Web Design
Ιστοσελίδα Pinterest: Πώς να αποκτήσετε περισσότερους Followers;

Ιστοσελίδα Pinterest: Πώς να αποκτήσετε περισσότερους Followers;

Το Pinterest έχει να κάνει με την έμπνευση και την ανακάλυψη. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός τρόπος για να συνδεθείτε με τους τρέχοντες χρήστες αλλά και να προσεγγίσετε νέους. Το Pinterest είναι η νούμερο ένα πλατφόρμα αγορών μεταξύ των Millennials. Επομένως το να γνωρίζετε πώς να αποκτήσετε περισσότερους χρήστες αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία.

Πώς μπορείτε να προσελκύσετε περισσότερους
Followers στο Pinterest

Αρχικά πρέπει να γνωρίζετε ποιοι χρησιμοποιούν το Pinterest. Η καλή εκτίμηση της βάσης χρηστών του Pinterest θα σας βοηθήσει, όταν πρόκειται για τη δημιουργία περιεχομένου για το προφίλ σας.

- Ασχοληθείτε με ό,τι κερδίζει διασημότητα
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που έχει ήδη καλή απόδοση στο Pinterest, περιηγηθείτε στα Popular feed. Κρατήστε σημειώσεις, αξιολογήστε τα κοινά σημεία και σκεφτείτε πώς θα μπορούσατε να εφαρμόσετε αυτές τις ιδέες στο δικό σας περιεχόμενο.

-Δημοσιεύστε πρωτότυπο περιεχόμενο
Το Pinterest ευνοεί την πρωτοτυπία. Οι Pinners χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να αναζητήσουν νέες ιδέες, έμπνευση και προϊόντα. Επομένως βεβαιωθείτε ότι τα δικά σας Pins είναι εξαιρετικά πρωτότυπα και παραλείψτε τις τυπικές στοκ φωτογραφίες και τα κλισέ.

- Ξεχωρίστε με όμορφα visuals
Τα καλύτερα pins έχουν τρία κοινά χαρακτηριστικά: Είναι όμορφα, ενδιαφέροντα και λειτουργικά. Το Pinterest είναι μια οπτική πλατφόρμα, επομένως φροντίστε να χρησιμοποιείτε εντυπωσιακές εικόνες.

- Συμπεριλάβετε λεπτομερή descriptions
Η όμορφη εικόνα σας μπορεί να έχει τραβήξει την προσοχή, αλλά για να διατηρήσετε αυτή την προσοχή χρειάζεστε επίσης μια εντυπωσιακή λεζάντα. Παρέχετε πληροφορίες που θα ωθούσαν τους χρήστες να αναζητήσουν περισσότερα για την εταιρεία σας.

- Προσθέστε σχετικά keywords και hashtags
Το Pinterest είναι ουσιαστικά μια μηχανή αναζήτησης, επομένως το περιεχόμενό σας θα πρέπει να είναι βελτιστοποιημένο για να ανακαλυφθεί από τους χρήστες. Βεβαιωθείτε ότι οι περιγραφές σας είναι πλούσιες σε λέξεις-κλειδιά και περιλαμβάνουν σχετικά hashtags, ώστε να εμφανίζονται σε σχετικές αναζητήσεις.

- Δημοσιεύστε σε τακτά χρονικά διαστήματα και σε σωστό χρόνο
Το reach περιεχομένου στο Pinterest συγκεντρώνεται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό,τι σε άλλες πλατφόρμες. Φροντίστε να δημοσιεύετε περιεχόμενο με συνέπεια για διαδοχικούς μήνες. Σύμφωνα με το Pinterest, αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσετε τους αφοσιωμένους χρήστες. Ακόμη τα περισσότερα Pinning γίνονται από το μεσημέρι μέχρι τα μεσάνυχτα, με τις 23:00 ως την πιο ενεργή ώρα της ημέρας.

- Προγραμματίστε τα pins σας

Δεδομένου ότι το Pinterest χρησιμοποιείται πολύ συχνά για προγραμματισμό να δημοσιεύσετε εποχικό περιεχόμενο έως και 45 ημέρες πριν από τις διακοπές σας ή μια εκδήλωση.

- Διοργανώστε ένα διαγωνισμό
Δημιουργήστε έναν διαγωνισμό, έχοντας ως προϋπόθεση συμμετοχής ένα Follow στο Pinterest. Σκεφτείτε να δημιουργήσετε ένα hashtag και μια εικόνα με δυνατότητα share, ώστε οι συμμετέχοντες να μπορούν να ενθαρρύνουν περισσότερους Followers να συμμετάσχουν.

- Δοκιμάστε, Αξιολογήστε, Διαμορφώστε, Επαναλάβετε
Ένας καλός Social Media Marketer γνωρίζει ότι η δοκιμή του σχεδίου είναι θεμελιώδες μέρος της δουλειάς στην προβολή site eshop και ιστοσελίδων. Τα αναλυτικά στοιχεία του Pinterest προσφέρουν πολλά εργαλεία και χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να δείτε πώς το κοινό σας αλληλεπιδρά με το περιεχόμενό σας.

Εκτός από την αύξηση των Followers σας στους λογαριασμούς σας στα Social Media, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι σε κάθε στρατηγική Digital Marketing που εφαρμόζετε, η κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας σας θα μεγιστοποιήσει το ποσοστό επιτυχίας της καμπάνιας σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε