Web Design
Διαφημίσεις Pinterest

Διαφημίσεις Pinterest - Pinterest Ads προώθησης ιστοσελίδων

Οι χρήστες του Pinterest θέλουν να ανακαλύψουν νέα προϊόντα ιστοσελίδων, brands και projects. Και οι διαφημίσεις Pinterest λειτουργούν φυσικά σε αυτό επειδή δεν διακόπτουν. Προσθέτουν την αίσθηση της ανακάλυψης. Επειδή οι Pinners θέλουν να ψωνίσουν, είναι πιο πιθανό να εκτιμήσουν τις διαφημίσεις από οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα. Κατά μέσο όρο, οι διαφημίσεις Pinterest κερδίζουν 2 φορές υψηλότερη απόδοση διαφημιστικής δαπάνης με 2,3 φορές φθηνότερο κόστος ανά μετατροπή, σε σύγκριση με άλλες πλατφόρμες social media.

Idea Pins

Το Idea Pins είναι σύντομα τμήματα βίντεο ή μια σειρά από έως και 20 γραφικά, σχεδιασμένα να προσελκύουν τους Pinners με καθηλωτικό εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Συνήθως χρησιμοποιούνται για σύντομα βίντεο με οδηγίες ή επιδείξεις. Από άποψη μορφής, είναι παρόμοια με τα Stories του Instagram. Σας δίνουν περισσότερους τρόπους μετατροπής σε σύγκριση με τα τυπικά pin βίντεο ή γραφικών, όπως:

  • Προσθήκη ετικετών χρήστη
  • Διαδραστικά αυτοκόλλητα και θεματικά hashtag
  • Κείμενο και επικαλύψεις γραφικών
  • Προαιρετικές φωνές
  • Δυνατότητα προσθήκης σελίδων λεπτομερειών, όπως λίστα βημάτων ή υλικών που απαιτούνται

Δοκιμάστε τα product Pins

Δοκιμάστε τα Pins προϊόντων eshop συνδυάζουν το περιεχόμενό σας με την επαυξημένη πραγματικότητα για να δημιουργήσουν μια εικονική εμπειρία "fitting room" στο Pinterest. Ιδιαίτερα ισχυρό για brands ομορφιάς και αξεσουάρ, επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν πώς θα τους φαίνεται ένα προϊόν χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου τους. Το Try on Pin δεν είναι ακόμα διαθέσιμο σε όλες τις χώρες και θα χρειαστείτε έναν επιχειρηματικό λογαριασμό στο Pinterest και έναν ανεβασμένο κατάλογο προϊόντων. Επιπλέον, η δημιουργία ενός Try on Pin είναι προς το παρόν δυνατή μόνο εάν συνεργαστείτε με έναν διαχειριστή λογαριασμού Pinterest. Αλλά εάν διευθύνετε μια e-commerce επιχείρηση, θα πρέπει να αρχίσετε να τα σκέφτεστε.  

Pinterest collection ads

Οι Pinterest collection ads  εμφανίζονται μόνο σε χρήστες κινητών τηλεφώνων, δηλαδή το 82% όλων των χρηστών. Μια Pinterest collection ads  αποτελείται από ένα μεγάλο, επιλεγμένο βίντεο ή εικόνα και 3 υποστηρικτικές εικόνες. Εάν ένας χρήστης πατήσει τη διαφήμισή σας, μπορείτε στη συνέχεια να εμφανίσετε έως και 24 υποστηρικτικές εικόνες στη σελίδα λεπτομερειών διαφήμισης. Αυτοί οι τύποι διαφημίσεων ταιριάζουν απόλυτα για e-commerce brands, ειδικά σε τομείς μόδας, διακόσμησης σπιτιού και ομορφιάς. Ωστόσο, ο καθένας μπορεί να επωφεληθεί με τη σωστή δημιουργική στρατηγική σε συνδυασμό με μία σωστή δημιουργία - κατασκευή ιστοσελίδων. Είναι ιδιαίτερα ισχυρό να συνδυάζετε βίντεο και εικόνες προϊόντων ή τρόπου ζωής. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε ένα συντακτικό βίντεο τρόπου ζωής για το επιλεγμένο στοιχείο και υποστηρίξτε το με λήψεις προϊόντων και λεπτομέρειας για τα δευτερεύοντα στοιχεία.

Pinterest carousel ads

Οι Pinterest carousel ads μοιάζουν ακριβώς με οργανικές καρφίτσες, αλλά περιέχουν μια ομάδα εικόνων που μπορούν να περάσουν από τους χρήστες σε κινητά ή επιτραπέζιους υπολογιστές. Μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι ένα carousel  από τις μικρές κουκκίδες κάτω από την εικόνα. Είναι σημαντικό ότι όταν ένας χρήστης το αποθηκεύει, ολόκληρο το carousel αποθηκεύεται στον πίνακα του. Μπορείτε να έχετε 2-5 εικόνες ανά διαφήμιση carousel.  Οι Pinterest carousel ads  είναι ιδανικές για την εμφάνιση διαφορετικών οπτικών γωνιών του ίδιου αντικειμένου ή για την εμφάνιση σχετικών αξεσουάρ ή αντικειμένων ή στιγμιότυπων του τρόπου ζωής του προϊόντος που χρησιμοποιείται. 

Promoted Pins

Αυτοί είναι οι απλούστεροι τύποι διαφημίσεων για προβολή στο Pinterest, επειδή ουσιαστικά «ενισχύετε» ένα υπάρχον Pin. Οι Promoted Pins  είναι μια μεμονωμένη εικόνα ή βίντεο που εμφανίζεται στην αρχική ροή. Το μόνο πράγμα που τα διαφοροποιεί από τα βιολογικά καρφίτσες είναι μια μικρή ετικέτα "Προωθείται από". Όταν ένας χρήστης κάνει κλικ σε ένα οργανικό Pin, βλέπει τη σελίδα λεπτομερειών Pin. Με τα Promoted Pins, μεταφέρονται απευθείας στη διεύθυνση URL που καθορίζετε.

Shopping ads

Οι Shopping ads είναι παρόμοιες με τις καρφίτσες συλλογής καθώς προέρχονται από τον κατάλογο προϊόντων σας. Πολλές πλατφόρμες, όπως το Shopify, προσφέρουν απευθείας σύνδεση με το Pinterest για αυτό. Το υπέροχο με αυτές τις διαφημίσεις είναι το πόσο εύκολες είναι. Οποιοσδήποτε μπορεί να τα ρυθμίσει μέσα σε λίγα λεπτά. Το Pinterest χρησιμοποιεί τα δεδομένα στις πληροφορίες των προϊόντων σας, καθώς και στον κλάδο σας, για να στοχεύει αυτόματα τις Shopping ads στο πιο ενδιαφερόμενο κοινό.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε