Web Design
Marketing ιστοσελίδας LinkedIn

O απόλυτος οδηγός για beginner's στο Marketing ιστοσελίδας LinkedIn

Γνωρίζατε ότι το LinkedIn έχει πάνω από 774 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο; Αυτή η μέτρηση από μόνη της καθιστά την πλατφόρμα ένα από τα κορυφαία κοινωνικά δίκτυα σήμερα. Χρησιμοποιεί η επιχείρησή σας το LinkedIn στο μέγιστο των δυνατοτήτων της για να βελτιώσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας, να δημιουργήσει το δίκτυό σας, να ενισχύσει τους δυνητικούς πελάτες και τις μετατροπές και να αυξήσει τα έσοδα; Με τα νέα κοινωνικά δίκτυα να αναπτύσσονται συνεχώς, το LinkedIn είναι μια πλατφόρμα που συχνά υποχρησιμοποιείται. Η αλήθεια είναι ότι το LinkedIn μπορεί να είναι μια ισχυρή προσθήκη στη στρατηγική περιεχομένου των ιστοσελίδων μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Αυτός ο οδηγός είναι γεμάτος από συμβουλές LinkedIn που μπορείτε να αρχίσετε να εφαρμόζετε αμέσως για να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε την πλατφόρμα για να βελτιώσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας, να μοιραστείτε το περιεχόμενο μάρκετινγκ και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Τι είναι το LinkedIn marketing;

Το LinkedIn marketing είναι η διαδικασία χρήσης του LinkedIn για τη δημιουργία συνδέσεων, τη δημιουργία δυνητικών πελατών, τη βελτίωση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας, την προώθηση επιχειρηματικών σχέσεων και συνεργασιών, την κοινή χρήση περιεχομένου και την αύξηση της επισκεψιμότητας στο eshop ή στον ιστότοπό σας. Το LinkedIn αποτελεί αναπόσπαστο μέρος πολλών επιτυχημένων στρατηγικών μάρκετινγκ σήμερα, λόγω του πόσο αποτελεσματικό είναι στην επέκταση των επαγγελματικών δικτύων.

Όταν χρησιμοποιείτε το LinkedIn για την προώθηση της επιχείρησής σας, αποκτάτε πρόσβαση σε χρήσιμες λειτουργίες που σχετίζονται με τα αναλυτικά στοιχεία, τις συνδέσεις και τη δημιουργία επωνυμίας, για να αναφέρουμε μόνο μερικά. (Μην ανησυχείτε, θα εξετάσουμε όλα αυτά σε βάθος στιγμιαία.)

Γιατί είναι σημαντικό το marketing στο LinkedIn;

Όταν πρόκειται για το social media marketing, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να βάλετε όλους τους πόρους σας στα τρία μεγάλα: Instagram, Facebook και Twitter. Αυτές είναι εξαιρετικές πλατφόρμες για να προσεγγίσετε το κοινό-στόχο σας, αλλά η εξαίρεση του LinkedIn προκαλεί τεράστια ζημιά στην επιχείρησή σας. Ως το μεγαλύτερο επαγγελματικό δίκτυο στον κόσμο, το LinkedIn δημιουργεί δυνητικούς πελάτες κατά 227% πιο αποτελεσματικά από το Facebook και το Twitter , επομένως είναι μια βασική πλατφόρμα για την επιχείρησή σας όσον αφορά το μάρκετινγκ.

Βέλτιστες πρακτικές LinkedIn marketing

  • Χρησιμοποιήστε hashtags.
  • Μάθετε πότε να χρησιμοποιείτε ένα προφίλ LinkedIn έναντι μιας σελίδας LinkedIn.
  • Δημιουργήστε αναρτήσεις διαφορετικού μήκους.
  • Μοιραστείτε εξωτερικά άρθρα στην πλατφόρμα.
  • Διατηρήστε το πρόγραμμα δημοσίευσής σας συνεπές.

Το LinkedIn σάς επιτρέπει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, να προσδιορίσετε ποιοτικούς δυνητικούς πελάτες, να μοιραστείτε την τεχνογνωσία σας μέσω περιεχομένου σκέψης, να βελτιώσετε την σχεδίαση - κατασκευή ιστοσελίδας σας και να αναπτύξετε το δίκτυό σας. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσετε θέσεις εργασίας στην αγορά και να προσελκύσετε νέα ταλέντα στην εταιρεία σας. Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους λόγους για τους οποίους το LinkedIn είναι η ιδανική πλατφόρμα για όλες τις επιχειρήσεις για να μπορούν να κάνουν marketing.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε