Web Design
Πώς να ηγηθείτε στη σελίδα For You

TikTok: Πώς να ηγηθείτε στη σελίδα For You

Το TikTok έχει αγγίξει το 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες παγκοσμίως. Για το λόγο αυτό αρκετές εταιρείες προσπαθούν να εδραιώσουν την παρουσία τους στην πλατφόρμα – αλλά δεν τα καταφέρνουν όλες σωστά. Τι πρέπει να κάνετε λοιπόν ώστε να ξεχωρίσετε από ανταγωνιστές σας και να εμφανιστείτε στη σελίδα For You;

1 . Γνωρίστε το κοινό σας
Δεδομένου ότι η σελίδα For You είναι μια συλλογή περιεχομένου, η TikTok πιστεύει ότι οι χρήστες θα απολαύσουν… πρέπει να κατανοήσετε ποιο είναι το κοινό σας και τι απολαμβάνει για να το προσεγγίσετε. Ελέγξτε τα αναλυτικά στοιχεία του TikTok για λεπτομέρειες σχετικά με το φύλο και την τοποθεσία του κοινού σας. Εάν μόλις ξεκινάτε και δεν έχετε πολλά δεδομένα για να εργαστείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Instagram Analytics ως σημείο εκκίνησης

2. Δημοσιεύστε την κατάλληλη στιγμή
Τα περισσότερα βίντεο στη σελίδα For You δεν είναι παλαιότερα από μερικές ημέρες. Έτσι, για καλύτερα αποτελέσματα, θα θέλετε να δημοσιεύσετε στο TikTok την κατάλληλη στιγμή. Με βάση την έρευνες, οι καλύτερες στιγμές για διαφημιστική ανάρτηση στο TikTok για μέγιστη αφοσίωση είναι: Τρίτη: 7 π.μ, Πέμπτη: 10 π.μ και Παρασκευή: 5 π.μ.

3. Χρησιμοποιήστε trending ήχους
Οι ήχοι είναι ένα σήμα κατάταξης για τον αλγόριθμο TikTok. Έτσι, η χρήση trending κλιπ ήχου μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητές σας να εμφανιστείτε σε περισσότερες σελίδες για εσάς. Εάν δεν είστε σίγουροι ποιοι ήχοι είναι trendy, περιηγηθείτε στην καρτέλα Discovery ή απλώς αφιερώστε λίγο χρόνο κάνοντας κύλιση στη δική σας σελίδα For You.

4. Αντιδράστε στα trending βίντεο
Μερικές φορές, ένα τυχαίο βίντεο μπορεί να προκαλέσει εντύπωση στο TikTok, «πυροδοτώντας» μια ευρέως διαδεδομένη τάση. Και κάθε νέα τάση είναι μια μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες να δημιουργούν επίκαιρο, σχετικό περιεχόμενο που δείχνει πόσο πολιτιστικά συνδεδεμένοι είναι με το κοινό του TikTok.

5. Συνεργαστείτε με δημιουργούς
Η συνεργασία με παράγοντες επιρροής μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε νέο κοινό σε όλες τις κοινωνικές πλατφόρμες. Στο TikTok, μπορεί επίσης να σας μεταφέρει στη σελίδα For You. Εάν αποφασίσετε να συνεργαστείτε με καταξιωμένους δημιουργούς, φροντίστε να τους αφήσετε να είναι ο εαυτός τους. Ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε με το Influence Marketing στην πλατφόρμα είναι να βρείτε δημιουργούς που ήδη δημοσιεύουν σχετικά με την εταιρεία σας. Συνεργαστείτε μαζί τους για να δημιουργήσετε μοναδικό περιεχόμενο.

6. Χρησιμοποιήστε τα σωστά hashtag
Ακριβώς όπως οι ήχοι, τα hashtags εμπίπτουν στην κατηγορία "Video Information" των σημάτων κατάταξης TikTok. Αυτό σημαίνει ότι, θεωρητικά, η προσθήκη των κατάλληλων hashtag στο βίντεό σας μπορεί να σας βοηθήσει να εμφανιστείτε σε περισσότερες σελίδες For You. Όταν κάνετε κύλιση στη ροή Για εσάς, μπορεί να παρατηρήσετε ότι πολλά βίντεο περιλαμβάνουν τα ίδια hashtags: #fyp ή #foryou
Εκτός από την σωστή διαχείρηση του λογαριασμού σας στο TikTok, δεν πρέπει να ξεχνάτε ωστόσο ότι η κατασκευή ιστοσελίδας θα μεγιστοποιήσει τα αποτελέσματα της καμπάνιας σας και μέσω αυτής θα αλληλεπιδράσει το κοινό με την επιχείρησή σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε