Web Design
Pinterest ιστοσελίδα

Pinterest Σελίδα: Πώς να μετατρέψετε τα pins σας σε ευκαιρίες πωλήσεων

Το Pinterest είναι κάτι περισσότερο από μια πλατφόρμα Social Media, γεμάτη από πίνακες με φωτογραφίες, χρώματα και πολλή ζωντανό περιεχόμενο. Είναι επίσης μια ευκαιρία να βγάλετε κάποια χρήματα. Με 416 εκατομμύρια ενεργούς παγκόσμιους χρήστες μηνιαίως και 200 δισεκατομμύρια πλέον αποθηκευμένα pin μέχρι σήμερα, οι ευκαιρίες εσόδων είναι αναμφισβήτητες.

Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Pinterest με «εναλλακτικό» τρόπο;

Αυξήστε την επισκεψιμότητα στο E Commerce website σας

Για τις εταιρείες με προσφορά E Commerce, το Pinterest είναι μια φυσική ευκαιρία να αυξήσετε την επισκεψιμότητα και τις πωλήσεις. Χρησιμοποιήστε pins για να επιδείξετε τα προϊόντα σας και κατευθύνετε τους Followers σας πίσω στο website σας για να ψωνίσουν. Μια καλή ενέργεια είναι ασκηθείτε στο καλό SEO. Βοηθήστε τους χρήστες του Pinterest να βρουν το pin σας με στρατηγικές λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν ή καθορίζουν το προϊόν ή το στυλ.

Γίνετε Affiliate Marketer

Το Affiliate Marketing προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα όταν οι χρήστες κάνουν μια αγορά από έναν σύνδεσμο που παρέχετε. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε απόθεμα ή να δημιουργήσετε το δικό σας κατάστημα Ε Commerce απλώς μοιραστείτε έναν σύνδεσμο που παρακολουθείτε και διεκδικήστε ένα ποσοστό εάν κάποιος κάνει κλικ και ψωνίσει.

Βοηθήστε τους χρήστες να αγοράσουν την εμφάνισή σας

Οι αγορές αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα για το 48% των χρηστών του Pinterest — επομένως μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε εμπορική διάθεση στην ψηφιακή σας βιτρίνα. Δείξτε ένα στυλ ή έναν κομψό χώρο για να πυροδοτήσετε την έμπνευση. Στη συνέχεια, προσθέστε tag στα συγκεκριμένα προϊόντα σε αυτήν τη φωτογραφία, ώστε οι Followers σας να μπορούν να αγοράσουν οι ίδιοι αυτήν την εμφάνιση.

Συνεργαστείτε με μια επιχείρηση

Δεν χρειάζεστε ένα προϊόν για να κερδίσετε χρήματα στο Pinterest. Μπορείτε επίσης να πουλήσετε πρόσβαση στο κοινό σας. Μόλις αποκτήσετε έναν ποιοτικό Follower, έχετε κάτι πολύτιμο που μπορεί να θέλουν και άλλες επιχειρήσεις. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους οι εταιρείες υποστηρίζουν τους Ιnfluencers του Pinterest, είτε επιμελούνται ένα κοινό συμβούλιο ή χορηγούν συγκεκριμένα pins. Απευθυνθείτε σε εταιρείες που μπορεί να ενδιαφέρονται για το κοινό σας με τις ιδέες συνεργασίας σας.

Γίνετε μέρος της κοινότητας

Αγκαλιάστε το «κοινωνικό» μέρος αυτής της πλατφόρμας Social Media κάνοντας like, σχολιασμό και επανατοποθετώντας τα pin των άλλων. Η παρακολούθηση λογαριασμών ή συγκεκριμένων πινάκων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενθαρρύνετε επίσης τις επακόλουθες ενέργειες.

Κάντε την έρευνα για τις λέξεις-κλειδιά σας

Οι λέξεις-κλειδιά βοηθούν τους χρήστες να ανακαλύψουν τα pin σας, τόσο μέσω της άμεσης αναζήτησης όσο και μέσω του αλγόριθμου προτάσεων του Pinterest. Είναι σημαντικό να ενσωματώσετε τις σωστές λέξεις-κλειδιά σε οποιοδήποτε πεδίο κειμένου είναι κατάλληλο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την περιγραφή του pin σας, τον τίτλο του πίνακα, την περιγραφή του πίνακα ή την περιγραφή του προφίλ σας.

Εκτός από τη σωστή διαχείριση των Social Media, μην ξεχνάτε ότι η κατασκευή ιστοσελίδων σας αποτελεί τη βάση για τον κόσμο του Digital Marketing.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε