Web Design
Ιστοσελίδα LinkedIn

Ιστοσελίδα LinkedIn: Ο απόλυτος οδηγός για τα hashtags

Τα hashtag του LinkedIn εισήχθησαν το 2018. Και ενώ μπορεί να είστε ήδη εξοικειωμένοι με τα hashtag του Instagram και τα hashtag του Twitter, τα hashtag του LinkedIn είναι λίγο διαφορετικό από τα άλλα κοινωνικά δίκτυα. Η χρήση hashtag στο LinkedIn θα κάνει το περιεχόμενό σας πιο ανιχνεύσιμο και θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με χρήστες που μπορούν να ενδιαφέρονται για την εταιρεία σας και να προωθήσετε το eshop σας.  

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε hashtags στα Posts σας και στα LinkedIn Articles. Τα hashtags δίνουν περισσότερες πιθανότητες να ανακαλυφθούν από χρήστες του LinkedIn που αναζητούν το hashtag που χρησιμοποιήσατε.

Ποια είναι μερικά από τα καλύτερα Tricks

-Μην το παρακάνετε σε αριθμό
Δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό των hashtag που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε μια ανάρτηση στο LinkedIn. Ωστόσο καλό θα ήταν να περιορίζετε κάθε ανάρτηση σε πέντε hashtags το πολύ.

- Βεβαιωθείτε ότι τα hashtag σας είναι δημόσια
Εάν έχετε ένα επαγγελματικό προφίλ στο LinkedIn, το προφίλ και οι αναρτήσεις σας πιθανότατα είναι ήδη δημόσια, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να το ελέγξετε. 

- Συμπεριλάβετε σημεία στίξης, αλλά στα σωστά σημεία
Τα hashtag του Linkedin μπορούν να περιλαμβάνουν μόνο γράμματα, αριθμούς και emoji. Τυχόν κενά ή σύμβολα που χρησιμοποιούνται μέσα στην ετικέτα θα «σπάσουν» τον σύνδεσμο. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν απόστροφα, κόμματα, θαυμαστικά ή παύλες.

-Βρείτε το community σας
Υπάρχει ένα niche community στο Internet για κάθε κλάδο και θέμα, και συχνά χρησιμοποιούν συγκεκριμένα hashtags. Με τη χρήση του σωστού  hashtag θα σας μπορείτε να έρθετε κοντά με ένα online community με τον κλάδο σας.

-Εξετάστε τα hashtags που βασίζονται στην τοποθεσία
Εάν το post ή το άρθρο σας αφορά μια συγκεκριμένη περιοχή, αξίζει τον κόπο να προσθέσετε ένα hashtag προορισμού.

-Χρησιμοποιήστε τα προτεινόμενα hashtag του LinkedIn
Το LinkedIn θα προτείνει αυτόματα σχετικά hashtags όταν αρχίσετε να γράφετε ένα post. Εάν φαίνονται ότι ταιριάζουν, συμπεριλάβετέ τα. Αλλά μην τα προσθέτετε μόνο και μόνο για να γίνει πιο πλούσια η ανάρτησή σας.

-Κάντε follow hashtag για να ανακαλύψετε περισσότερες ιδέες
Ξεκινήστε να ακολουθείτε hashtags σχετικά με την εταιρεία σας. Οι αναρτήσεις με τα hashtags που αποφασίζετε να ακολουθήσετε θα εμφανίζονται στη ροή σας στο LinkedIn. Μπορείτε επίσης να κάνετε pin τα αγαπημένα σας στην αρχική σας σελίδα.

-Βρείτε τα πιο επιτυχημένα post σας
Χρησιμοποιήστε το LinkedIn Analytics για να προσδιορίσετε ποια από τα posts και τα άρθρα σας έχουν την καλύτερη απόδοση. Τι hashtags συμπεριλάβατε; Εάν ένα συγκεκριμένο hashtag βρίσκεται συχνά στις κορυφαίες αναρτήσεις σας, πρέπει να το διατηρήσετε.

-Διατηρήστε τα hashtags για μελλοντική χρήση
Το να σημειώνετε τα hashtag του LinkedIn μέσω ενός Google Document, είναι μια καλή ιδέα. Μπορείτε να τα οργανώσετε πχ ανά κατηγορία και να παρακολουθείτε τα hashtags της καμπάνιας ή τα hashtags που είναι πιο πρόσφατα.

Εκτός από το Linkedin προκειμένου να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα για την καμπάνια σας καθοριστική είναι και η κατασκευή του σάιτ σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε