Web Design
αυξήστε τις πωλήσεις σας στο eshop σας

6 συμβουλές για να προσελκύσετε νέους χρήστες και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο eshop σας

Δεν είναι μυστικό: ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αυξήσετε τις online πωλήσεις είναι να αυξήσετε τον αριθμό των επισκεπτών στο website σας. Ειδικά αν το website σας κυκλοφόρησε πρόσφατα, οι χρήστες θα μπορούσαν αρχικά να είναι λίγοι σε αριθμό. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείτε να περιμένετε χρήστες να έρθουν στο website σας, αλλά πρέπει να τους προσελκύσετε.

1.Παρέχετε εξαιρετικό περιεχόμενο
Ο πρωταρχικός σκοπός μιας επιχείρησης Ecommerce είναι να πουλά προϊόντα, ώστε να αναρωτηθείτε γιατί πρέπει να δημιουργήσετε περιεχόμενο για το eshop. Το περιεχόμενο δεν είναι μόνο οι αναρτήσεις στο website σας, η εισαγωγή ορισμένων εικόνων και βίντεο YouTube. Μιλάμε για περιγραφή προϊόντος, εικόνες προϊόντων και λεπτομέρειες, κριτικές.

2. Προσελκύστε την προσοχή του χρήστη
Εάν είστε βέβαιοι ότι παρέχετε εξαιρετικό περιεχόμενο και προϊόντα, το website σας πρέπει να είναι ελκυστικό με την πρώτη ματιά για να τραβήξει το ενδιαφέρον των χρηστών. Το eshop σας είναι προσβάσιμο σε όλο τον κόσμο για πιθανούς πελάτες 24 ώρες, 365 ημέρες το χρόνο. Γι' αυτό πρέπει να προσφέρετε ένα website υψηλής ποιότητας και να φροντίζετε για κάθε λεπτομέρεια των ιστοσελίδων σας: σκεφτείτε το eshop σας ως πραγματικό κατάστημα!

3.Δημιουργήστε ένα blog και κάντε το «φιλικό» προς το SEO
Γράψτε πρωτότυπα άρθρα για τα προϊόντα σας. Συμπεριλάβετε έναν τίτλο που μπορεί να αναζητήσουν οι χρήστες στο Google και επαναλάβετε (όχι πολύ συχνά) λέξεις-κλειδιά από την επικεφαλίδα σας μέσα στα post σας. Χρησιμοποιήστε URL φιλικές προς το SEO, αλλά μην αλλάζετε τις διευθύνσεις URL για σκοπούς SEO: η διεύθυνση URL πρέπει να αντικατοπτρίζει τον τίτλο σας και να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει η λέξη-κλειδί που χρησιμοποιείτε στο άρθρο.

4. Στείλτε Newsletter στις επαφές σας
Το Newsletter είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία Marketing για να διατηρείτε τους χρήστες σας ενήμερους σχετικά με τα νέα προϊόντα, τις ειδικές προσφορές και τα άρθρα σας. Το Newsletter μπορεί να σας βοηθήσει να: Δημιουργήστε loyalty, να αυξήσετε τον αριθμό χρηστών, να δημιουργήστε νέες πωλήσεις

5. Γίνετε κοινωνικοί
Το share στα Social Media είναι απαραίτητο. Μοιραστείτε τα post και τα προϊόντα του blog σας σε Social Media όπως το Facebook, το Twitter και το Pinterest. Επιπλέον, ενθαρρύνετε τους χρήστες να δημιουργήσουν αυτό που χρειάζεται το eshop σας. Οι θετικές εμπειρίες δημιουργούν θετικές απόψεις και μπορούν να μετατρέψουν τους απλούς χρήστες σε σταθερό κοινό .

6. Μεγιστοποιήστε την ορατότητα στις μηχανές αναζήτησης
Οι μηχανές αναζήτησης είναι το πρώτο εργαλείο που χρησιμοποιείται από τους χρήστες κατά την αναζήτηση ενός προϊόντος στο Internet. Αναζητούν την ανακάλυψη της καλύτερης τιμής, τις καλύτερες συνθήκες και κριτικές σχετικά με τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.

Επομένως, ο πρώτος σας στόχος είναι να κατανοήσετε με ποιες λέξεις-κλειδιά συγκρίνεται το website σας με τις άλλες και ποια αποτελέσματα έχουν αυτές οι λέξεις-κλειδιά.
Επομένως, πριν ξεκινήσετε να προσελκύετε το κοινό σας, είναι απαραίτητο να έχετε προβεί στην κατασκευή δυναμικής ιστοσελίδας σας, για να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε