Web Design
κυριαρχήστε με τη σελίδα σς στο Instagram

3 Tips για να κυριαρχήσετε με τη σελίδα σς στο Instagram και να κερδίσετε χρήματα

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να φαίνεται δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς μπορείτε να δημιουργήσετε έσοδα από το Instagram. Είναι κυρίως μια εφαρμογή κοινής χρήσης φωτογραφιών, τελικά. Αλλά σκεφτείτε τις εκατοντάδες χιλιάδες που βγάζουν οι Kardashians για μια ανάρτηση στο Instagram ή τους κορυφαίους bloggers που κερδίζουν μερικές χιλιάδες δολάρια για συνεργασίες περιεχομένου στο Instagram και ίσως το ξανασκεφτείτε.

Αυτοί οι Instagrammers έχουν φτάσει και έχουν κάνει influence σε όλους. Αυτοί οι δύο παράγοντες προσφέρουν στους δημιουργούς περιεχομένου Instagram την ευκαιρία να εξερευνήσουν διάφορες ροές εσόδων. Πριν σκεφτείτε να κερδίσετε χιλιάδες δολάρια στο Instagram, επιτρέψτε μου να σας κάνω μια ερώτηση.

Έχετε ποιοτικό κοινό για καλό engagement;

Η απήχηση και η επιρροή σας εξαρτάται από την ποιότητα του κοινού σας. Είναι ο μόνος παράγοντας που αποφασίζει πόση αφοσίωση θα λάβετε, ο οποίος αποφασίζει περαιτέρω πόσο επιρροή έχουν οι αναρτήσεις σας.

Λόγω του αλγόριθμου Instagram, η ανάρτησή σας θα είναι αρχικά ορατή μόνο στο 10 τοις εκατό του κοινού σας. Εάν έχει μεγάλη αφοσίωση, τότε θα είναι ορατή στο άλλο 90 τοις εκατό του κοινού σας. Εάν έχει μικρότερη αφοσίωση, θα χάσετε την εμφάνιση του στην κορυφή των ροών Instagram.

Ένας από τους κύριους λόγους για τη χαμηλή αφοσίωση είναι οι ψεύτικοι ή ανενεργοί ακόλουθοι, επομένως φροντίστε πρώτα να εστιάσετε στο να αποκτήσετε ένα ποιοτικό κοινό. Μόλις αποκτήσετε ένα ποιοτικό κοινό, μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε χρήματα στο Instagram με τους παρακάτω τρόπους.

1. Δημοσιεύστε χορηγούμενες αναρτήσεις για επωνυμίες

Το Influencer Marketing είναι μια από τις πιο δημοφιλείς στρατηγικές στις οποίες βασίζονται οι επωνυμίες, με το 94 τοις εκατό των marketers να το βρίσκουν αποτελεσματικό. Είτε είστε μακρο- είτε μικρο-influencer, εάν είστε ειδικός στη θέση σας, θα έχετε επιτυχία.

Οι επωνυμίες αναζητούν πάντα τη συνεργασία με Instagrammers όλων των μεγεθών για να παραδώσουν τα στοχευμένα μηνύματά τους σε δυνητικούς πελάτες. Οι αναρτήσεις με χορηγία μπορούν να λάβουν τη μορφή μιας απλής αναφοράς επωνυμίας, μιας κριτικής προϊόντος ή ακόμα και μιας μαρτυρίας.

Οι περισσότερες συμφωνίες αναρτήσεων με χορηγία όπως αυτές είναι διαπραγματεύσιμες και μπορεί να κυμαίνονται από μια μεμονωμένη δημοσίευση έως μια πλήρη καμπάνια. Όταν ορίζετε την τιμή σας, να θυμάστε ότι δεν προσφέρετε απλώς το περιεχόμενό σας σε επωνυμίες. Το πιο σημαντικό είναι ότι τους δίνετε πρόσβαση στους followers σας και δικαιώματα χρήσης.

2. Ξεκινήστε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα

Μέχρι τώρα, πιθανώς σκέφτεστε ότι ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο Instagram είναι να συνεργαστείτε με επωνυμίες. Αλλά αυτό δεν ισχύει. Εάν είστε δημιουργός προϊόντων, το Instagram είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα για να προωθήσετε τα προϊόντα σας. Τα προϊόντα σας αποτελούν προέκταση της επωνυμίας σας, επομένως δημιουργήστε μια επιχείρηση γύρω από αυτά με έμφαση στο κοινό σας. Πωλώντας τις δικές σας δημιουργίες στο Instagram, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ενσωμάτωση μηνυμάτων επωνυμίας στις αναρτήσεις σας. Η μόνη μάρκα για την οποία πρέπει να ανησυχείτε είναι η δική σας. Μπορείτε να ενσωματώσετε έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα προορισμού του ηλεκτρονικού εμπορίου στο βιογραφικό σας. Φυσικά για να γίνει αυτό πρέπει να φροντίσετε και για την κατασκευή των ιστοσελίδων σας.

3. Γίνετε σύμβουλος αφήγησης

Μια εικόνα (και μερικές φορές ένα βίντεο σε αυτήν την περίπτωση) αξίζει όσο χίλιες λέξεις. Εάν είστε ιδιαίτερα καλοί στο να τα χρησιμοποιείτε για να πείτε μια ιστορία, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από αυτό το ταλέντο σας. Αξιοποιήστε την ικανότητά σας στην αφήγηση για να βοηθήσετε τις επωνυμίες να γράφουν συναρπαστικές αφηγήσεις για τον εαυτό τους.

Αυτό είναι διαφορετικό από το να είσαι σύμβουλος Social Media. Εδώ, είστε το άτομο που είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία περιεχομένου για τις επιχειρήσεις /επωνυμίες που θα δημοσιεύουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram. Συνήθως, αυτό σημαίνει ότι θα αποφύγετε να δημοσιεύσετε το ίδιο περιεχόμενο στον προσωπικό σας λογαριασμό.

Υπάρχει ένας κόσμος ευκαιριών για έναν χρήστη του Instagram να κερδίσει χρήματα αξιοποιώντας την πλατφόρμα. Πολλές διασημότητες και Influencers, μεγάλοι και μικροί, το έχουν χρησιμοποιήσει για να δημιουργήσουν ροές εσόδων για τον εαυτό τους.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε