Web Design
μετατρέψτε το υπέροχο περιεχόμενο του website σας σε υπέροχο βίντεο

Video Marketing: Πώς να μετατρέψετε το υπέροχο περιεχόμενο του website σας σε υπέροχο βίντεο

Πιθανότατα έχετε ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια για τη σημασία του περιεχομένου βίντεο στον κόσμο του Marketing. Πράγματι, τα στατιστικά δείχνουν ότι είναι πολύ πιο ελκυστικό από άλλες μορφές περιεχομένου και προσφέρει μια εύκολη διαδρομή σε πολύτιμα κανάλια όπως το YouTube, το Facebook, το Instagram και άλλες πλατφόρμες Social Media.

Αν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε καθόλου περιεχόμενο βίντεο, πρέπει να είναι υπέροχο. Και αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ τρομακτικό, αλλά δεν χρειάζεται να είναι. Όχι μόνο θα πρέπει να το θεωρήσετε ως μια νέα πρόκληση που πρέπει να απολαύσετε, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη την πολύ πραγματική πιθανότητα να μετατρέψετε το καλύτερο περιεχόμενό σας χωρίς βίντεο σε παρόμοια δυνατά βίντεο.

1. Δημιουργήστε μια ιστορία παρουσίασης από στιγμιότυπα

Οποιαδήποτε επιχείρηση βρίσκεται σε λειτουργία εδώ και αρκετό καιρό θα συγκεντρώσει φωτογραφίες, είτε μέσω αποκλειστικών φωτογραφιών, γενικών φωτογραφιών στο χώρο εργασίας ή των χαρούμενων στιγμών των ομαδικών εκδηλώσεων. Μεμονωμένα, είναι ιδανικά για κοινή χρήση Social Media, αλλά όταν τα συγκεντρώσετε στη σειρά, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε εξαιρετικά βίντεο.

2. Ηχογραφήστε ένα ομαδικό σχόλιο σε ένα παλιό κομμάτι

Στους χρήστες αρέσει να γνωρίζουν τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζονται ή αγοράζουν, γιατί τους βοηθά να κατανοήσουν πώς είναι στην πραγματικότητα το προσωπικό και πώς λειτουργεί. Οποιοσδήποτε μπορεί να υποβάλει αξίωση σε έναν website σχετικά με την ύπαρξη ιδιαίτερων αξιών — δεν θα γίνει πιστευτό μέχρι να υπάρξει κάτι σημαντικό για να το υποστηρίξετε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένα σχόλια σε ολόκληρη την εταιρεία σε ένα παλιό κομμάτι περιεχομένου μπορούν να δημιουργήσουν ένα πραγματικά ενδιαφέρον βίντεο.

3. Συνοδέψτε τις κριτικές με πλάνα προϊόντος

Οι κριτικές είναι βασικές στο blog για έναν λόγο: έχουν καλή κατάταξη. Οι χρήστες αναζητούν πάντα τεκμηριωμένες απόψεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αξίζουν τον χρόνο και τα χρήματά τους και συνήθως περιηγούνται σε πολλά κομμάτια για να αποκτήσουν καλύτερη συνολική εντύπωση, καθιστώντας πιο πιθανό μια κριτική να τραβήξει την προσοχή.

4. Επεξεργαστείτε το υπάρχον περιεχόμενο

Μερικές φορές δημιουργείτε περιεχόμενο μεγάλης μορφής που αφήνει ορισμένα πράγματα εκτός για λόγους συντομίας, και σε άλλες περιπτώσεις θα διαπιστώσετε ότι ο περιεκτικός οδηγός που γράψατε πριν από καιρό έχει ξεπεραστεί κάπως επειδή δεν μπορέσατε να βρείτε τον χρόνο να γράψετε τις απαραίτητες ενημερώσεις.

Επειδή είναι συχνά πολύ πιο γρήγορο και πιο χρήσιμο να εξηγήσετε κάτι μέσω ενός βίντεο κλιπ, μπορείτε να προσθέσετε στο παλιό περιεχόμενό σας σε μικρά κομμάτια, καθένα από τα οποία καλύπτει ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ή σημείο. Ο τρόπος με τον οποίο θα παρουσιάσετε αυτά τα κλιπ εξαρτάται από εσάς μπορείτε απλώς να ηχογραφήσετε τον εαυτό σας να μιλάει ή να χρησιμοποιήσετε ενδεικτικές διαφάνειες ή ακόμα και να σχεδιάσετε σε έναν πίνακα

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η κατασκευή των ιστοσελίδων σας αποτελεί την βάση για κάθε καμπάνια Digital Marketing.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε