Web Design
Twitter Πώς να ενισχύσετε το Engagement της σελίδας σας

Twitter Πώς να ενισχύσετε το Engagement της σελίδας σας μέσω των δημοσκοπήσεων

Ανεξάρτητα από το πόσους ακόλουθους έχετε, το Boost στο Engagement σε οποιαδήποτε κοινωνική πλατφόρμα μπορεί να είναι δύσκολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι δημοσκοπήσεις στο Twitter είναι ένα εύχρηστο εργαλείο. Είναι εξαιρετικά διαδραστικά, εύκολο στη δημιουργία και διασκεδαστικό να συμμετέχεις.

Ακούστε και μάθετε
Η ακρόαση είναι ο καλύτερος τρόπος για να χτίσετε μια προσωπική σχέση. Ο ίδιος κανόνας ισχύει και για τα Social Media. Όταν ζητάτε από τους Followers σας να υποστηρίξουν μια απόφαση, θα αισθανθούν ότι τους ακούγονται. Για παράδειγμα μπορείτε να τους ρωτήσετε ποιο προϊόν θα ήθελαν να δουν στη συνέχεια.

Χτίστε την προσμονή
Ενημερώστε τους χρήστες σας πριν κυκλοφορήσει το προϊόν και δώστε τους πληροφορίες με μια γρήγορη δημοσιότητα. Ρωτήστε τους τι τους ενθουσιάζει περισσότερο.

Βάλτε τους να διαλέξουν «στρατόπεδο»
Έστω ότι ως εταιρεία διαθέτετε δύο προϊόντα. Ρωτήστε τους ποιο από τα δύο προτιμούν. Οι μισοί από τους Followers σας μπορεί να συμπαραταχθούν στο ένα «στρατόπεδο» ενώ οι άλλοι μισοί υποστηρίζουν τον «αντίπαλο».

Προσθέστε χιούμορ
Οι δημοσκοπήσεις στο Twitter δεν είναι μακροσκελείς έρευνες σχετικά με τα σχόλια των χρηστών – είναι σύντομες και γλυκές ανεπίσημες ερωτήσεις. Είναι ιδανικά για να διασκεδάσετε και να δείξετε την αίσθηση του χιούμορ της εταιρείας σας

Λάβετε σχόλια
Κυκλοφόρησε μια νέα σειρά προϊόντων; Ξεκινήστε μια δημοσκόπηση για να μάθετε τι πιστεύουν οι ακόλουθοί σας για αυτό! Μια δημοσκόπηση στο Twitter είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να λάβετε άμεσα τα σχόλια του κοινού σας.

Να είσαι επίκαιροι
Ο συγχρονισμός είναι το παν. Βεβαιωθείτε ότι είστε στην κορυφή των τάσεων και των εποχιακών εκδηλώσεων και στείλτε μια έγκαιρη δημοσκόπηση που ταιριάζει στη στιγμή. Είτε υπάρχει μια δημοφιλής είδηση είτε ένα viral κομμάτι της ποπ κουλτούρας, χρησιμοποιήστε τις δημοσκοπήσεις στο Twitter για να εμπλέξετε το κοινό σας στη συζήτηση.

Ζητήστε γνώμες
Οι δημοσκοπήσεις είναι σαν μια γρήγορη έρευνα Twitter για τις απόψεις του κοινού σας. Εάν αισθάνεστε αμφιλεγόμενοι, θα μπορούσατε ακόμη και να κάνετε μια πολιτική δημοσκόπηση στην πλατφόρμα. Ο λογαριασμός Twitter Politics Polls θέτει συχνά στους χρήστες ερωτήσεις για πολιτικές και τρέχουσες υποθέσεις.

Φυσικά εκτός από τη σωστή διαχείριση των Social Media, μην ξεχνάτε ότι βάση για να ηγηθείτε στον κόσμο του Digital Marketing είναι η κατασκευή της εταιρικής ιστοσελίδας σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε