Web Design
Τύποι περιεχομένου που θα βοηθήσουν στη δημιουργία υψηλής ποιότητας Backlinks για το website σας

Τύποι περιεχομένου που θα βοηθήσουν στη δημιουργία υψηλής ποιότητας Backlinks για το website σας

Το Content Marketing είναι το κλειδί για την παρουσίαση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο ως τη μοναδική και μοναδική λύση για την ικανοποίηση των αναγκών του κοινού-στόχου σας. Όπως γνωρίζετε επίσης, είναι σημαντικό όταν δημιουργείτε περιεχόμενο, να χρησιμοποιείτε λέξεις-κλειδιά με υψηλή αναζήτηση για να κατατάσσετε την πρώτη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Αλλά πόση σκέψη έχετε βάλει στη στρατηγική backlinks του περιεχομένου σας;

Backlinking είναι όταν ενσωματώνετε συνδέσμους από άλλα websites στο ηλεκτρονικό σας αντίγραφο. Εκτός από την ενίσχυση της κατάταξης στις μηχανές αναζήτησής σας, όταν η δημιουργία συνδέσμων γίνεται σωστά, θα παρατηρήσετε επίσης υψηλότερα επίπεδα επισκεψιμότητας και αυξημένη αξιοπιστία.

Οι περισσότερες μηχανές αναζήτησης έχουν ένα σύστημα παραπομπών ενσωματωμένο στον αλγόριθμό τους. Η Google χρησιμοποιεί παραπομπές για να κατανοήσει την ποιότητα του περιεχομένου και να καθορίσει αν αξίζει να φτάσει στην πρώτη σελίδα ενός αποτελέσματος αναζήτησης. Τώρα που καταλαβαίνετε καλύτερα γιατί τα backlinks είναι σημαντικά, ο επόμενος στόχος σας είναι να αρχίσετε να ενσωματώνετε αυτούς τους τύπους συνδέσμων στο περιεχόμενό σας. Στην ιδανική περίπτωση, θέλετε να ξεκινήσετε αυτή τη διαδικασία οργανικά, δηλαδή χωρίς να χρειάζεται να κάνετε backlink outreach.

Το μυστικό για τη δημιουργία backlinks υψηλής ποιότητας είναι να δημιουργήσετε κάτι με το οποίο αξίζει να συνδεθείτε. Χρειάζεστε εξαιρετικό περιεχόμενο ακρογωνιαίο λίθο που θα βοηθήσει τους χρήστες σας να αφοσιωθούν σε όλη τη διοχέτευση πωλήσεών σας. Αυτό το περιεχόμενο θα πρέπει επίσης να ενθαρρύνει το κοινό να προβεί σε ποικίλες ενέργειες.

1. Original έρευνα

Κομμάτια πρωτότυπης έρευνας, όπως έρευνες, πειράματα και μελέτες είναι έτοιμες να κερδίσουν backlinks επειδή είναι εξαιρετικά για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σημείων που κάποιος μπορεί να προσπαθεί να κάνει σε ένα άρθρο ή μια ανάρτηση blog. Για να καταλήξετε σε μια ιδέα για πρωτότυπη έρευνα, σκεφτείτε τι είδους πληροφορίες θα βρίσκουν χρήσιμες οι πελάτες σας και άλλοι στον κλάδο σας.

2. Infographics

Τα γραφήματα είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τύπους δημιουργίας συνδέσμων. Η ενσωμάτωσή τους στη στρατηγική Marketing των Social Media μπορεί να σας εξασφαλίσει περισσότερα shares και likes από άλλους τύπους περιεχομένου. Γιατί; Σύμφωνα με μελέτες, οι χρήστες δίνουν προσοχή σε πληροφορίες που μεταφέρουν εικόνες. Για να τραβήξουν την προσοχή των αναγνωστών τα γραφήματα σας, πρέπει να κάνετε τρία στοιχεία να συνεργάζονται: Εντυπωσιακό σχέδιο, Καλά ερευνημένα στατιστικά στοιχεία, Καλά σχεδιασμένη προώθηση και προβολή.

3. Περιεχόμενο βίντεο

Το Διαδίκτυο είναι πλημμυρισμένο από τόσο πολύ περιεχόμενο βίντεο που μπορεί να είναι δύσκολο να προσελκύσετε την εταιρεία σας. Ωστόσο, είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη γιατί μια εξαιρετική οπτική καμπάνια μπορεί να σας βοηθήσει να γίνετε viral. Τα ενημερωτικά, μη διαφημιστικά βίντεο μπορούν να αποτελέσουν εξαιρετικό σύνδεσμο. Δεν έχουν όλες οι επιχειρήσεις τα μέσα για να δημιουργήσουν βίντεο υψηλής ποιότητας, ωστόσο γίνονται όλο και πιο δημοφιλή μέρα με τη μέρα. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένοι ιστότοποι ενδέχεται να είναι πρόθυμοι να συνδεθούν με τα βίντεό σας, εάν σχετίζονται με τα ενδιαφέροντα των αναγνωστών του

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι στην στρατηγική σας θα συμβάλλει στα βέλτιστα αποτελέσματα και η κατασκευή ιστοσελίδων σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε