Web Design
TikTok  Views στη σελίδα σας

TikTok Πώς να αποκτήσετε περισσότερα Views στη σελίδα σας

Καθώς το Tiktok γνωρίζει μεγάλη απήχηση αυτή την περίοδο και όλο και περισσότερες εταιρείες δημιουργούν έναν λογαριασμό για να αλληλεπιδράσουν με το κοινό τους, δεν αρκούν πια τα δημιουργικά βίντεο για την οικοδόμηση μιας επιτυχημένης παρουσίας στο TikTok, διότι πρέπει επίσης να κάνετε τους χρήστες να παρακολουθούν πραγματικά τα βίντεό σας.


Ποιες είναι μερικές από τις top τεχνικές για να αυξήσετε τα views στο TikTok;


1. Προσθέστε σχετικά hashtags
Τα hashtags είναι ένα ισχυρό εργαλείο στο TikTok. Είναι ο τρόπος με τον οποίο ο πανίσχυρος αλγόριθμος TikTok προσδιορίζει τι δημοσιεύετε και ποιος μπορεί να ενδιαφέρεται να το παρακολουθήσει. Τα hashtags είναι επίσης απαραίτητα για να βοηθήσουν τους χρήστες να ανακαλύψουν το περιεχόμενό σας μέσω αναζήτησης.

2. Δημιουργήστε σύντομα βίντεο
Αν και τα βίντεο TikTok μπορούν πλέον να διαρκούν έως και τρία λεπτά, τα βίντεο κάτω των 30 δευτερολέπτων είναι πιο πιθανό να περατωθούν στο FYP. Είναι επίσης πιο πιθανό κάποιος να ξαναδεί κάτι που είναι γρήγορο για δεύτερη ή τρίτη φορά.

3. Trending sound effects
Τα hashtags δεν είναι το μόνο στοιχείο του TikTok που έχει τον δικό του κύκλο τάσεων. Οι ήχοι TikTok τείνουν επίσης να περνούν από κύματα δημοτικότητας. Μείνετε συντονισμένοι στα νεά ηχητικά trend που μπορεί να προκύψουν

4. Βρείτε το κοινό σας.
Μάθετε με ποιους θέλετε να αλληλεπιδράσετε και παρατηρήστε δημοφιλείς λογαριασμούς σε αυτές τις κοινότητες για να δείτε τι είδους hashtags, μορφές και αναφορές μπορεί να χρησιμοποιούν για να εμπνεύσουν το δικό σας σχετικό περιεχόμενο. Τα comments και τα likes μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε σχέσεις με το συγκεκριμένο κοινό σας.

5. Δοκιμάστε ένα ‘’how to’’ βίντεο
Το εκπαιδευτικό περιεχόμενο έχει πολύ καλή απόδοση στο TikTok, γι' αυτό μπείτε στη λειτουργία γνώσης ώστε να συνδεθείτε με το κοινό. Τα ‘’how to’’ βίντεο είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, αλλά ακόμη και η απάντηση σε μια συχνή ερώτηση ή το να ρίξετε φως σε ένα εκπληκτικό στοιχείο του κλάδου, της δουλειάς ή του προϊόντος σας μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμο για τους χρήστες σας.

7. Συνεργαστείτε με έναν influencer ή έναν ειδικό καλεσμένο
Είτε έχετε προσλάβει έναν influencer ή διασημότητα guest star είτε έχετε συνεργαστεί με μια άλλη εταιρεία, η προσθήκη εξωτερικών φωνών στα βίντεό σας στο TikTok είναι ένας εύκολος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα νέο κοινό. Ο guest καλεσμένος σας θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε περισσότερους χρήστες στο βίντεό σας.

8. Προωθήστε το περιεχόμενό σας στο TikTok στα άλλα Social Media
Προσελκύστε αυτό το κοινό στο TikToks σας, κοινοποιώντας teaser βίντεο αλλού. Ένα μικρό απόσπασμα στα Stories του Instagram, ένα link στο Twitter και έχετε οργανώσει μια ολοκληρωμένη καμπάνια Social Media παντός καναλιού!

Φυσικά εκτός από το TikTok και τα λοιπά Social Media, πρέπει να φροντίσετε και για την κατασκευή των ιστοσελίδων σας, ώστε να μπορέσετε να ξεχωρίσετε στην αγορά και να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις σας.

 

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε