Web Design
Τι είναι τα LinkedIn Events και πώς να τα χρησιμοποιήσετε για την επιχείρησή σας

Τι είναι τα LinkedIn Events και πώς να τα χρησιμοποιήσετε για την επιχείρησή σας

Τα LinkedIn Events είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους χρήσης του LinkedIn για την προώθηση και τη φιλοξενία ενός ψηφιακού event. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά είδη εκδηλώσεων, από μικρές έως μεγάλες, και να τις κάνετε διαδραστικές και αξέχαστες για το κοινό σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε εκδηλώσεις για να επιδείξετε την εμπειρία σας και να μοιραστείτε πολύτιμο περιεχόμενο, το οποίο θα ενισχύσει την αναγνωσιμότητα της επιχείρησής σας.

Το LinkedIn είναι μια πλατφόρμα που μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να αναδειχθεί και όπως η άρτια κατασκευή ιστοσελίδων θα βελτιώσει την online παρουσία σας.

Επιλέξτε τι είδους επαγγελματικό Event θα πραγματοποιήσετε

Συνέδρια

Τα συνέδρια και οι online συζητήσεις είναι ιδανικά για την προβολή της εμπειρίας και του περιεχομένου σας σε ένα μεγάλο κοινό στο LinkedIn. Αυτές οι εκδηλώσεις είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να αναδείξετε τις γνώσεις και την εμπειρία σας, να δημιουργήσετε το δίκτυό σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Networking Εκδηλώσεις

Η δικτύωση είναι ένα από τα κορυφαία πράγματα για τα οποία το LinkedIn είναι γνωστό ως πλατφόρμα για επαγγελματίες και επιχειρήσεις. Το LinkedIn Events παρέχει ένα εξαιρετικό μέρος για να έχετε διαδραστικές συζητήσεις με το κοινό σας και να αναπτύξετε το επαγγελματικό σας δίκτυο.

Workshops

Τα Workshops είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διδάξετε στους χρήστες μια νέα δεξιότητα ή να τους ενημερώσετε για το Industry σας, κάτι που σας βοηθά να δημιουργήσετε αξιοπιστία στους χρήστες για την επιχείρησή σας. Τα workshops μπορεί να είναι διαδραστικά και εκπαιδευτικά ή τόσο απλά όσο ένας τύπος παρουσίασης.

Προσκαλέστε το κοινό σας να συμμετέχει στο LinkedIn Event σας

Τώρα που δημιουργήθηκε η εκδήλωσή σας στο LinkedIn, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να προσκαλείτε άτομα να παρευρεθούν. 

Μπορείτε να προσθέσετε κάθε είδους πληροφορία, όπως μια φράση που τραβάει την προσοχή, εικόνες ή ακόμα και ένα βίντεο που προωθεί την εκδήλωσή σας και θα παροτρύνει το κοινό σας να συμμετάσχει.

Έχετε επίσης την επιλογή να προσθέσετε hashtags στην ανάρτηση της εκδήλωσής σας, για να προσεγγίσετε ένα ευρύτερο οργανικό κοινό. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες που αναζητούν τα hashtag που χρησιμοποιείτε έχουν περισσότερες πιθανότητες να πετύχουν οργανικά στο event σας.

Προωθήστε το LinkedIn Event σας μέσω Event Ads

Τα LinkedIn Ads έχουν γίνει σχετικά μεγάλο μέρος της πλατφόρμας τα τελευταία χρόνια και είναι εξαιρετικά για την προώθηση του LinkedIn Event σας.

Αφού δημιουργήσετε την εκδήλωσή σας, μεταβείτε στο LinkedIn Campaign Manager και ξεκινήστε τη διαδικασία δημιουργίας ενός νέου Event ad. Μπορείτε επίσης να προωθήσετε το Event σας και μέσω άλλων πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Facebook.

Αναλύστε την απόδοση του Event σας στο LinkedIn

Για να μάθετε πόσο επιτυχημένη ήταν η διαφημιστική σας καμπάνια στο LinkedIn, πρέπει να ελέγξετε την απόδοσης της.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα δεδομένα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το Event σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε ορισμένους βασικούς δείκτες απόδοσης, συμπεριλαμβανομένων των visit, attendance και engagement.

Τα LinkedIn Events σας επιτρέπουν να φιλοξενείτε μια ποικιλία τύπων ψηφιακών εκδηλώσεων, όπως συνέδρια, networking εκδηλώσεις και workshops. Επιλέγοντας τον σωστό τύπο εκδήλωσης και χρησιμοποιώντας έξυπνες στρατηγικές για την προώθηση της εκδήλωσής σας στο διαδίκτυο, θα μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες ευκαιρίες για σύνδεση με μελλοντικές και τρέχουσες προοπτικές.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε