Web Design
σελίδα στο YouTube

Συμβουλές για να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές της σελίδας σας στο YouTube.

Η ιδέα να γίνετε YouTuber μπορεί να σας τρομάζει, καθώς υπάρχουν περισσότερα από 37 εκατομμύρια κανάλια YouTube στο διαδίκτυο. Πώς μπορείτε, λοιπόν, να ενταχθείτε σε αυτούς και να κάνετε περισσότερα άτομα να σας ακολουθήσουν;

Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες συμβουλές που μπορείτε να ακολολουθήσετε για να αποκτήσετε περισσότερους συνδρομητές στο YouTube και να αυξήσετε τη βάση των θαυμαστών σας.

Φροντίστε να απαντήσετε σε όλους

Είναι πάντα καλό να απαντάτε στις ερωτήσεις, τα κομπλιμέντα και τις επικρίσεις των θεατών, ανεξάρτητα από το πόσο δημοφιλές γίνεται το κανάλι σας.

Τα εσωτερικά δεδομένα του YouTube δηλώνουν ξεκάθαρα ότι η ενθάρρυνση της συμμετοχής του κοινού μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη βάση θαυμαστών. Οι θεατές που πιστεύουν ότι τους ακούει και τους εκτιμά ένας δημιουργός είναι πιο πιθανό να εγγραφούν στο κανάλι τους.

Διατηρήστε το περιεχόμενό σας δομημένο

Όπως το περιεχόμενο κατά την κατασκευή ιστοσελίδων σας πρέπει να είναι δομημένο, έτσι πρέπει να είναι και στο κανάλι σας. Μπορεί να φαίνεται προφανές, αλλά το να διατηρείτε το περιεχόμενό σας οργανωμένο και να τηρείτε μια συγκεκριμένη μορφή θα σας δώσει το επίπεδο συνέπειας που απαιτείται για την ανάπτυξη ενός καναλιού. Ακόμα κι αν η παράδοση του πραγματικού περιεχομένου σας είναι ακανόνιστη και χαοτική, η παρουσίασή του στο κανάλι σας θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη.

Χρησιμοποιήστε μουσική για να δημιουργήσετε μια διάθεση

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο soundtrack στα Video σας για να ενισχύσετε τη διάθεση. Επίσης, είναι σημαντικό το είδος της μουσικής να ταιριάζει με τον τύπο του Video που προβάλλετε.

Η δημιουργική και συνεπής χρήση της μουσικής επιτρέπει στους θεατές να νιώσουν το περιεχόμενό σας όπως θέλετε, βυθίζοντάς τους στα Video σας. Η παρακολούθηση του περιεχομένου σας με τον σωστό τρόπο επιτρέπει στους πιθανούς συνδρομητές να γνωρίζουν ότι σκέφτεστε σοβαρά να δημιουργήσετε μια πλήρη εμπειρία.

Εάν όμως χρησιμοποιείτε μουσική που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, ο κάτοχος του κομματιού μπορεί πραγματικά να δημιουργήσει έσοδα από το Video σας για τον εαυτό του, προβάλλοντας διαφημίσεις σε αυτό. 

Δημοσιεύστε με συνέπεια

Οι εδραιωμένοι χρήστες του YouTube συχνά τηρούν ένα πρόγραμμα, δίνοντας στους συνδρομητές κάτι να περιμένουν με ανυπομονησία.

Φυσικά, πρέπει ακόμα να δίνετε προτεραιότητα στην ποιότητα έναντι της ποσότητας. Εάν θέσετε ως στόχο να ανεβάζετε ένα Video την εβδομάδα, τότε θα πρέπει να το καθιερώσετε. Αυτό στη συνέχεια μπορεί να γίνει ανέφικτο. Απλώς φροντίστε να ενημερώσετε τους θεατές σας για το ποια είναι η συμφωνία.

Αποφύγετε ζητήματα κατάργησης και πνευματικών δικαιωμάτων

Όταν παραδίδετε περιεχόμενο και συλλέγετε όλα τα περιουσιακά στοιχεία, είναι εύκολο να παραβιάσετε τους κανόνες πνευματικών δικαιωμάτων. Είτε πρόκειται για εικόνες, Video ή μουσική, οι χρήστες του YouTube μπορούν να διακινδυνεύσουν την κατάργησή τους, εάν το περιεχόμενό τους παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα. Αυτό φυσικά δεν είναι καλό για όποιον θέλει να αποκτήσει συνδρομητές.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε