Web Design
Πώς το Website σας μπορεί να είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία ψηφιακής στρατηγικής σας

Πώς το Website σας μπορεί να είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία ψηφιακής στρατηγικής σας

Η κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας είνα πλέον πιο εύκολη από ποτέ. Είναι το θεμέλιο της ψηφιακής στρατηγικής σας και είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά μέσα διαφήμισης των προϊόντων σας.

Lead Generation

Ένα Website, σάς βοηθά να δημιουργήσετε δυνητικούς πελάτες ενώ κοιμάστε. Περισσότερο από το 80% των πελατών ερευνούν ένα προϊόν στο διαδίκτυο πριν το αγοράσουν. Αυτό σημαίνει ότι επισκέπτονται την Google και πληκτρολογούν τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με το προϊόν, όπως το "Καλύτερο καθημερινό παντελόνι".

Μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το Website σας στις μηχανές αναζήτησης για να αυξήσετε τις πιθανότητες συγκεκριμένων προϊόντων ή υπηρεσιών να εμφανίζονται υψηλότερα στις σελίδες αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης (SERP), αυξάνοντας έτσι την προβολή σας με τους υποψήφιους καταναλωτές. Ο τίτλος, η meta περιγραφή και οι λέξεις-κλειδιά είναι μερικά από τα ζωτικής σημασίας πράγματα που πρέπει να βελτιστοποιήσετε στο Website σας για να βελτιώσετε το SEO σας.

Και αν έχετε ένα εξειδικευμένο προϊόν ή υπηρεσία να πουλήσετε, τότε μπορείτε να αξιοποιήσετε τις λέξεις-κλειδιά της εξειδικευμένης μηχανής αναζήτησης για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας.

Η βιτρίνα του ηλεκτρονικού σας καταστήματος

Ένα Website σας βοηθά να προβάλλετε τα αγαθά ή τις υπηρεσίες σας με τον ίδιο σχεδόν τρόπο όπως μια βιτρίνα για ένα κατάστημα υψηλής οδού. Χρησιμεύει για να προσελκύσει έναν επισκέπτη στον ιστότοπό σας και να βρει αυτό που χρειάζεται. Αλλά οι ιστότοποι προχωρούν πολύ πιο μακριά και εργάζονται πολύ πιο σκληρά από αυτό.

Ένα Website καθιστά δυνατή την εύρεση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας με ένα ή δύο κλικ—πολύ ευκολότερα και πιο γρήγορα για έναν πελάτη να καταλάβει τι χρειάζεται από το να μπει σε μια φυσική ιστορία λιανικής. Μπορούν επίσης να διαβάσουν κριτικές και μελέτες περιπτώσεων για να βοηθήσουν στην επικύρωση αξιώσεων ή να παρακολουθήσουν κινούμενα ή επεξηγηματικά βίντεο για να κατανοήσουν καλύτερα τι είναι η επιχείρησή σας.

Νομιμότητα

Αυτές τις μέρες, οι πελάτες πιστεύουν, αναμένουν ότι μια αξιόπιστη επιχείρηση πρέπει να έχει έναν ιστότοπο. Χωρίς ιστότοπο δημιουργεί αμφιβολίες στο μυαλό του κοινού-στόχου σας για το αν είστε νόμιμος ή όχι. Πολύ απλά, ο λόγος πίσω από αυτό είναι ότι οι περισσότεροι πελάτες υποθέτουν ότι μια επιχείρηση χωρίς ιστότοπο είναι είτε, στην καλύτερη περίπτωση, περίεργη ή ίσως ακόμη και απάτη. Είτε έτσι είτε αλλιώς, δεν παρέχει εμπιστοσύνη στον πιθανό πελάτη για την επιχείρησή σας.

Αποτελεσματικό κανάλι Marketing

Ένα Website προσφέρει σε μια επιχείρηση αυτόματη παρουσία στο διαδίκτυο. Μόλις δημιουργήσετε ένα Website, εισάγετε στους πελάτες τα αγαθά και τις υπηρεσίες σας—είναι ένας απλός σύνδεσμος στον οποίο κάνουν κλικ από την υπογραφή του email σας ή μέσω εντυπωσιακών οπτικών καμπανιών στα Social Media ή σε μια ψηφιακή διαφήμιση.

Φυσικά, ο αριθμός των δυνητικών πελατών που θα προσελκύσει το Website σας εξαρτάται από τις προσπάθειες Marketing που κάνετε για να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων, όπως η διαδικτυακή διαφήμιση, η χρήση των Social Media, το Blogging και η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε εξατομικευμένες σελίδες προορισμού για να βοηθήσετε τις καμπάνιες Marketing να είναι ακόμα πιο αποτελεσματικές και να μετατρέψετε την επισκεψιμότητα σε δυνητικούς πελάτες και στη συνέχεια σε πωλήσεις, ακόμη και να ξεκινήσετε ένα Blog για να γνωστοποιήσετε τη γνώμη και την τεχνογνωσία σας.

Η ψηφιακή στρατηγική έγινε εύκολη

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά με εύχρηστες διεπαφές και καλά πρότυπα, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας Website με μηδενική γνώση του HMTL ή της κωδικοποίησης ιστότοπου.

Όποια κατεύθυνση κι αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε, το πιο σημαντικό μέρος της δημιουργίας του Website σας είναι να ερευνήσετε ποιες επιλογές είναι διαθέσιμες, ποιο είναι το κόστος και ποια αξία θα λάβετε.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε