Web Design
το WordPress για το site της επιχείρησής σας

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε το WordPress για το site της επιχείρησής σας;

Το WordPress χρησίμευε αρχικά ως πλατφόρμα blogging. Αλλά γρήγορα κέρδισε δημοτικότητα και είναι πλέον ένα από τα καλύτερα εργαλεία για την κατασκευή σελίδων. Έχει κατακτήσει γρήγορα ταλέντα και ξεκλείδωσε νέα πλεονεκτήματα για τους χρήστες του, στα οποία πολλά πρακτορεία SEO στη Σιγκαπούρη έχουν δώσει πολλά συγχαρητήρια. Το WordPress είναι η πιο γνωστή πλατφόρμα για τη δημιουργία ιστοσελίδων, επειδή τροφοδοτεί περισσότερο από το ένα τρίτο όλων των ιστότοπων. Η λειτουργικότητα του WordPress και το γεγονός ότι είναι δωρεάν και ανοιχτού κώδικα είναι ίσως οι κύριοι παράγοντες επιτυχίας του.

Το WordPress είναι ένα δωρεάν σύστημα διαχείρισης περιεχομένου ανοιχτού κώδικα με άδεια χρήσης GPLv2. Ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου είναι απλώς ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε εύκολα κρίσιμα στοιχεία του ιστότοπού σας. Αυτό περιλαμβάνει τη διαχείριση περιεχομένου χωρίς καμία γνώση προγραμματισμού.

5 λόγοι για να χρησιμοποιήσετε το WordPress για τον ιστότοπό σας

Το WordPress δίνει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να δημιουργήσει έναν ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν είναι προγραμματιστές. Ακολουθούν 5 λόγοι για τους οποίους οι εταιρείες SEO στη Σιγκαπούρη βρίσκουν τη μέγιστη αξιοπιστία και ευκολία στο συμπέρασμα γιατί πρέπει να επιλέξετε το WordPress ως την καλύτερη πλατφόρμα για τη δημιουργία ιστοσελίδων.

1. Το WordPress είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης

Για να σημειώσετε υψηλή βαθμολογία στο Google και σε άλλες μηχανές αναζήτησης, ο ιστότοπός σας πρέπει να μπορεί να αναζητηθεί. Οι ιστότοποι WordPress συχνά έχουν υψηλή βαθμολογία για τις λέξεις-κλειδιά τους. Είναι καλό για το SEO επειδή ενημερώνονται συχνά και επειδή περιέχει πολλά εργαλεία και πρόσθετα για SEO περιεχομένου.

2. Το WordPress μπορεί να επεκταθεί με θέματα και plugins

Τα θέματα WordPress παρέχουν στους χρήστες ένα ευρύ φάσμα επιλογών για την προσαρμογή της εμφάνισης και της λειτουργικότητας ενός νέου ιστότοπου. Όλα αυτά χάρη στον εκτεταμένο και συνεχώς διευρυνόμενο κατάλογο δωρεάν και premium θεμάτων του. Ο κατάλογος θεμάτων περιέχει όλα τα διαθέσιμα θέματα και εκατοντάδες άλλα μπορούν να αγοραστούν από διεθνείς σχεδιαστές τρίτων και από αγορές σχεδιασμού. Επιπλέον, τα θέματα μπορούν να εγκατασταθούν ανά πάσα στιγμή και να πραγματοποιηθούν ζωντανή προεπισκόπηση για να αλλάξει η εμφάνιση και ο σχεδιασμός ενός ιστότοπου WordPress.

3. Το WordPress είναι mobile friendly

Οι ιστότοποι πρέπει να φαίνονται εξαιρετικοί σε όλες τις συσκευές, επειδή η κατάταξη της Google λαμβάνει υπόψη και την ανταπόκριση σε κινητά. Ένας στατικός ιστότοπος μπορεί να ανταποκρίνεται χρησιμοποιώντας πρόσθετα και το WordPress παρέχει πολλά αποκριτικά στυλ θέματος.

4. Το WordPress είναι ασφαλής

Το WordPress μπορεί να εγκαταστήσει αυτόματα τις λεγόμενες δευτερεύουσες ενημερώσεις ή ενημερώσεις με λίγες μόνο αλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο, οι τρύπες ασφαλείας εξαλείφονται αμέσως μόλις εντοπιστούν. Αυτό σας δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα ασφάλειας όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με ένα πρόσθετο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας WordPress. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να αφήσετε έναν επαγγελματία να το κάνει για εσάς, καθώς σημαντικές ενημερώσεις του WordPress μπορεί να επηρεάσουν τον ιστότοπό σας.

5. Έχει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε

Η δημιουργία ενός γρήγορου, ελκυστικού ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μόνο το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη μιας ανταγωνιστικής ψηφιακής επιχείρησης. Αυτό συμβαίνει επειδή οι ανάγκες και οι απαιτήσεις των σημερινών ψηφιακών καταναλωτών συνεχίζουν να αλλάζουν. Η προσθήκη περιεχομένου και ισχυρών δυνατοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπό σας είναι ζωτικής σημασίας για να κάνετε το κατάστημά σας να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Σήμερα, όμως, κάθε βήμα της εμπειρίας του χρήστη, από το αρχικό κλικ, μέχρι την παράδοση των αγαθών και μετά, πρέπει να είναι απλό στη χρήση και άνετο για τον χρήστη, διαφορετικά θα πάει κάπου αλλού. Επιπλέον, πολλές ιδιόκτητες λύσεις ή λύσεις μόνο για ηλεκτρονικό εμπόριο δεν προσφέρουν τον ίδιο βαθμό προσαρμογής και ενοποίησης. Λόγω αυτού, το WordPress ξεχωρίζει στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου για την ικανότητά του να αξιοποιεί κάθε πτυχή της μεγαλύτερης εμπειρίας καταναλωτή.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε