Web Design
περισσότερα likes στη σελίδα σας στο Instagram

Πώς να συγκεντρώσετε περισσότερα likes στη σελίδα σας στο Instagram

Στόχος στο Instagram είναι να δείξετε την καλύτερή σας πλευρά μοιράζοντας περιεχόμενο που εκτιμούν οι χρήστες σας. Χρειάζεται δουλειά, αλλά αν είστε έτοιμοι να αναβαθμίσετε το περιεχόμενό σας και να προσελκύσετε περισσότερα likes τότε το παρακάτω άρθρο θα σας φανεί αρκετά χρήσιμο.

Πώς να κερδίσετε περισσότερα likes στο Instagram


1.Χρησιμοποιήστε τα σωστά hashtag
Τα hashtags είναι ένα μεγάλο κλειδί για την επέκταση του κοινού σας στο Instagram. Χρησιμοποιήστε ένα hashtag και το post σας ή το story σας θα εμφανιστεί στη σελίδα για αυτό το hashtag. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν να ακολουθήσουν hashtags, πράγμα που σημαίνει ότι θα μπορούσατε να εμφανίζεστε στη ροή ειδήσεων των χρηστών.


2. Κάνετε tag σε σχετικούς χρήστες
Όποιον χρήστη κι αν κάνετε tag ο στόχος είναι να τονίσετε πόσο πολύ τους εκτιμάτε και να μοιραστείτε αυτήν την αξία με το κοινό σας.


3. Γράψτε εντυπωσιακές λεζάντες
Οι υπέροχες λεζάντες του Instagram προσθέτουν περιεχόμενο και προσωπικότητα και ωθούν τους χρήστες σας να αναλάβουν δράση. Γράψτε μια λεζάντα που να πλαισιώνει σωστά την εικόνα που δημοσιεύετε, ώστε να πυροδοτήσετε την συζήτηση και το engagement ταυτόχρονα.


4. Κάντε tag την τοποθεσία σας
Η προσθήκη γεωγραφικών ετικετών στην τοποθεσία σας είναι ένας τρόπος για να σας βρίσκουν περισσότεροι χρήστες και να τους αρέσουν οι φωτογραφίες σας. Θυμηθείτε να βεβαιωθείτε ότι οι φυσικές σας συντεταγμένες είναι σωστές ώστε να εμφανίζεστε στον χάρτη, προκειμένου να δημιουργήσετε μια αίσθηση community με το κοινό-στόχο σας.


5. Κάντε post την σωστή ώρα
Το Instagram δεν εμφανίζει τις αναρτήσεις χρονολογικά, αλλά ο αλγόριθμός του ευνοεί τις πιο "πρόσφατες". Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να προσεγγίσετε περισσότερους χρήστες, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πότε το κοινό σας κοιτάζει πραγματικά την εφαρμογή. Έπειτα από πειράματα έχει αποδειχθεί ότι μια καλή ώρα για να κάνετε post είναι στις 11 το πρωί.


6. Διοργανώστε Giveaways
Τα Giveaways μπορεί να χρειαστούν λίγο προγραμματισμό ή.. πολύ!. Ωστόσο, ένα Giveaway που μοιάζει να κερδίσει είναι ένας από τους απλούστερους τρόπους για να συγκεντρώσετε το Engagement σε μια δεδομένη χρονική περίοδο.

7 .Post user-generated content
Η κοινή χρήση περιεχομένου από τους Followers σας είναι ένας σίγουρος τρόπος για να δημιουργήσετε Engagement. Είναι συναρπαστικό για τον χρήστη να προβάλλεται από μια εταιρεία που του αρέσει, για αρχή, αλλά λειτουργεί επίσης ως κοινωνική απόδειξη, επιβεβαιώνοντας για τους άλλους Followers σας ότι είναι κάτι παραπάνω για εσάς, κάτι σαν οικογένεια!


8. Ρωτήστε τους Followers σας για την γνώμη τους
"Κάντε μια ερώτηση στο caption" είναι μια κοινή συμβουλή για την αύξηση του Engagement για έναν λόγο: είναι ένα άμεσο Call-To-Action για τους Followers να προσθέσουν ένα comment. Αν ασχολούνται ήδη, η πιθανότητα να σας κάνουν like στη διαδικασία αυξάνεται.


Ωστόσο, πριν εφαρμόσετε κάποια από τις παραπάνω τακτικές στο Instagram, μην ξεχάσετε να προβείτε και στην σωστή κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων της καμπάνιας σας Digital Marketing.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε