Web Design
Blog Post της ιστοσελίδας σας

Πώς να κερδίσετε νέους αναγνώστες με ένα Blog Post της ιστοσελίδας σας

Όλοι έχουμε εκείνα τα κομμάτια γραφής που χτυπούν μια «χορδή» μέσα μας κάθε φορά που τα διαβάζουμε. Ξέρετε, εκείνα τα έργα που σας εντυπωσιάζουν με τις προτάσεις τους και που μπορεί να νιώθετε ότι ο συγγραφέας είναι μέσα στον εγκέφαλό σας.

Πώς μπορείτε να προσελκύσετε νέους αναγνώστες;

1. Γράψτε όπως μιλάτε
Ο πιο γρήγορος τρόπος για να χάσετε την προσοχή του κοινού σας είναι να γράψετε με τρόπο που να μοιάζει με διάλεξη από κάποιον καθηγητή. Και τι λέμε για να γράψουμε που είναι βαρετό; Το καλύτερο είδος γραφής διαβάζεται σαν μια συζήτηση μεταξύ του συγγραφέα και του αναγνώστη. Είναι ελκυστικό. Είναι διπλής όψης. Οι αναγνώστες αισθάνονται ότι επενδύουν σε αυτό που έχετε να πείτε, όπως θα έκαναν αν κάνατε τη συζήτηση στην πραγματική ζωή.Λοιπόν, πώς το επιτυγχάνετε αυτό για να κερδίσετε νέους αναγνώστες; Γράψτε σαν να μιλάτε με έναν φίλο ή συνάδελφο. Μπορεί να ακούγεται απλό, και από πολλές απόψεις, είναι, αλλά χρειάζεται εξάσκηση.

2. Χρησιμοποιήστε μεταφορική και περιγραφική γλώσσα
Θέλετε να μεταφέρετε τους αναγνώστες σας στην αφήγησή σας αμέσως; Τότε αρχίστε να χρησιμοποιείτε μεταφορικό λόγο! Οι μεταφορές είναι εργαλεία περιγραφής που ιντριγκάρουν το κοινό σας και σας βοηθούν να κερδίσετε νέους αναγνώστες. Σας επιτρέπουν να «ζωγραφίσετε» μια εικόνα πέρα από τα αντίστοιχα επίθετα και ουσιαστικά.

3. Χρησιμοποιήστε την ενσυναίσθηση με σύνεση στη γραφή σας
Σύνδεση. Όλα καταλήγουν στη σύνδεση. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε το πιο εύγλωττο, καλογραμμένο άρθρο, αλλά δεν θα σημαίνει τίποτα παρά μόνο εάν συνδεθεί με τον αναγνώστη σας. Η ενσυναίσθηση είναι ένα ισχυρό εργαλείο που ενισχύει έναν δεσμό ανάμεσα σε εσάς και τους αναγνώστες σας.
Από την άποψη του Content Marketing, αυτό ισχύει είτε προσπαθείτε να πουλήσετε ένα προϊόν είτε να κάνετε τους αναγνώστες να προβούν σε οποιαδήποτε μορφή δράσης. Αλλά πρώτα, πρέπει να κατανοήσετε το κοινό σας αρκετά ώστε να γράψετε κάτι που να έχει απήχηση μαζί του. Εάν δεν γνωρίζετε το κοινό σας, δεν θα ξέρετε πώς να συνδεθείτε μαζί του και φυσικά να κερδίσετε νέους αναγνώστες.

4. Δώστε προτεραιότητα στο κοινό σας
Οι περισσότεροι δεν έχουν χρόνο και προσοχή. Αυτό σημαίνει ότι έχετε μόνο μία ευκαιρία να τους κατακτήσετε και να κερδίσετε νέους αναγνώστες. Εισάγοντας λεπτομέρειες και την προσωπικότητά σας στο γραπτό σας, μπορείτε να ανοίξετε την πόρτα για να συνδεθείτε με τους αναγνώστες σας και να τους ενθαρρύνετε να μείνουν μαζί σας

Ωστόσο πριν ξεκινήσετε με ένα Blog, δεν πρέπει να ξεχνάτε και την κατασκευή της σελίδας σας, μέσω της οποίας το κοινό θα μάθει για σας και τα προϊόντα σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε