Web Design
βελτιώσετε την αρχική σελίδα του site σας

Πώς να βελτιώσετε την αρχική σελίδα του site σας

Ο ανταγωνισμός στον τομέα του Digital Marketing είναι μεγάλος και δεν αρκεί πλέον μόνο η κατασκευή ιστοσελίδων σας. Πρέπει να παρέχετε στο κοινό σας μια μοναδική εμπειρία χρήστη για να μπορέσετε να τον κρατήσετε και να ξαναγοράσει από εσάς.

Ακολουθούν μερικοί τρόποι χαμηλού κόστους για να βελτιώσετε μια αρχική σελίδα ώστε να πληροί τα σημερινά πρότυπα.

1. Φρεσκάρετε το περιεχόμενο τακτικά

Προγραμματίστε μια μηνιαία υπενθύμιση για να ελέγχετε τον ιστότοπό σας και να ενημερώνετε το περιεχόμενο στην αρχική σελίδα.

2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποιο Call To Action

Αναρωτηθείτε: ποια είναι η κορυφαία ενέργεια που θέλετε να κάνουν οι επισκέπτες του website σας; Ένα παράδειγμα κοινών παροτρύνσεων για δράση είναι η εγγραφή στη λίστα Email σας. Όταν οι χρήστες εγγράφονται στη λίστα Εmail σας, δημιουργείτε μια συνεχή σύνδεση που σας επιτρέπει να κάνετε marketing σε αυτούς. Τα περισσότερα λογισμικά Email Marketing προσφέρουν έναν εύκολο τρόπο εισαγωγής ενός πλαισίου εγγραφής.

3. Προσθέστε τα στοιχεία επικοινωνίας σε εμφανές σημείο

Εξετάστε την αρχική σας σελίδα αντικειμενικά. Κάνετε τους επισκέπτες να κυνηγήσουν ή να μαντέψουν για να καταλάβουν πώς θα σας φτάσουν;

Πολλές μικρές επιχειρήσεις προσθέτουν στοιχεία επικοινωνίας στην κεφαλίδα ή στο υποσέλιδο κάθε σελίδας. Συμπεριλάβετε τουλάχιστον μια διεύθυνση Email και έναν αριθμό τηλεφώνου. Εάν λαμβάνετε πελάτες στην τοποθεσία σας, προσθέστε τη διεύθυνσή σας. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιήσετε μια ξεχωριστή σελίδα "Επικοινωνία", προσθέστε έναν μεγάλο εμφανή σύνδεσμο στη σελίδα "Επικοινωνία".

4. Προσθέστε εικόνες ή/και βίντεο

Κοιτάξτε την αρχική σας σελίδα. Είναι «βαρύ» το κείμενο; Οι εικόνες διαλύουν μεγάλα τμήματα κειμένου -- και είναι πιο ελκυστικές για τους επισκέπτες. Συμπεριλάβετε τουλάχιστον μία φωτογραφία που δείχνει την επιχείρηση, την ομάδα ή τα προϊόντα σας. Εάν δεν έχετε κάποιον από τον κύκλο σας που να φωτογραφίζει καλά, επενδύστε στην επαγγελματική φωτογραφία.

Τα βίντεο είναι επίσης εξαιρετικά. Δημιουργήστε λοιπόν ένα βίντεο με οδηγίες ή ένα βίντεο που δείχνει το προϊόν σας ή για εσάς που καλωσορίζετε επισκέπτες. Φορτώστε το στο YouTube ή σε άλλη πλατφόρμα βίντεο. Στη συνέχεια, ενσωματώστε τον κώδικα για να τον τοποθετήσετε στον ιστότοπό σας.

5. Βελτιώστε την ταχύτητα σελίδας

Εάν η αρχική σας σελίδα φορτώνει αργά, οι επισκέπτες μπορεί να μην την υπερβούν ποτέ. Και οι πολύ αργές σελίδες μπορούν ακόμη και να επηρεάσουν αρνητικά την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Κάντε το τεστ ταχύτητας εδώ. Το καλύτερο μέρος: θα λάβετε προτάσεις για το πώς να βελτιώσετε την ταχύτητα.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε