Web Design
Email Subscribers σας για την προώθηση του σάιτ σας

Πώς να αυξήσετε τους Email Subscribers σας για την προώθηση του σάιτ σας

Τα στατιστικά δείχνουν ότι το Email Marketing παράγει την υψηλότερη απόδοση επένδυσης (ROI) από όλες τις δραστηριότητες Marketing. Όσο περισσότερους Email Subscribers έχετε, τόσο το καλύτερο. Ενώ η επιθυμία περισσότερων Subscribers μέσω email είναι φυσικό για τις επιχειρήσεις, το ερώτημα είναι: Πώς μπορείτε να το πετύχετε αυτό;


1. Ενθαρρύνετε τους υπάρχοντες Subscribers σας να μοιράζονται
Ένας από τους απλούστερους τρόπους για να επεκτείνετε μια λίστα Email είναι να κάνετε άλλους συνδρομητές να «οδηγήσουν» την ανάπτυξή σας. Συμπεριλαμβάνοντας Social Media Sharing Buttons, Email Button και Call – To - Action στο τέλος των μηνυμάτων, μπορείτε να ενθαρρύνετε τους τρέχοντες Subscribers να προωθήσουν μηνύματα Email στους φίλους τους.

2. Δημιουργήστε μια πολύτιμη δυνητική προσφορά
Οι προσφορές δυνητικών πελατών είναι ένα από τα πιο παραγωγικά μέσα για τη δημιουργία νέων Email Subscribers. Ωστόσο, το κλειδί για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής προσφοράς δυνητικού πελάτη είναι να προσφέρετε μια σημαντική αξία στο κοινό, τόσο πολύ ώστε να μην μπορούν να παραδώσουν τα Email τους γρήγορα. Ως εκ τούτου, είναι συνετό να μελετήσετε πρώτα ποιοι είναι οι χρήστες σας.

3. Αναλύστε Μοτίβα Συμπεριφοράς
Υπάρχουν πολλά που μπορείτε να μάθετε για τους χρήστες σας από τα Analytics. Για παράδειγμα, μια αναφορά επισκεψιμότητας θα επισημαίνει τις διάφορες πηγές επισκεψιμότητας ενός ιστότοπου και το ποσοστό του συνόλου που περιλαμβάνει το καθένα. Ανεξάρτητα από το πώς επιλέγετε να προσεγγίσετε την εργασία, είναι απαραίτητο να αναλύσετε τη συμπεριφορά των επισκεπτών καθώς αυτό θα σας ενημερώσει για τις καλύτερες τοποθεσίες για Εmail signup forms μέσω email, Call To Action και άλλα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην αύξηση των νέων Email Subscribers.

4. Προσφέρετε αναβαθμίσεις περιεχομένου
Οι αναβαθμίσεις περιεχομένου είναι μια συχνά χρησιμοποιούμενη τεχνική Marketing όπου προσφέρεται στους αναγνώστες η ευκαιρία να λάβουν αποκλειστικά μπόνους περιεχομένου με την εγγραφή τους στη λίστα email ενός ιστότοπου. Τέτοιες αναβαθμίσεις μπορούν να αποδειχθούν όφελος για τη δημιουργία νέων εγγραφών Email. Mπορείτε να χρησιμοποιήσετε pop-ups ή ακόμη και να ενσωματώσετε Email Signup forms για να δώσετε στους αναγνώστες την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο.

5. Διοργανώστε Giveaways
Τα Giveaways στα Social Media είναι από καιρό μια δημοφιλής στρατηγική για τη συλλογή νέων Email Signups, καθώς αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνετε τους χρήστες σας να γίνουν Subscribers. Eπιπλέον, δεν χρειάζεστε ένα ακριβό, έπαθλο για ένα Giveaway. Μπορείτε να παρέχετε gift cards, δωρεάν προϊόντα ή παρόμοιες προσφορές. Συνήθως, οι χρήστες καλούνται να συμμετάσχουν σε έναν διαγωνισμό παρέχοντας τη διεύθυνση email τους, κάνοντας Share τον διαγωνισμό και Follow την εταιρεία στα Social Media.

Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι η σωστή η βάση για την καμπάνια είναι η σωστή κατασκευή ιστοσελίδων της επιχείρησής σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε