Web Design
το Traffic στην ιστοσελίδα σας

Πώς να αυξήσετε το Traffic στην ιστοσελίδα σας;

Ο κόσμος του Digital Marketing γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός, με όλο και περισσότερες εταιρείες να εισέρχονται στην αγορά, μέσω της κατασκευής ιστοσελίδας τους. Η δημιουργία οργανικής επισκεψιμότητας είναι η πιο σκληρή δουλειά που θα κάνετε ποτέ στον website σας. Eίναι επίσης η μεγαλύτερη επένδυση χρόνου και προσπάθειας που μπορείτε να κάνετε.
Η οργανική επισκεψιμότητα σημαίνει ότι το περιεχόμενο που τοποθετείτε στο website σας σήμερα θα αυξήσει την επισκεψιμότητα αύριο, τον επόμενο μήνα, τον επόμενο χρόνο και πιθανώς ακόμη και σε αρκετά χρόνια από τώρα. Γι' αυτό αξίζει τον κόπο. Όταν πρόκειται για περισσότερη οργανική επισκεψιμότητα, υπάρχουν αρκετοί καλοί τρόποι.

Πώς μπορείτε λοιπόν να αυξήσετε το Traffic στην ιστοσελίδα σας;

Δημιουργήστε το καλύτερο περιεχόμενο που μπορείτε
Η δημιουργία περιεχομένου μόνο για χάρη της δημιουργίας περιεχομένου, επειδή ακούσατε ότι η δημοσίευση τακτικών άρθρων είναι καλή για το SEO, δεν θα σας πάει πολύ μακριά. Είναι γεγονός ότι μπορεί ακόμη και να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στη φήμη σας. Το website σας είναι μια αντιπροσώπευση της επιχείρησής σας. Σε πολλές περιπτώσεις είναι η πρώτη εντύπωση που μπορεί να έχει ένας δυνητικός πελάτης για την επιχείρησή σας. Για το λόγο αυτό πρέπει να γράφετε το καλύτερο περιεχόμενο που μπορείτε κάθε φορά που δημοσιεύετε κάτι.

Φροντίστε τα Keywords σας
Όλοι θέλουν να κατατάσσονται για αυτές τις ευρείες φράσεις-κλειδιά δύο ή τριών λέξεων, επειδή τείνουν να έχουν υψηλούς όγκους αναζητήσεων. Το πρόβλημα με αυτές τις ευρείες φράσεις-κλειδιά είναι ότι είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές. Τόσο ανταγωνιστικά που μπορεί να μην έχετε την ευκαιρία να κατατάξετε για αυτούς εκτός και αν αφιερώσετε μήνες από τον χρόνο σας σε αυτό. Αντί να αφιερώνετε τον χρόνο σας αναζητώντας κάτι που μπορεί να μην είναι καν εφικτό, κυνηγήστε τις λίγο πιο περιγραφικές λέξεις – κλειδιά.

Γράψτε με συνέπεια
Προσπαθήστε να είστε συνεπείς με τις δημοσιεύσεις σας. Επιδιώξτε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Στην ιδανική περίπτωση, όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο, αλλά αν διαχειρίζεστε ταυτόχρονα μια επιχείρηση, είναι δύσκολο να δημοσιεύσετε πιο συχνά χωρίς να προσλάβετε υπαλλήλους αποκλειστικά για αυτό.

Δυστυχώς, ορισμένοι SEO εξακολουθούν να θέλουν να δοκιμάζουν τα όρια του τι μπορούν και τι δεν μπορούν να ξεφύγουν. Η αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας θα πρέπει πάντα να γίνεται με ηθικό τρόπο, διαφορετικά αργά ή γρήγορα θα τιμωρηθείτε με μια ποινή της Google. Μερικές συμβουλές για να αποφύγετε κυρώσεις είναι να μην δημιουργείτε φθηνούς συνδέσμους και να μην πληρώνετε ποτέ για inbound links.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε