Web Design
πωλήσεις από τη σελίδα eshop σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις από τη σελίδα eshop σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Η δημιουργία buzz για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει να κάνει με την κατανόηση του κοινού σας και την εύρεση ενός καλού τρόπου να προσελκύσετε κοινό με το σχετικό περιεχόμενό σας. Υπάρχουν διάφορες στρατηγικές Marketing που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να απολαύσετε, να εκπλήξετε και να αυξήσετε τις πωλήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Σημαντικό είναι να έχετε προχωρήσει ήδη στην κατασκευή ιστοσελίδων σας πριν ξεκινήσετε.

1. Στοχεύστε τους αγοραστές της τελευταίας στιγμής

Σύμφωνα με αυτή την έρευνα, οι περισσότεροι δεν σκοπεύουν να ψωνίσουν μια εβδομάδα ή λιγότερο πριν από τις διακοπές. Αντίθετα, προτιμούν να αγοράζουν δώρα μέχρι την τελευταία στιγμή. Έτσι, μέρος της στρατηγικής για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι πχ τα ρούχα για τους αγοραστές της τελευταίας στιγμής. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να συνδυάσετε ένα αντίγραφο λόγω σπανιότητας με ένα χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης. Το κλειδί είναι να το κάνετε αυτό χωρίς να κάνετε το κοινό να αισθάνεται ένοχο. Μπορείτε να προσφέρετε να πάρετε τα δώρα τους εγκαίρως μέχρι την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

2. Εκπτώσεις

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε κοινό στο Eshop σας είναι να ξεκινήσετε μια προσφορά για τα δεδομένα του Αγίου Βαλεντίνου και άλλες προσφορές. Έτσι, η προσφορά συναρπαστικών εκπτώσεων είναι ζωτικής σημασίας για μια επιτυχημένη εκστρατεία πωλήσεων.

3. Προσφέρετε Οδηγούς δώρων

Η αγορά δώρων για πολλούς, είτε είναι το καλύτερο μισό είτε ένας φίλος, μπορεί να είναι πρόκληση, ειδικά αν θέλετε να παρουσιάσετε κάτι εξαιρετικό. Η απόδειξη στους αγοραστές σας με οδηγούς δώρων μπορεί να τους βοηθήσει να λάβουν καλύτερες αποφάσεις αγοράς και να προσφέρουν στα προϊόντα σας εξαιρετικές ιδέες για δώρα.

4. Προωθήστε την αγάπη για τον εαυτό σας

Όλοι γνωρίζουν ότι η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν είναι μόνο για ζευγάρια. Μπορείτε να αγοράσετε δώρα για οποιονδήποτε ιδιαίτερο στη ζωή σας, ακόμα κι αν δεν έχετε ρομαντικές σχέσεις με τον εαυτό σας. Για παράδειγμα, μπορεί να είναι φίλος, συνάδελφος, οικογένεια ή δάσκαλός σας. Σύμφωνα με έρευνα, το 14% των γυναικών αγοράζουν λουλούδια για τον εαυτό τους την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Επομένως, μπορείτε να αυξήσετε σημαντικά το κοινό σας προωθώντας την αγάπη για τον εαυτό σας σε όσους δεν έχουν σχέσεις.

5. Προβολή φωτογραφιών κοινού

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με το κοινό σας. Η δημιουργία μιας συνεπούς καμπάνιας Content Marketing που δημιουργείται από χρήστες θα ενθαρρύνει το κοινό να μοιράζεται φωτογραφίες χρησιμοποιώντας ένα συγκεκριμένο hashtag ή διαγωνισμό. Στη συνέχεια, μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες τους στο website σας ή στα Social Media ως κοινωνική απόδειξη.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε