Web Design
Πώς να αυξήσετε τα οργανικά αποτελέσματα του Website σας στην Google

Πώς να αυξήσετε τα οργανικά αποτελέσματα του Website σας στην Google

Σήμερα το Digital Marketing και το SEO είναι από τα πιο δυνατά εργαλεία για να μπορέσετε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Με το SEO μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητες να ανακαλύψει ένας χρήστης την επιχείρησή σας, καθώς θα εμφανίζει το Website σε υψηλότερες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Όσο περισσότερο βελτιστοποιείτε τα οργανικά αποτελέσματα που έχετε στην Google, τόσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα θα λαμβάνετε και ταυτόχρονα θα κερδίζετε ένα μεγαλύτερο κοινό για την επιχείρησή σας, στο οποίο θα μπορείτε να στοχεύσετε αργότερα.

Βελτιστοποιήστε τα keywords του Website σας

Τα keywords είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία στο SEO. Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής ιστοσελίδας σας, είναι πολύ σημαντικό να εστιάσετε στα keywords ώστε να αυξήσετε τις οργανικές εμφανίσεις της.

Ξεκινήστε κάνοντας μία έρευνα ώστε να είστε σίγουροι ότι οι λέξεις – κλειδιά που χρησιμοποιείτε για την επιχείρησή σας είναι οι κατάλληλες και ταυτόχρονα θα έχουν τα αποτελέσματα που αναμένετε. Μπορείτε να συμπεριλάβετε σύντομες λέξεις – κλειδιά και μεγαλύτερες φράσεις για να αυξήσετε τις εμφανίσεις του Website σας.

Είναι σημαντικό να βρείτε τρόπο να ενσωματώσετε τις λέξεις – κλειδιά στο Website, με τρόπο που θα ταιριάζει στο περιεχόμενό του αλλά και στο αντικείμενο της επιχείρησής σας. Δυστυχώς, δεν θα έχει αποτέλεσμα εάν τοποθετήσετε κάποιες λέξεις – κλειδιά μέσα στο Website σας χωρίς αυτές να είναι σχετικές με εσάς.

Επιλέγοντας στοχευμένες λέξεις – κλειδιά εξασφαλίζετε ότι η επισκεψιμότητα που έχει το Website σας, ενδιαφέρεται για την επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας και ότι αυτοί οι χρήστες είναι δυνητικοί πελάτες.

Προσθήκη links στο Website σας

Η προσθήκη links στο Website σας που θα οδηγούν τον χρήστη σε κάποιο άλλο site με παρόμοιο περιεχόμενο με το δικό σας, σε ένα Blog, στα Social Media της επιχείρησή σας είναι πολύ σημαντική.

Η Google θεωρεί το build linking έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες κατάταξης. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνετε το SEO σας και αυξάνετε την πιθανότητα να εμφανιστείτε στις top θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Είναι σημαντικό όμως να λάβετε υπόψιν σας το εξής: Οι σύνδεσμοι που θα προσθέσετε στο Website σας πρέπει να είναι σχετικοί με το αντικείμενό σας και να μην τους έχετε αγοράσει. Αυτό είναι κάτι που αντί να βελτιώσει το SEO σας μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα και να κάνει το Website να μην εμφανιστεί ποτέ στο κοινό σας.

Επιλέξτε ένα Responsive Σχεδιασμό

Ένας Responsive σχεδιασμός του Website σας εξασφαλίζει ότι όλοι οι χρήστες έχουν μία πολύ καλή εμπειρία μόλις τον επισκεφτούν.

Η εμπειρία ενός χρήστη στην πραγματικότητα αλλάζει βάσει την συσκευή στην οποία βρίσκεται. Θέλετε το website σας να έχει την ίδια μορφή ανεξαρτήτου από ποια συσκευή θα το ανοίξει ο χρήστης, με ιδιαίτερη έμφαση στο κινητό καθώς είναι ίσως η συσκευή που χρησιμοποιείται περισσότερο στις μέρες. Γι'αυτό και το Mobile Marketing είναι πλέον πολύ σημαντικό.

Έτσι, κάνετε πιο εύκολο για το κοινό σας να βρουν εύκολα χωρίς να χρειαστεί να ψάξουν περισσότερες πληροφορίες για εσάς μέσα στο Website σας και επομένως να μείνουν τελικά περισσότερο χρόνο σε αυτόν.

Προσθέστε Video στις σελίδες του Website σας

Η προσθήκη Video στο Website σας μπορεί να συμβάλει στο SEO σας. Τα Video σήμερα συγκεντρώνουν μεγαλύτερη αλληλεπίδραση με τους χρήστες, καθώς είναι πιο εύκολο να τους τραβήξουν το ενδιαφέρον.

Επίσης, το περιεχόμενο Video μπορεί να κρατήσει περισσότερο χρόνο αφοσιωμένο τον χρήστη και περισσότερη ώρα στο Website σας. Ο μέσος χρόνος που ένας χρήστης περνάει τελικά στο Website σας, είναι ένας σημαντικός παράγοντας κατάταξής του στην Google και βοηθάει στο να εμφανιστεί σε περισσότερους χρήστες.

Χρησιμοποιήστε το Content Marketing

To Content Marketing παρέχει στο κοινό σας πολύτιμο περιεχόμενο που έχει αξία γι’ αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές μορφές περιεχομένου για να αυξήσετε το ενδιαφέρον του κοινού σας.

Μπορείτε να ανεβάσετε Blogs, Videos, Banners, Elements.

Εάν μοιράζεστε με το κοινό σας πολύτιμο περιεχόμενο, αυξάνετε τις πιθανότητες να θέλουν να το μοιραστούν και με άλλους, με αποτέλεσμα να προσελκύσουν νέους χρήστες στο Website σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε