Web Design
5 Τρόποι να χρησιμοποιήσετε το Mobile Marketing για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

5 Τρόποι να χρησιμοποιήσετε το Mobile Marketing για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας

Εάν πιστεύετε ότι το Mobile Marketing είναι μία Στρατηγική που δε χρειάζεστε τότε κάνετε λάθος. Σήμερα οι χρήστες βρίσκονται όλη μέρα, κάθε μέρα στο κινητό τους.

Εάν δε σκεφτείτε ότι πρέπει να έχετε βελτιστοποιήσει όλα τα είδη περιεχομένου σας και για κινητά, τότε χάνεται ένα τεράστιο κοινό, στο οποίο θα μπορούσατε να στοχεύσετε.

Βελτιστοποιήστε το Website σας για κινητά

Εάν η κατασκευή ιστοσελίδας σας δεν έχει γίνει με τρόπο ώστε αυτή να είναι mobile-friendly, τότε οι χρήστες πιθανότατα όταν την επισκεφτούν μέσω του κινητού τους να φύγουν από αυτή. Ακόμα χειρότερα, μπορεί να μην βρουν ποτέ την ιστοσελίδα σας εάν δεν είναι βελτιστοποιημένη και για κινητά.

Η Google σήμερα θέλει να παρέχει στους χρήστες πολύτιμο περιεχόμενο και να προωθεί επιχειρήσεις που φροντίζουν για την ολοκληρωμένη εμπειρία ενός χρήστη. Η βελτιστοποίηση ενός Website Design για κινητά σήμερα είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες κατάταξης, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος το Website σας να μην εμφανιστεί ποτέ στις υψηλές θέσεις κατάταξης των αποτελεσμάτων εάν δεν είναι mobile-friendly.

Αποστολή Emails για κινητά

Πριν στείλετε το Newsletter σας ή ένα ενημερωτικό Email για την επιχείρησή σας είναι απαραίτητο να έχετε φροντίσει ότι είναι mobile-friendly.

Τα Emails συνεχίζουν και είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους Marketing. Ανεξαρτήτου από το ποιο είναι το κοινό σας και τι ηλικία έχει, τα Emails είναι κάτι που κοιτά κάθε χρήστης σήμερα.

Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα template Email που είναι Responsive, ώστε να είστε σίγουροι ότι το περιεχόμενο και η μορφή του Email σας θα εμφανίζεται με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτήτου συσκευής.

Χρησιμοποιήστε το SMS Marketing

Μπορείτε να ξεκινήσετε τη Στρατηγική SMS Marketing φτιάχνοντας μία SMS Marketing λίστα SMS αντίστοιχης εκείνης των Emails σας. Προωθήστε τη λίστα στο Website σας, ρωτώντας τους χρήστες αν θα ήθελαν να εγγραφούν σε αυτή. Μπορείτε, επίσης, να τους παροτρύνετε να γίνουν SMS συνδρομητές προσφέροντάς τους μία έκπτωση ή ένα δώρο.

Το SMS Marketing είναι μία από τις πιο άμεσες μορφές Marketing. Μπορείτε να ενημερώσετε τον χρήστη για ένα Event που έχετε σκοπό να διοργανώσετε, μία εβδομάδα προσφορών που δε θέλουν να χάσουν ή ένα νέο προϊόν που έχετε να τους προσφέρετε.

Χρησιμοποιήστε την τοποθεσία ενός χρήστη

Το SMS Marketing με βάση την τοποθεσία είναι κάτι που μπορεί να σας προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Στείλτε σε έναν χρήστη SMS μόλις μπει ή πλησιάσει μία περιοχή.

Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να στείλετε πολύ πιο στοχευμένα μηνύματα στο κοινό σας. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα με ένα προϊόν ή μία υπηρεσία σας όταν ένας χρήστης πλησιάζει την επιχείρηση ή το κατάστημα ενός ανταγωνιστή σας.

Προώθηση των υπηρεσιών και των προϊόντων σας

Μπορείτε να στείλετε μηνύματα στα κινητά του κοινού σας για να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητά σας και να τους ενημερώσετε για μία καινούργια υπηρεσία.

Δώστε την δυνατότητα μέσω των Email σας να επιλέξουν οι χρήστες εάν θέλουν να λαμβάνουν προσφορές ή νέες κυκλοφορίες προϊόντων και στο κινητό τους και χτίστε μία ουσιαστική σχέση μαζί τους.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε