Web Design
Πώς να αποκτήσετε μεγαλύτερο engagement με τα Instagram Reels

Πώς να αποκτήσετε μεγαλύτερο engagement με τα Instagram Reels

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα Instagram Reels είναι πλέον μια πολύ καλή τοποθέτηση διαφημίσεων για να χτίσετε την παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Τα Reels έγιναν δημοφιλή στις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν το Instagram για διαφήμιση και θέλουν να επωφεληθούν από την κοινότητα που έχουν ήδη δημιουργήσει στην πλατφόρμα. Ταυτόχρονα με μια ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο, με τη κατασκευή ιστοσελίδων, η δημιουργία διαφημίσεων στα Social Media θα απογειώσει την επιχείρησή σας.

Πώς να αποκτήσετε περισσότερο engagement μέσω των Instagram Reels

Ποτέ δεν γνωρίζετε αν το περιεχόμενο που δουλέψατε τόσο σκληρά για να δημιουργήσετε θα βρεθεί στην ειδική σελίδα Reels μέσα στην εφαρμογή Instagram. Ωστόσο, αν ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές , θα έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να αυξήσετε την έκθεσή σας και να δημιουργήσετε περισσότερο engagement.

Να είστε πρόθυμοι να πειραματιστείτε με νέες ιδέες

Το θετικό με τα Instagram Reels είναι ότι ενθαρρύνουν τις επιχειρήσεις να διασκεδάζουν με το περιεχόμενό τους. Μπορούν να συμμετάσχουν στις τελευταίες τάσεις ή να υλοποιήσουν τις δικές τους μοναδικές ιδέες.

Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει υπόψη δύο βασικά πράγματα. Τι θα ήθελε να δει το κοινό σας από εσάς; Και τι μπορείτε να μοιραστείτε που θα σας επιτρέψει να αναδειχθείτε; Πάρτε ιδέες και από τους δύο αυτούς τομείς και είστε βέβαιοι ότι θα δημιουργήσετε περιεχόμενο που αντηχεί και. Αλλά αν κάτι δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο ελπίζατε, μην αποθαρρύνεστε. Απλώς βγάλτε μερικές νέες ιδέες και συνεχίστε να δημιουργείτε.

Εκμεταλλευτείτε τα trends

Ίσως η πιο σημαντική από αυτές τις συμβουλές Instagram Reels είναι να δώσετε προσοχή στα trends. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε τι είναι δημοφιλές στην πλατφόρμα όσον αφορά τους τύπους βίντεο και τους συγκεκριμένους ήχους. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε περιεχόμενο ακολουθώντας αυτήν τη μορφή και είναι πιο πιθανό να δείτε μια ώθηση τόσο στις προβολές όσο και στην αλληλεπίδραση.

Συμπεριλάβετε πάντα υπότιτλους

Όλοι βιάζονται πάντα να δημοσιεύσουν το περιεχόμενό τους που μερικές φορές ξεχνούν να προσθέσουν υπότιτλους στα βίντεο τους. Αλλά το θέμα είναι ότι αυτό δεν είναι πλέον αποδεκτό. Υπάρχουν πιθανώς άτομα στο κοινό σας που έχουν προβλήματα ακοής και δεν μπορούν να ακούσουν αυτά που λέτε. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορούν να απολαύσουν τα Reels σας στο Instagram αν δεν συμπεριλάβετε υπότιτλους. Επιπλέον, πρέπει να λάβετε υπόψη ότι μερικές φορές οι χρήστες πλοηγούνται στα feed τους με τον ήχο απενεργοποιημένο.

Το Instagram διευκόλυνε αυτό για τους δημιουργούς, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε το αυτοκόλλητο υπότιτλων στις Ιστορίες και τους τροχούς σας. Απλώς τοποθετήστε τους υπότιτλους στο βίντεο σας σε σημείο που δεν θα εμποδίζεται από τη λεζάντα ή άλλο κουμπί στην οθόνη. Και αν παρατηρήσετε λάθη σε αυτούς τους υπότιτλους που δημιουργούνται αυτόματα, αφιερώστε ένα λεπτό για να τις διορθώσετε για λόγους σαφήνειας.

Μοιραστείτε τα Reels στο feed σας στο Instagram

Για να δημιουργήσετε περισσότερο engagement, χρειάζεστε περισσότερα άτομα για να δουν τα Reels που δημοσιεύετε. Καθώς πηγαίνετε για να δημοσιεύσετε τα Reel σας, το Instagram θα σας δώσει την επιλογή να το μοιραστείτε στην κύρια ροή σας. Βεβαιωθείτε ότι το κάνετε αυτό γιατί αυξάνει τις πιθανότητες να το δουν περισσότεροι χρήστες.

Αφού το μοιραστείτε στη ροή σας, μπορείτε επίσης να το μοιραστείτε με τα Stories σας. Όσο περισσότερα views έχουν τα Reels σας, τόσο καλύτερα θα αποδίδουν μακροπρόθεσμα.

Γράψτε σύντομα captions που περιλαμβάνουν συναφή hashtag

Πολλοί δημιουργοί γράφουν μεγάλα captions για τα Instagram Reels τους, ωστόσο αυτό δεν είναι ιδανικό. Το Instagram θα δείξει στους θεατές μόνο τους πρώτους 55 χαρακτήρες του caption ενός Reel. Μετά από αυτό, θα δουν το κουμπί "... περισσότερα" και θα πρέπει να το πατήσουν για να δουν το υπόλοιπο caption. Πολλοί χρήστες δεν πρόκειται να μπουν στον κόπο να το κάνουν αυτό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερο να διατηρείτε τα μεγαλύτερα captions στο κύριο feed σας.

Δημοσίευση νέων Reels με συνέπεια

Τέλος, όσον αφορά τη δημιουργία οποιουδήποτε περιεχόμενου και ιδιαίτερα των Instagram Reels, o καλύτερος τρόπος για να αναπτύξετε την επιχείρηση σας είναι να εμφανίζεστε συχνά μπροστά στους χρήστες.

Έτσι, εάν θέλετε να ασχοληθείτε με Instagram Reels και να τα εντάξετε ως μέρος της στρατηγικής περιεχομένου σας, κάντε το με συνέπεια. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι θα βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε όσον αφορά την αύξηση της παρουσίας σας στο Instagram. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα παρατήσετε αφού δημοσιεύσετε μερικά Reels και υποθέσετε ότι απέτυχαν.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε