Web Design
Followers στη σελίδα σας στο Twitter

Πώς να αποκτήσετε Followers στη σελίδα σας στο Twitter

Το Twitter μπορεί να μην έχει τον αριθμό χρηστών όπως το YouTube και το Facebook, αλλά απευθύνεται σε ένα επαγγελματικό πλήθος όπως κανένα άλλο. Και όπως όλες οι άλλες πλατφόρμες Social Media, ο αριθμός των Followers έχουν σημασία. Όλοι οι επαγγελματίες του Twitter θέλουν όλο και περισσότερους Followers.

Πώς όμως γίνεται αυτό;

Βρείτε ένα μοναδικό και συναρπαστικό brand voice
Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό στα Social Media από το να βρεις τη «φωνή» σου προτού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο Twitter. Αναφερόμαστε σε περσόνες κοινού, όραμα επιχείρησης και μηνύματα. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια θέση στην οποία οι χρήστες θέλουν να βρίσκονται.

Ολοκληρώστε το προφίλ σας στο Twitter
Το προφίλ σας στο Twitter μπορεί να αναζητηθεί στην εφαρμογή και μέσω μηχανών αναζήτησης όπως το Google. Επομένως, εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να σας δουν πιθανοί νέοι Followers, συμπληρώστε το προφίλ σας σαν επαγγελματίας. Βεβαιωθείτε ότι έχει: Μια φωτογραφία προφίλ υψηλής ποιότητας, Σχετικά tags, λέξεις-κλειδιά και πληροφορίες τοποθεσίας

«Επιβεβαιώστε» (Verification) τον λογαριασμό σας
Tο Twitter επαληθεύει ξανά λογαριασμούς! Οι επαληθευμένοι λογαριασμοί εμφανίζουν το μπλε τικ στο προφίλ τους, υποδεικνύοντας στους χρήστες ότι είναι νόμιμη οντότητα. Οι χρήστες είναι πιο πιθανό να σας ακολουθήσουν αν ξέρουν ότι είστε ο πραγματικός.

Δημοσιεύστε visual περιεχόμενο
Εκεί που κάποτε υπήρχε μόνο κείμενο και emoji, τώρα υπάρχει ένα τεράστιο «κύμα» οπτικού περιεχομένου. Το 97% των χρηστών εστιάζουν στα γραφικά στο Twitter. Επομένως, αξίζει να τα προγραμματίσετε στο ημερολόγιο περιεχομένου σας. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε: Εικόνες, Βίντεο, Memes, GIF, Infographics

Χρησιμοποιήστε hashtags
Τα hashtag του Twitter κάνουν τις αναρτήσεις σας με δυνατότητα αναζήτησης, γνωστά και ως διαθέσιμες σε χρήστες που δεν ακολουθούν ήδη την εταιρεία σας. Έτσι, η προσθήκη hashtag στις αναρτήσεις σας είναι ένας γρήγορος τρόπος πρόσβασης σε νέους χρήστες και ευρύτερο κοινό. Σύμφωνα με το Twitter, θα πρέπει να προσθέσετε 1-2 hashtags σε κάθε tweet. Απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι σχετικά και, αν είναι δυνατόν, συνδέονται με μια ευρύτερη τάση.

Λάβετε μέρος σε Twitter Chats
Όταν δεν έχετε πολλούς Followers, πρέπει να μεγιστοποιήσετε τις ευκαιρίες για πρόσβαση σε άλλα είδη κοινού. Ένας τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να συμμετάσχετε στις συνομιλίες Twitter. Αυτές είναι δημόσιες συνομιλίες που επικεντρώνονται γύρω από ένα συγκεκριμένο θέμα στο Twitter.

Μεταδώστε Live ένα event
Εάν παρακολουθείτε εκδηλώσεις σχετικές με τον κλάδο, στείλτε ζωντανά στο Twitter τις εμπειρίες σας χρησιμοποιώντας το ειδικό hashtag της εκδήλωσης. Θα παρέχετε μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το κοινό-στόχο σας και θα σας δουν οι συμμετέχοντες και οι θαυμαστές της εκδήλωσης που μπορεί να γίνουν οι νεότεροι Followers σας.

Ωστόσο, μην ξεχάσετε να προβείτε και στην σωστή κατασκευή ιστοσελίδων της εταιρείας για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων της καμπάνιας σας Digital Marketing.

 

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε