Web Design
Γιατί το Website της επιχείρησής σας χρειάζεται ένα Blog

Γιατί το Website της επιχείρησής σας χρειάζεται ένα Blog

Οι επιχειρήσεις προσπαθούν να χτίσουν την παρουσία τους Online για να κερδίσουν τον ανταγωνισμό, να αλληλεπιδράσουν με ένα νέο κοινό και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Ίσως να πιστεύετε ότι τα Social Media είναι αρκετά για το SEO σας και για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο Website σας, ωστόσο αυτό δεν είναι αλήθεια.

Το Blog είναι η ιδανική λύση για να βελτιστοποίησετε το SEO της ιστοσελίδας σας.

Αύξηση της επισκεψιμότητας

Τα Blog Posts είναι ο τέλειος τρόπος για να φέρετε νέους χρήστες στο Website σας.

Μοιραστείτε μέρος των Blog σας στα Social Media και οδηγήστε το κοινό σας στη συνέχεια στο Website σας για να ανακαλύψει και να διαβάσει το υπόλοιπο περιεχόμενό του.

Προσφέρετε συμβουλές, νέα για την επιχείρησή σας ή τον κόσμο της επιχείρησή σας, σχολιάστε trends και προσφέρετε πολύτιμο περιεχόμενο που θα σας κάνει Viral και θα αυξήσει τις πωλήσεις σας.

Δημιουργία ουσιαστικών σχέσεων με το κοινό σας

Δώστε την δυνατότητα στο κοινό σας να σχολιάζει κάτω από το Blog σας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε την αλληλεπίδραση και την αφοσίωσή του.

Εκτός από το Live Streaming, τα Blog Posts είναι ένας εξίσου σημαντικός τρόπος να συλλέξετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την άποψη του κοινού σας για το περιεχόμενό σας, να μάθετε τι περιεχόμενο θα ήθελαν να δουν στη συνέχεια. Έτσι, το κοινό θα νιώθει πιο κοντά σε εσάς και θα του δημιουργήσετε την αίσθηση ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά γι’ αυτό.

Είναι σημαντικό να απαντάτε όσο το δυνατόν πιο άμεσα στα σχόλιά τους, καθώς όταν ένας χρήστης αφήνει ένα σχόλιο θέλει άμεση απάντηση. Εάν δεν την λάβει, το πιο πιθανό είναι να απογοητευτεί και να μην ξανά σχολιάσει κάτι.

Δημιουργία περιεχομένου για τα Social Media

Τα Blog Posts είναι τέλεια ευκαιρία για να δημιουργείτε καινούργιο περιεχόμενο στα Social Media της επιχείρησής σας, χωρίς όμως να πρέπει να το κάνετε.

Μπορείτε να ενσωματώσετε στα Posts σας ένα μέρος από τα Blog Posts σας, το οποίο θα είναι το πιο ενδιαφέρον. Έτσι, θα τραβήξετε την προσοχή του χρήστη και θα θέλει να μάθει περισσότερα.

Αυξάνεται έτσι τόσο την επισκεψιμότητα στο Website σας, όσο και την παρουσία σας Online. Παρέχεται διαφορετικό περιεχόμενο στον χρήστη και κρατάτε την αφοσίωσή του σε εσάς.

Κάποια βασικά σημεία πριν ξεκινήσετε την δημιουργία ενός Blog που είναι σημαντικό να γνωρίζετε:

  • Εστιάστε στη δημιουργία πολύτιμου περιεχομένου για το κοινό σας
  • Κάντε συχνές δημοσιεύσεις
  • Λάβετε ένα feedback από το κοινό σας για τη δημιουργία περιεχομένου
  • Προωθήστε το Blog σας στα Social Media

Ξεκινήστε με την κατασκευή ιστοσελίδας για την επιχείρησή σας, εάν δεν έχετε ήδη μία και μετά ξεκινήστε το Blog σας και οδηγήστε την επιχείρησή σας στην επιτυχία.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε