Web Design
5 λόγοι για να ξεκινήσει η επιχείρηση σας να κάνει Live Streaming

5 λόγοι για να ξεκινήσει η επιχείρηση σας να κάνει Live Streaming

Tο Live Stream μπορεί να είναι απρόβλεπτο και μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί πολλή προσπάθεια για να παραχθεί. Ένα εταιρικό Live Stream μπορεί να μην ακούγεται ως βιώσιμη ιδέα στην αρχή, αλλά θα μπορούσε να είναι το νέο ραδιόφωνο: ένα ισχυρό εργαλείο Marketing που συναντά το σημερινό χρήστη όπου και να βρίσκεται.

Ένα Live Stream μπορεί να βοηθήσει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης προς την επιχείρησή σας

Με το Live Video η υψηλή επεξεργασία είναι απίστευτα δύσκολη. Οι χρήστες το καταλαβαίνουν αυτό και στην πραγματικότητα αυτή η μη επεξεργασμένη, απρόβλεπτη προσέγγιση του βίντεο προσφέρει μια γοητεία καθώς παρουσιάζει αυθεντικότητα στην οθόνη. Αυτή η αυθεντικότητα επηρεάζει θετικά το επίπεδο εμπιστοσύνης προς την επιχείρηση.

Το Live Video δημιουργεί πραγματικό Εngagement

Το περιεχόμενο που δημιουργείται μέσω Live Streaming είναι πάντα πολύ μοναδικό. Κάθε στιγμή του βίντεο είναι ολοκαίνουργια και ξεχωριστή. Ο άμεσος και απρόβλεπτος χαρακτήρας του Live Video τραβάει την προσοχή και αναγκάζει τους χρήστες να αλληλεπιδράσουν με το περιεχόμενο, είτε αυτό είναι ένα Like, ένα Comment ή ένα Share. Έτσι, η είδηση ​​για τη Live εκπομπή εξαπλώνεται και καθώς οι νέοι θεατές συντονίζονται στην επιχείρησή σας, θα αυξάνονται.

Το Live Stream μιας επιχείρησης μπορεί να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της

Οι επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Live Streaming για να προβάλουν το εταιρικό μήνυμα, όπως θα έκαναν μέσω οποιουδήποτε άλλου τύπου περιεχομένου.

Mέσω αυτής της διαδικασίας ανάπτυξης προσωπικοτήτων στην οθόνη, η εταιρεία γίνεται πιο προσιτή.

Οι χρήστες είναι σε θέση να δώσουν ένα πρόσωπο σε μια εταιρέια. Μια επιχείρηση με ένα κανονικό Live Stream δεν είναι πλέον απλώς μια μεγάλη εταιρεία, είναι μια ομάδα πραγματικών ανθρώπων τους οποίους μπορείτε να δείτε και να μιλήσετε.

Το Live περιεχόμενο είναι στην πραγματικότητα πιο εύκολο στην παραγωγή από το μονταρισμένο

Ένα πλεονέκτημα του Live Streaming είναι ότι δεν απαιτεί πολύ επεξεργασία. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα καθώς μετά την ολοκλήρωση της ζωντανής ροής, στις περισσότερες περιπτώσεις το περιεχόμενο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά.

To Live Streaming βοηθά να κατανοήσετε τι αρέσει στο κοινό σας

Το χαρακτηριστικό αυτό είναι αρκετά σημαντικό γιατί, μέσω της κατασκευής ιστοσελίδας δεν συλλέγονται όλες οι επιθυμητές πληροφορίες. Το Live Streaming μπορεί, επίσης, να σας βοηθήσει να συγκεντρώσετε πρωτότυπες ιδέες από το κοινό σας, αποκτώντας άμεση ανταπόκριση. Κατά τη διάρκεια του Live Streaming, μπορείτε να ακούσετε ειλικρινείς απόψεις για τα υπάρχοντα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, καθώς και αιτήματα για μελλοντικές υπηρεσίες. Προφανώς, δεν θα είναι όλα χρήσιμα, αλλά μερικά μπορεί κάλλιστα να αξίζει να σημειωθούν. Με αυτό τον τρόπο είναι πιο πιθανό να βελτιώσετε και το CX μελλοντικά. 

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε