Web Design
να ενημερώνετε το περιεχόμενό της ιστοσελίδας σας

Γιατί πρέπει να συνεχίσετε να ενημερώνετε το περιεχόμενό της ιστοσελίδας σας

Υπάρχουν τόσα πολλά οφέλη που παρέχει η ενημέρωση του περιεχομένου σας, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης των αναρτήσεων και του εμπλουτισμού του περιεχομένου. Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς από αυτούς τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ενημερώνετε τακτικά το περιεχόμενό σας μετά την κατασκευή του eshop ή της ιστοσελίδας σας:

1) Ανανεώστε το περιεχόμενό σας για την Google

Όλοι γνωρίζουμε πόσο πολύ αγαπά η Google το ανανεωμένο ​​περιεχόμενο. Μπορείτε να υποθέσετε ότι αυτό σημαίνει μόνο νέο περιεχόμενο, ωστόσο, στην πραγματικότητα περιλαμβάνει επίσης ενημερωμένο περιεχόμενο. Η Google δεν είναι λάτρης του παλιού και ξεπερασμένου περιεχομένου, επομένως φροντίστε να κάνετε τακτικό ανοιξιάτικο καθαρισμό των παλιών σας άρθρων, είτε διαγράφοντας είτε ενημερώνοντάς τα. Μην αφήνετε το παλιό σας περιεχόμενο να μείνει πίσω, ανανεώστε το. Η Google θα αναγνωρίσει το περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, είτε έχετε δημιουργήσει μια νέα ημερομηνία δημοσίευσης είτε έχετε αποθηκεύσει μια ενημερωμένη έκδοση. Επομένως, η Google θα ανιχνεύσει τον ιστότοπό σας, θα τον ευρετηριάσει και θα ενισχύσει την επισκεψιμότητα της μηχανής αναζήτησής σας.

2) Τροποποιήστε τα λάθη που παραμελήθηκαν  και βελτιώστε την ακρίβεια

Ανεξάρτητα από το πόσες φορές θα διορθώσετε το περιεχόμενό σας, πιθανότατα θα βρείτε κάποιο λάθος αργότερα. Επισκεπτόμενοι ξανά το παλιό σας περιεχόμενο, μπορείτε να ελέγξετε τη γραμματική και να βεβαιωθείτε ότι είναι όλα σε κατάσταση λειτουργίας. Κατά την αξιολόγηση του τρέχοντος περιεχομένου, ελέγξτε ξανά ότι δεν υπάρχουν κατεστραμμένοι σύνδεσμοι. Οι πηγές με τις οποίες συνδέσατε προηγουμένως ενδέχεται να έχουν αφαιρεθεί ή τροποποιηθεί. Οι κατεστραμμένοι σύνδεσμοι θα επηρεάσουν την κατάταξή σας στο Google και, παρόλο που η ορθογραφία και η γραμματική δεν αποτελούν παράγοντα κατάταξης, αυτά τα λάθη θα επηρεάσουν την εμπειρία χρήστη.

3) Ενημερώστε τους συνδέσμους και τις πηγές σας

Εκτός από την κατάργηση κατεστραμμένων συνδέσμων, μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να βρείτε νεότερες πηγές για να συνδέσετε το περιεχόμενό σας. Η συμπερίληψη πιο πρόσφατων δεδομένων και αναφορών στο περιεχόμενό σας θα αυξήσει την αξία του περιεχομένου σας. Ίσως μπορείτε ακόμη και να επεκτείνετε το άρθρο σας μετά τα ευρήματά σας!  Επίσης, πειραματιστείτε προσθέτοντας περισσότερα πολυμέσα στο παλιό σας περιεχόμενο. Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να ενημερώσετε το περιεχόμενό σας καθώς και να βελτιώσετε την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησής σας. Οι εικόνες, το βίντεο ή ακόμα και ο ήχος μπορούν όλα να κάνουν το περιεχόμενό σας πιο φρέσκο ​​και διαφορετικό.

4 ) Εκ νέου βελτιστοποίηση για τις σωστές λέξεις-κλειδιά

Παρόλο που το παλιό σας περιεχόμενο μπορεί να έχει καλή απόδοση για τις λέξεις-κλειδιά που επιλέξατε αρχικά, δεν πρέπει να το αφήσετε μόνο του. Εάν έχετε κάνει περισσότερη έρευνα λέξεων-κλειδιών από τη δημοσίευση του περιεχομένου σας, θα πρέπει οπωσδήποτε να το ελέγξετε.  Η επανεστίαση των λέξεων-κλειδιών σας θα μπορούσε, στην πραγματικότητα, να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τα αποτελέσματά σας. Επομένως, μην φοβάστε να είστε προνοητικοί. Πάρτε το ρίσκο, βελτιώστε την εστίαση των λέξεων-κλειδιών στο τρέχον περιεχόμενό σας και δείτε τι συμβαίνει. Θα μπορούσε να είναι υπέροχο!

5) Αυξήστε την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων

Όλα τα παραπάνω οφέλη οδηγούν τελικά σε ένα πράγμα: υψηλότερη αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων. Τα κορυφαία αποτελέσματα μιας αναζήτησης Google είναι συνήθως περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Επιπλέον, οι χρήστες είναι πιο πιθανό να κάνουν κλικ σε άρθρα που έχουν δημοσιευτεί πρόσφατα.  Με την ενημέρωση του περιεχομένου σας διορθώνοντας λάθη, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων μέσων και βελτιστοποιώντας εκ νέου τις λέξεις-κλειδιά, επιτυγχάνετε υψηλότερη μέση ποιότητα της σελίδας. Αυτό καθιστά το περιεχόμενό σας πιο ελκυστικό και διατηρεί μια ισχυρή θέση κατάταξης, προσκαλώντας περισσότερα κλικ-εμφανίσεις.

6) Διατηρείτε το περιεχόμενό σας ζωντανό και με καλή απόδοση

Ενημερώστε τους επισκέπτες σας ότι είστε περήφανοι για αυτά που γράφετε. Δείξτε τις δεξιότητες και την εξειδίκευσή σας τόσο στο κοινό σας όσο και στην Google ενημερώνοντας τακτικά το περιεχόμενό σας. Απολαύστε τα οφέλη και ενισχύοντας την παρουσία σας στο διαδίκτυο με αυτή την απλή ενέργεια. Φυσικά η κατασκευή ιστοστόπου είναι απαραίτητο να γίνει σωστά!

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε