Web Design
Facebook Boost Post για την ιστοσελίδα σας

Facebook Boost Post: Πώς να το χρησιμοποιήσετε και ποια είναι τα οφέλη του για την ιστοσελίδα σας

Με 2,74 εκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, το Facebook είναι μακράν το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο. Ωστόσο, μέσα σε αυτό το τεράστιο δυνητικό κοινό, μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε την αγορά-στόχο σας. Η χρήση του Facebook Boost Post είναι ο απλούστερος τρόπος για να επεκτείνετε την απήχησή σας με λίγα μόνο κλικ και μια μικρή επένδυση.
Μια ενισχυμένη ανάρτηση στο Facebook είναι ακριβώς όπως μια κανονική ανάρτηση στο Facebook. Εκτός από αυτό, ξοδεύετε λίγα χρήματα για να το προωθήσετε σε χρήστες που δεν θα έβλεπαν την οργανική σας ανάρτηση. Είναι η απλούστερη μορφή διαφήμισης στο Facebook και μπορείτε να δημιουργήσετε μία με λίγα μόνο κλικ.

Μερικά από τα βασικά οφέλη της ενίσχυσης ενός Facebook Boost Post είναι:

- Μπορείτε να προσεγγίσετε περισσότερα από τους κατάλληλους χρήστες. Η ενίσχυση μιας ανάρτησης στο Facebook διευρύνει το κοινό σας πέρα από εκείνους που ήδη τους αρέσει η Σελίδα σας. Με τις ενσωματωμένες επιλογές στόχευσης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι προσεγγίζετε χρήστες που είναι πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για αυτό που προσφέρετε.

- Μπορείτε να δημιουργήσετε μια βασική διαφήμιση στο Facebook μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Απλώς επιλέξτε μια υπάρχουσα ανάρτηση και επιλέξτε μερικές επιλογές (ο στόχος σας, Call- To- Action, ρυθμίσεις κοινού και άλλα). Όλα συμβαίνουν σε μία οθόνη και μπορείτε να είστε σε λειτουργία σε πέντε λεπτά ή λιγότερο. Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε τη διαφήμισή σας από την κινητή συσκευή σας.

- Έχετε πρόσβαση στα Analytics. Όταν κάνετε boost μια ανάρτηση, έχετε πρόσβαση σε αναλυτικά στοιχεία που σας δείχνουν πόσο καλά απέδωσε η ανάρτηση. Αυτό σας βοηθά να μάθετε τι λειτουργεί καλύτερα για τους στόχους Marketing - Διαφήμισης του Facebook, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε τη στρατηγική σας στο Facebook με την πάροδο του χρόνου.

- Μπορείτε να επεκτείνετε την προσέγγισή σας στο Facebook στο Instagram. Όταν ενισχύετε μια ανάρτηση στο Facebook, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζεται το περιεχόμενο ως ενισχυμένη ανάρτηση και στο Instagram. Αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσεγγίσετε ακόμη περισσότερους πιθανούς νέους ακόλουθους και πελάτες.

Πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ενισχυμένες αναρτήσεις.

Ενισχύστε μια ανάρτηση στην οποία έχετε επισημανθεί με tag

Εάν συνεργάζεστε με Influencers για τη δημιουργία επώνυμου περιεχομένου, μπορεί να θέλετε να ενισχύσετε τις αναρτήσεις που δημιουργούν στις οποίες αναφέρουν και επισημαίνουν την εταιρεία σας.

Ενισχύστε τις αναρτήσεις που ήδη βλέπουν Engagement
Όταν μια ανάρτηση λαμβάνει πολλά likes και σχόλια, αυτό είναι μια ένδειξη ότι το περιεχόμενο έχει απήχηση στο υπάρχον κοινό σας. Είναι επίσης ένα μήνυμα ότι μπορεί να βρίσκεστε σε κάτι που αξίζει να μοιραστείτε με ένα ευρύτερο πλήθος.

Η ενίσχυση μιας ανάρτησης που έχει ήδη λάβει likes και σχόλια χρησιμεύει επίσης ως μια μορφή κοινωνικής απόδειξης για την εταιρεία σας. Οι χρήστες που μαθαίνουν για την εταιρεία σας για πρώτη φορά μπορεί να είναι πιο πιθανό να εμπιστευτούν το περιεχόμενό σας εάν δουν αρκετή υπάρχον Engagement από άλλους.


Χρησιμοποιήστε το Facebook boost post για να δημιουργήσετε το κοινό σας στα δίκτυα

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι μπορείτε να επιλέξετε το Instagram ως κοινό όταν ενισχύετε τη δημοσίευσή σας στο Facebook. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ανάρτηση στο Instagram για ενίσχυση στο Facebook.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε και την κατασκευή του site σας, μέσω της οποίας το κοινό θα μάθει για εσάς και το προϊόν ή τις υπηρεσίες σας και θα μπορέσει να αλληλεπιδράσει με την εταιρεία σας

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε