Web Design
Digital Marketing site

Digital Marketing: 6 trends για να ηγηθείτε με το site σας στο Διαδίκτυο

Τα Trends στο Digital Marketing αλλάζουν συνεχώς και οι πιο επιτυχημένες εταιρείες είναι αυτές που ενημερώνονται για τα πιο σύγχρονα Trends. Οι καμπάνιες Digital Marketing μπορούν να αυξήσουν γρήγορα τις πωλήσεις και τα έσοδά σας, εάν εφαρμοστούν οι σωστές προσεγγίσεις.

Δείτε 6 Digital Marketing trends στις οποίες θα πρέπει να επικεντρωθεί η εταιρεία σας για να αυξήσει την παρουσία της στο διαδίκτυο.

  1. Περιεχόμενο που δημιουργεί δυνητικούς πελάτες

Δεν είναι μυστικό ότι το καλό περιεχόμενο μπορεί να οδηγήσει τον ιστότοπό σας στην πρώτη σελίδα της Google και να καθιερώσει την εταιρεία σας ως αξιόπιστη πηγή. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύνδεση με το κοινό-στόχο σας και να εμφυσήσετε την εμπιστοσύνη της επιχείρησής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη ποικιλία δωρεάν περιεχομένου Marketing, όπως αναρτήσεων στα Social Media, αναρτήσεων σε blogs, κουίζ, βίντεο, κ.ά

  1. Mobile Marketing

Περίπου το 45% των  χρηστών επισκέπτονται ιστοσελίδες μέσω mobile συσκευής. Ωστόσο, η πλειονότητα των επιχειρήσεων δεν βελτιστοποιεί τις ιστοσελίδες για επισκεψιμότητα από κινητά. Ένας τρόπος για να λύσετε αυτό το ζήτημα είναι να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα που βελτιστοποιεί την επισκεψιμότητα μέσω των κινητών συσκευών. Το Pure CSS της Yahoo, το Zurb's Foundation ή το Bootstrap του Twitter θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για κινητά από την αρχή και να προσφέρετε μια καλή εμπειρία στον χρήστη.

  1. Βίντεο

Η προσέλκυση κοινού μέσω βίντεο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς τάσεις Digital Marketing για τα εταιρικά eshop. Πρόσφατη έρευνα δείχνει ότι οι χρήστες απολαμβάνουν τα βίντεο περισσότερο από το γραπτό περιεχόμενο. Κατά μέσο όρο, οι χρήστες παρακολουθούν 14 βίντεο καθημερινά και η πιθανή αγορά για βίντεο θα επεκταθεί στα 13 δισεκατομμύρια δολάρια το επόμενο έτος.

  1. Viral περιεχόμενο

Το Viral περιεχόμενο είναι στην κορυφή μεταξύ των τελευταίων τάσεων Marketing και σας επιτρέπει την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επιχείρησής σας, ενώ ταυτόχρονα σας προσφέρει μια ευκαιρία να ξεχωρίσετε από το πλήθος σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αγορές. Πρέπει να δημιουργήσετε διασκεδαστικό, σχετικό και γνήσιο περιεχόμενο για να προσελκύσετε το κοινό σας και να το ενθαρρύνετε να το κάνει Share,  ώστε το περιεχόμενό σας να γίνει Viral.

  1. VoiceSearch (Φωνητική Αναζήτηση)

Αναμφίβολα, το Voice Search συγκαταλέγεται στα πρόσφατα Trends του Marketing. Οι φωνητικές αναζητήσεις προβλέπεται ότι θα κυριαρχήσουν στο Digital Marketing φέτος, σύμφωνα με σχετικές έρευνες. Επί του παρόντος, το 20% των αναζητήσεων ολοκληρώνεται με τη βοήθεια του Voice Search. Οι ειδικοί προβλέπουν ότι το Trend του Voice Search θα αυξηθεί έως και 50% τα επόμενα δύο χρόνια.

  1. Micro-Influencers

Οι Micro-Influencers αποκτούν μεγαλύτερη επιρροή και ταιριάζουν με τις Online καμπάνιες σας, καθώς λαμβάνουν περισσότερα σχόλια στις αναρτήσεις τους από τους μεγαλύτερους Influencers με 100.000+ followers. Αυτό συμβαίνει, επειδή γράφουν για εξειδικευμένα θέματα. Επιπλέον, οι followers τους τους εμπιστεύονται γιατί οι πιο δημοφιλείς Influencers φαίνεται να είναι πιο απόμακροι. Αυτό καθιστά τους Micro-Influencers πολύτιμους συνεργάτες στη δημιουργία Online καμπανιών.

Ωστόσο, πριν εφαρμόσουμε κάποια από τις παραπάνω στρατηγικές στην καμπάνια μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απαραίτητη είναι η δημιουργία σάιτ της επιχείρησής σας για την επίτευξη των στόχων σας και την μεγιστοποίηση των κερδών σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε