Web Design
Διεθνές SEO: Πώς να βελτιστοποιήσετε το website σας για άλλες χώρες

Διεθνές SEO: Πώς να βελτιστοποιήσετε το website σας για άλλες χώρες

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) είναι ζωτικής σημασίας για να βοηθήσει την εταιρεία σας να φτάσει στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων αναζήτησης και να ανέβει ιδανικά στις 5 πρώτες θέσεις για την κύρια λέξη-κλειδί σας. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι βάση για οποιαδήποτε καμπάνια σας αποτελεί η κατασκευή ιστοσελίδων σας.

Μια διεθνής στρατηγική SEO είναι ένας συνδυασμός των πολιτικών, των διαδικασιών και των πρακτικών που χρησιμοποιεί η εταιρεία σας για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου αναζήτησης για άλλες χώρες. Ο στόχος του διεθνούς SEO είναι να διευκολύνει τις μηχανές αναζήτησης να προσδιορίζουν πού βρίσκονται οι δραστηριότητες της επιχείρησής σας και ποιες γλώσσες υποστηρίζετε.

Χρειάζεται η επιχείρησή μου μια διεθνή στρατηγική SEO;

Εξαρτάται. Εάν δεν έχετε σχέδια να επεκταθείτε πέρα από τις τοπικές αγορές - όπως η τρέχουσα πόλη σας, το διεθνές SEO πιθανότατα δεν αξίζει τον χρόνο και τους πόρους που απαιτούνται. Στην πραγματικότητα, το διεθνές SEO μπορεί να αποτύχει εάν η επιχείρησή σας είναι εξ ολοκλήρου τοπική. Οι χρήστες που προσγειώνονται σε διεθνείς σελίδες δεν θα είναι ευχαριστημένοι όταν ανακαλύψουν ότι εξυπηρετείτε μια πολύ μικρή γεωγραφική περιοχή.

Παράγοντες που επηρεάζουν το διεθνές SEO

Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν το διεθνές SEO, όπως:

Κριτικές κοινού

Οι κριτικές κοινού στο website σας ή σε τοπικούς ιστότοπους κριτικών μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά τις προσπάθειές σας στο SEO. Καλύτερες κριτικές σημαίνουν καλύτερη σύνδεση με την κύρια λέξη-κλειδί σας, ενισχύοντας με τη σειρά της την προβολή σας.

Απόκριση σε κινητά

Η ανταπόκριση του website σας σε κινητά έχει επίσης σημασία για τη συνολική κατάταξη αναζήτησης. Ως αποτέλεσμα, αξίζει να βρείτε ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN) ικανό να παρέχει μια κορυφαία εμπειρία ιστότοπου ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται οι χρήστες στον κόσμο.

Λογαριασμός Google My Business

Ο λογαριασμός σας στο Google My Business μπορεί να σας βοηθήσει να ενισχύσετε τις προσπάθειές σας για το SEO, αρκεί να φροντίζετε να ενημερώνετε πού δραστηριοποιείται η εταιρεία σας. Αυτό λειτουργεί ως αφετηρία για την Google να αναζητήσει γεωγραφικά και γλωσσικά μεταδεδομένα στον ιστότοπό σας.

Link Building Όσο περισσότεροι σύνδεσμοι επιστρέφουν στο website σας από διεθνείς πηγές, τόσο το καλύτερο. Είναι καλή ιδέα να γράψετε για τοπικά blogs ή να συνδεθείτε με παράγοντες επιρροής για να κατευθύνετε συνδέσμους πίσω στον ιστότοπό σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε