Web Design
Blogging Μύθοι που σας εμποδίζουν να δημιουργήσετε χρήσιμα Blogs

Blogging Μύθοι που σας εμποδίζουν να δημιουργήσετε χρήσιμα Blogs

Εάν η εταιρεία σας διαθέτει ένα blog, είναι πιθανό για τους εξής λόγους: για να λάβετε καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης, για να αναδείξετε τις γνώσεις του κλάδου ή να μοιραστείτε πρακτικές πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Σήμερα, όλο και περισσότεροι διαχειρίζονται ιστοσελίδες ως πηγή εισοδήματος. Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετοί μύθοι σχετικά με τη σύνταξη blog που μπορεί να σας εμποδίσουν στην προσπάθειά σας να δημιουργήσετε ένα χρήσιμο blog.

1. Όλα έχουν ήδη γραφτεί

Μπορεί να αισθάνεστε ότι υπάρχουν πολλοί που γράφουν ήδη για τα θέματα που γνωρίζετε και για τα οποία πρέπει να γράψετε. Εάν υπάρχουν πολλοί που προσπαθούν να επωφεληθούν από ένα θέμα μέσω του blogging, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κοινό που διαβάζει αυτά τα blogs.

Η εξατομίκευση των blogs είναι ένας τρόπος για να ξεχωρίσετε από το πλήθος. Έτσι, αν το να κερδίσετε χρήματα είναι ένας από τους στόχους σας, δεν χρειάζεται να αποφύγετε δημοφιλή θέματα. Μπορείτε, φυσικά, να επιλέξετε ένα πιο εξειδικευμένο θέμα, εάν πιστεύετε ότι υπάρχει ένα κενό, αλλά μην αναβάλλεται να στοχεύσετε ένα κοινό που έχει ήδη στοχοποιηθεί από άλλους.

2. Πρέπει να γράφετε κάτι νέο κάθε μέρα

Πολλοί Bloggers θα βγάζουν κάτι νέο μία φορά την εβδομάδα, κάτι που δημιουργεί προσμονή στο κοινό και τη ρουτίνα τους. Αλλά σίγουρα δεν χρειάζεται να δημοσιεύετε νέο περιεχόμενο καθημερινά. Δεν ζητάτε μόνο πολλά από τον εαυτό σας, αλλά ζητάτε πολλά από το κοινό σας να ασχολείται μαζί σας κάθε μέρα.

Πάρα πολλές πληροφορίες μπορεί να καταλήξουν να φιλτράρονται από το εύρος προσοχής των χρηστών. Η συνεργασία με την ομάδα περιεχομένου μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ελάφρυνση του φόρτου εάν δυσκολεύεστε να συνεχίσετε να παράγετε περιεχόμενο

3. Θα αποκτήσετε ένα κοινό μέσα σε μια νύχτα

Θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε απλώς να παράγουμε κάτι εκπληκτικό, και με την απόλυτη δύναμη του φοβερού, το σύμπαν θα συνωμοτήσει για να οδηγήσει τους πάντες στο blog σας. Η απόκτηση κοινού θα απαιτήσει χρόνο και προσπάθεια. Εάν ασχολείστε με το blogging γνωρίζοντας αυτά τα δύο πράγματα, είναι πολύ πιο πιθανό να το ξεχωρίσετε και να δείτε το κοινό σας να αυξάνεται.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεθόδους βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) για να δημιουργήσετε επισκεψιμότητα οργανικά μέσω των μηχανών αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα Social Media για να βοηθήσετε τους χρήστες να βρουν το περιεχόμενό σας. Μπορείτε ακόμη και να ακολουθήσετε τη διαδρομή των πληρωμένων διαφημίσεων

4. Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να είστε επιτυχημένος blogger

Μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να γίνετε επιτυχημένος blogger – ότι πρέπει να ξοδέψετε χρήματα σε ονόματα τομέα, φιλοξενία και διαφημίσεις. Ίσως πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε πολλές έρευνες και να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας παντού.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βγάλετε το περιεχόμενό σας εκεί έξω – κάποιοι δωρεάν αλλά πιο χρονοβόροι και κάποιοι επί πληρωμή αλλά πιο ελαφρύ για το χρόνο σας. Και όταν πρόκειται για την προώθηση του περιεχομένου σας, δεν χρειάζεστε ένα φανταχτερό πτυχίο επιχειρήσεων. Αντίθετα, μπορείτε απλά να ελέγξετε όλους τους καταπληκτικούς πόρους στο διαδίκτυο που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε το διαδικτυακό σας εγχείρημα και να αυξήσετε τις επισκέψεις στο blog σας.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσετε να δώσετε βάση και κατασκευή της ιστοσελίδας σας, μέσω της οποίας θα μπορέσετε να ηγηθείτε στο διαδίκτυο και στον κόσμο του Digital Marketing.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε