Web Design
δημοσιεύστε links για τη σελίδα eshop σας χωρίς spamming

Affiliate Marketing Πού μπορείτε να δημοσιεύσετε links για τη σελίδα eshop σας χωρίς spamming

Ως Affiliate Marketer, τα link σας παίζουν καθοριστικό ρόλο στα κέρδη σας. Είναι αυτά που χρησιμοποιούν οι εταιρείες για την παρακολούθηση Conversions και προμήθειας πληρωμών. Ωστόσο, για να μεγιστοποιήσετε την επιτυχία σας, είναι σημαντικό να διασφαλίσετε ότι δεν στέλνετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο στο κοινό σας δημοσιεύοντας πάρα πολλούς συνδέσμους σε ένα μέρος – όπως το website σας.

Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά διαφορετικά μέρη όπου μπορείτε να μοιραστείτε τα link σας με φυσικό, μη επεμβατικό τρόπο. Επιπλέον, η διαφοροποίηση των πλατφορμών που χρησιμοποιείτε για την προώθηση των προϊόντων της θυγατρικής σας μπορεί επίσης να συμβάλει στην επέκταση της εμβέλειάς σας, στην αύξηση της αφοσίωσης και, τελικά, στην αύξηση των πωλήσεων.

Mερικές αποτελεσματικές επιλογές για να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας είναι:

  1. Προβάλετε τα στις αναρτήσεις σας στα Social Media

Τα Social Media είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για την προώθηση προϊόντων θυγατρικών. Μπορείτε να επιλέξετε κανάλια που χρησιμοποιεί ήδη το κοινό-στόχο σας και να τοποθετήσετε εύκολα τους συνδέσμους συνεργατών στο περιεχόμενο της ανάρτησης.

Ο τρόπος που θα το κάνετε αυτό θα εξαρτηθεί από το δίκτυο που χρησιμοποιείτε. Για παράδειγμα, στο Facebook και στο Twitter, μπορείτε να ενσωματώσετε συνδέσμους απευθείας σε αναρτήσεις. Μπορείτε επίσης να συντομεύσετε και να κάνετε branded affiliate links για να φαίνονται πιο αξιόπιστοι. Στο Instagram, μπορείτε επίσης να προσθέσετε το link σας στο bio σας.

2. Ενσωματώστε τα σε προϊόντα με δυνατότητα λήψης

Ένα άλλο μέρος όπου μπορείτε να ενσωματώσετε τα link σας είναι μέσα στα προϊόντα με δυνατότητα λήψης. Αυτό περιλαμβάνει Ebooks, οδηγούς και υλικό μαθημάτων.

Ας υποθέσουμε ότι χρησιμοποιείτε Affiliate links για να προωθήσετε ένα προϊόν καθαρισμού σπιτιού. Θα μπορούσατε να δημιουργήσετε έναν οδηγό με δυνατότητα λήψης για συμβουλές καθαρισμού σπιτιού και φυσικά να ενσωματώσετε το link στο περιεχόμενο.

Με αυτόν τον τρόπο, δεν στέλνετε ανεπιθύμητο περιεχόμενο στο κοινό σας με άσχετες ή περιττές διευθύνσεις URL. Αντίθετα, τους παρέχετε κατάλληλες προτάσεις για στοιχεία που σχετίζονται με ένα θέμα για το οποίο θέλουν να μάθουν περισσότερα.

3. Προσθέστε τα στο Show Notes του Podcast σας

Εάν σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα podcast, το Affiliate Marketing μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να δημιουργήσετε έσοδα από αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα και εταιρείες που θα ενδιέφερε το κοινό σας και να τα προτείνετε κατά τη διάρκεια της εκπομπής σας.

Έχετε μεγάλη ευελιξία όσον αφορά την προώθηση προϊόντων σε podcast. Εκτός από την αναφορά τους στις διαφημίσεις πριν και κατά τη διάρκεια της εγγραφής σας, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τα Affiliate Link σας στις σημειώσεις εκπομπής του podcast σας.

Εκτός από τη σωστή διαχείριση των Social Media, μην ξεχνάτε ότι η κατασκευή ιστοσελίδων σας αποτελεί την βάση για κάθε καμπάνια Digital Marketing.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε