Web Design
viral στην ιστοσελίδα TikTok

7 συμβουλές για να γίνετε viral στην ιστοσελίδα TikTok

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις τακτικές που θα βοηθήσουν τις πιθανότητες σας να γίνεται viral στο TikTok.

1. Συμμετέχετε στις τάσεις

Το TikTok είναι γνωστό για τη χρήση μουσικής και ήχου. Η ενσωμάτωση δημοφιλών ήχων στο περιεχόμενο σας μπορεί να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πιθανότητες σας να γίνεται viral. Η χρήση του ανερχόμενου ήχου μπορεί να είναι αποτελεσματική επειδή είναι ελκυστικό και αυξάνει τον χρόνο προβολής. Έτσι ο θεατής ξέρει τι να περιμένει στο βίντεο σας και οι χρήστες μπορεί να ανακαλύψουν το βίντεο σας μέσω της σελίδας αναζήτησης του ήχου.

Ακόμα και αν έχετε ηχογραφήσει τον δικό σας ήχο για ένα βίντεο, προτείνομε να προσθέσετε ένα μοντέρνο τραγούδι ως κομμάτι φόντου για να βελτιστοποιήσετε τις πιθανότητες σας να γίνετε viral.

2. Χρησιμοποιήστε τα hashtags με σύνεση

Τα hashtags αποτελούν μεγάλο μέρος της εμπειρίας του TikTok και η χρήση τους μπορεί να συμβάλει στην αύξηση της προβολής του περιεχομένου σας. Η χρήση σχετικών hashtag και η συμμετοχή σε δημοφιλείς προκλήσεις μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες ένα ευρύτερο κοινό να ανακαλύψει το περιεχόμενο σας.

3. Δημιουργήστε ένα ελκυστικό και αξιόλογο περιεχόμενο

Η δημιουργία περιεχομένου που αξίζει να μοιραστείτε είναι ένας από τους πιο κρίσιμους παράγοντες για να γίνετε viral στο TikTok. Ακολουθούν μερικά δοκιμασμένα θέματα:

  • Αστείο / Διασκεδαστικό: Σε όλους μας αρέσει να ταγκάρουμε τους φίλους μας σε memes και να στέλνουμε αστεία βίντεο στις ομαδικές συνομιλίες μας, σωστά;
  • Εκπαιδευτικό: Το #LearnOnTikTok είναι ένα δημοφιλές hashtag για κάποιο λόγο, οπότε διδάξτε στους χρήστες κάτι. Εάν είναι εκπληκτικό ή μοναδικό, το πιθανότερο είναι ότι οι χρήστες θα θέλουν να περάσουν το μάθημα.
  • Εμπνεύσιμο: Μπορείτε να εμπνεύσετε το κοινό με πολλούς τρόπους. Παραδείγματος χάρη, δείχνοντάς τους πως να διορθώσουν ένα πρόβλημα ή πως να βελτιώσουν την εμφάνιση, την υγεία, την ζωή τους ή να προσθέσουν κάτι στη λίστα των επιθυμιών τους. Εάν μπορείτε να εμπνεύσετε κάποιον αρκετά ώστε να θέλει να αλλάξει τη συμπεριφορά ή τη ζωή του με κάποιο τρόπο, είναι πιθανό να το μοιραστεί με άλλους.

4. Ασχοληθείτε με το κοινό σας

Η αλληλεπίδραση με το κοινό σας είναι ζωτικής σημασίας για τη δημιουργία κοινού στο TikTok. Απαντήστε σε σχόλια και μηνύματα στα βίντεο σας και αλληλοεπιδράστε με περιεχόμενο εντός της θέσης σας (όπως βίντεο που χρησιμοποιούν τα ίδια hashtag με τα δικά σας). Κάνοντας αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια κοινότητα γύρω από το περιεχόμενο σας και να ενθαρρύνετε τους χρήστες να μοιράζονται τα βίντεο με τους ακολούθους τους.

5. Γίνετε καλοί στο μοντάζ

Το TikTok είναι μια οπτική πλατφόρμα και η εξειδίκευση στην επεξεργασία βίντεο μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα περιεχόμενο που θα τραβήξει την προσοχή. Για την επεξεργασία των βίντεο σας στο TikTok, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία επεξεργασίας εντός της εφαρμογής του TikTok ή εφαρμογές τρίτων. Μελετήστε τις μεταβάσεις και τις τάσεις που χρησιμοποιούν οι δημοφιλείς δημιουργοί.

6. Δημοσιεύστε με συνέπεια

Κατά κάποιο τρόπο η επίτευξη virality είναι ένα παιχνίδι αριθμών. Όσο περισσότερο δημοσιεύετε, τόσο περισσότερους ακόλουθους είναι πιθανό να αποκτήσετε. Επίσης καλό είναι να δημιουργήσετε μια συνήθεια να δημοσιεύετε με συνέπεια και να χρησιμοποιείτε εργαλεία για να σχεδιάσετε και να προγραμματίσετε το περιεχόμενο σας.

7. Να είστε αυθεντικοί και γνήσιοι

Οι χρήστες είναι πιο πιθανό να αλληλοεπιδράσουν και να μοιραστούν περιεχόμενο που θεωρείτε γνήσιο και αυθεντικό. Μην φοβάστε να δείξετε την προσωπικότητα σας και να είστε ο εαυτό σας στα βίντεο σας. Αφήστε αυτό να καθοδηγήσει και το περιεχόμενο σας. Οι χρήστες είναι πιο πιθανό να παρακολουθούν και να μοιράζονται βίντεο από δημιουργούς και επωνυμίες που δείχνουν πάθος στο περιεχόμενο τους.

Επιπλέον, η τελευταία μας συμβουλή για να γίνετε viral στο TikTok είναι να απολαύσετε τη διαδικασία. Το TikTok είναι μια πλατφόρμα όπου η δημιουργικότητα και η αυτοέκφραση ευδοκιμούν και όσο πιο διασκεδαστική είναι η δημιουργία περιεχομένου, τόσο πιο πιθανό είναι να έχει απήχηση στο κοινό σας.

Θυμηθείτε, το να γίνεις viral δεν είναι εγγυημένο, αλλά με μια σωστή στρατηγική και λίγη τύχη, μπορείς να πετύχεις στην πλατφόρμα. Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές θα αυξήσετε τις πιθανότητες να δημιουργήσετε ένα περιεχόμενο που αξίζει να μοιραστείτε και να γίνει viral στο TikTok.

Εκτός όμως από την σωστή αξιοποίηση τoυ TikTok δεν θα πρέπει να ξεχάσετε το πιο σημαντικό από όλα. Αυτό είναι η κατασκευής ιστοσελίδων, η οποία θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους της καμπάνιας σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε