Web Design
ενισχύστε την επισκεψιμότητα του ιστολογίου σας

5 Tips για να ενισχύσετε την επισκεψιμότητα του ιστολογίου σας

Η επισκεψιμότητα του blog σας ή αλλιώς Blog’s Traffic είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τη συνολική απόδοση των πωλήσεών του eshop σας. Επιτρέπει σε χρήστες να σας βρουν στο Internet, να μάθουν για την επιχείρησή σας και να συνεργαστούν μαζί σας.
Παρακάτω ακολουθούν 5 χρήσιμοι τρόποι για να ενισχύσετε την επισκεψιμότητα του ιστολογίου σας.
1. Ποιότητα πέρα από την ποσότητα
Ποιότητα και πάλι ποιότητα!. Φυσικά, μπορείτε να στοχεύσετε και στην ποσότητα, εφόσον το περιεχόμενο του blog σας, η θέση της εταιρείας σας, το μήνυμα της καμπάνιας και οτιδήποτε άλλο διατηρείται σε υψηλό επίπεδο ποιότητας. Όταν δημιουργείτε το content schedule σας, μην σκεφτείτε να γράψετε 15 άρθρα σε ένα μήνα. Είναι καλύτερα να γράψετε τέσσερα άρθρα και να τα κάνετε πραγματικά σχετικά, χρήσιμα και λεπτομερή. Προσπαθήστε να επηρεάσετε και να συγκινήσετε τον αναγνώστη.
2. Αντιμετωπίστε την επισκεψιμότητα και τους Followers σας με προσοχή
Μπορείτε να βελτιώσετε το traffic του blog αντιμετωπίζοντας τους χρήστες σας με προσοχή και σεβασμό. Συμπεριλάβετε αυτά τα συναισθήματα και καταστάσεις στην επικοινωνία σας με το κοινό στο περιεχόμενο, στις διαφημίσεις, σε κάθε μέρος που πηγαίνετε και σε ό,τι κάνετε. Κατευθύνετε τα κίνητρα, την έμπνευση και τις ανάγκες σας προς τη συμβολή στην αξία και την αλλαγή της ζωής των χρηστών.
3. Διαφοροποιήστε τα Media Types και τα Traffic Channels.
Πρέπει να σκεφτείτε ποιο είδος περιεχομένου προτιμούν περισσότερο οι Followers σας. Σε κάποιο κοινό αρέσει να παρακολουθεί βίντεο στο Facebook, σε άλλα στο YouTube ή στο Instagram. Μερικοί αγαπούν τα μακροσκελή blog posts, ενώ άλλοι βαριούνται. Μερικοί πιστεύουν ότι τα audiobooks είναι ιδιαίτερα, ενώ άλλοι θα διαφωνούσαν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να κατανοήσετε τις ανάγκες του κοινού σας και τη συμπεριφορά στο Internet. Μόλις το κάνετε, θα είστε έτοιμοι να σχεδιάσετε τη στρατηγική και να καταλάβετε σε τι θα εστιάσετε περισσότερο.
4. Αξιοποιείστε τους Influencers
Μην παραμελείτε τη δύναμη των Influencers. Έχουν μεγάλη ισχύ, επομένως δεν έχετε παρά να βρείτε όσους σχετίζονται περισσότερο με τις αξίες της εταιρείας σας. Απευθυνθείτε σε αυτούς, δώστε τους αξία ή απλώς ζητήστε μια ευκαιρία προώθησης.
5. Αντιμετωπίστε τις αποτυχίες ως μαθήματα
Αυτή η συμβουλή είναι πολύ σημαντική γιατί είναι η ουσία της ανάπτυξης και της προόδου και είναι πράγματι πολύ απλή στην κατανόηση. Για να βελτιώσετε την επισκεψιμότητα του blog σας, πρέπει να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε τις αποτυχίες. Η αποτυχία είναι παρούσα σχεδόν σε κάθε κίνηση και απόφαση που παίρνετε γιατί οι προσδοκίες σας είναι αυτές που καθορίζουν το όριο μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας.
Εκτός από την αύξηση της επισκεψιμότητας στο blog σας, μην ξεχάσετε να φροντίσετε και για την κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας σας, ώστε να πετύχετε τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην καμπάνια σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε