Web Design
τρόποι για να δημιουργήσετε για το site σας Outreach Marketing

5 έξυπνοι τρόποι για να δημιουργήσετε για το site σας Outreach Marketing το 2022

Εάν δεν αναγνωρίζεστε ως έγκυρη πηγή στον κλάδο σας, το πιθανότερο είναι ότι δεν λαμβάνετε κάποιο παθητικό web traffic για το blog σας. Η ύπαρξη website και online παρουσίας είναι εξαιρετική, αλλά αυτό από μόνο του δεν εγγυάται ότι οι αναγνώστες, οι υποψήφιοι χρήστες και το κοινό σας θα μπουν άμεσα και θα εγγραφούν για να μάθουν περισσότερα για την εταιρεία σας. Ωστόσο, δεν απαιτείται να προσλάβετε κάποιο PR Agency ή να αγοράσετε online banner για να αυξήσετε την επισκεψιμότητά σας στο website σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ποιοτικό περιεχόμενο, χρόνο, προσπάθεια και το Οutreach Μarketing.

Στην ουσία, το Outreach Marketing έχει να κάνει με τη σύνδεση με Followers, εταιρείες και επιχειρηματίες στον κλάδο σας, προκειμένου να αυξηθεί η επισκεψιμότητα στο Website και να εκτεθεί το περιεχόμενό σας σε μεγαλύτερο κοινό. Το να έχετε ένα blog, έναν Influencer με απήχηση στο κοινό ο οποίος προωθεί το προϊόν ή την υπηρεσία σας, έχει τη δύναμη να ενισχύσει σημαντικά την επιχείρησή σας. Μια επιτυχημένη Outreach Marketing καμπάνια μπορεί επίσης να ενισχύσει το SEO σας.

Ποιοι είναι 5 έξυπνοι τρόποι για να δημιουργήσετε Outreach Marketing το 2022

  1. Διατηρήστε μια σταθερή Online παρουσία

Το να αναγνωρίζεστε όταν επικοινωνείτε σε ένα influential blog με επιρροή είναι ένας από τους μεγαλύτερους «μοχλούς» που μπορείτε να έχετε στον κόσμο του Marketing. Όσο περισσότερο σας γνωρίζουν, τόσο πιο πιθανό είναι να απαντήσουν στο ερώτημά σας. Αλλά το ερώτημα είναι πώς δημιουργείτε αυτή την παρουσία; Aν θέλετε να σας αναγνωρίζουν στο διαδίκτυο, πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι μόλις ξεκινήσετε με τα Social Media και τη δέσμευση της κοινότητας, πρέπει να παραμείνετε συνεπείς, να συμμετέχετε τακτικά και να προσφέρετε αξία στο κοινό σας.

2. Συντάξτε γοητευτικά κείμενα Email
Πρώτα απ 'όλα, πριν γράψετε το μήνυμά σας, πρέπει να είστε σίγουροι ότι έχετε κάτι που σας συνδέει και που μπορεί να προσφέρει αξία στους χρήστες της σελίδας που στοχεύετε. Μια άλλη βασική πτυχή των επιτυχημένων μηνυμάτων Email είναι το personalization. Δεν μπορείτε να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το ίδιο μήνυμα για κάθε σελίδα της λίστας σας. Αντίθετα, πρέπει να προσαρμόσετε το Email για κάθε σελίδα.

3. Προσφέρετε αξία

Είναι σημαντικό για εσάς να παρέχετε αξία εκ των προτέρων στο κοινό σας. Πρέπει να σκεφτείτε τη δημιουργία σχέσεων με influential χρήστες ή και ιστοσελίδες.  Οι σχέσεις είναι το παν στη ζωή και στις επιχειρήσεις. Αλλά στις επιχειρήσεις, για να αναπτυχθεί η σχέση, πρέπει να υπάρξει ανταλλαγή αξίας. Για να εκτελέσετε με επιτυχία την προσέγγιση συνδέσμων, θα πρέπει πάντα να είστε αυτός που δίνει την αξία εκ των προτέρων.

4. Guest Blogging

Εάν ενδιαφέρεστε για τη δημιουργία ισχυρών συνδέσμων, πρέπει να ενσωματώσετε το Guest Blogging στη Outreach Marketing καμπάνια σας. Το Guest blogging έχει τη δύναμη να σας προσφέρει σχετική επισκεψιμότητα για το eshop σας, να αυξήσει την «δύναμη» της σελίδας σας και να προσελκύσει κατάλληλους δυνητικούς πελάτες για την επιχείρησή σας. Για να λάβετε έναν σχετικό link για την ιστοσελίδα σας που φέρνει περισσότερη επισκεψιμότητα και χτίζει την επιχείρησή σας στο Internet, ένα guest blog post πρέπει να έχει τη σωστή πρόθεση, να είναι υψηλής ποιότητας και να γίνεται αποδεκτή σε ένα Website εξαρχής.

5. Χρησιμοποιήστε αποτελεσματικά εργαλεία

Μια αποτελεσματική στρατηγική Outreach Marketing απαιτεί διαχείριση δεδομένων, ανάλυση και πολλή γραφή. Πρέπει να παρακολουθείτε τα Websites, να τα αναλύετε και να παρακολουθείτε την προσέγγισή σας. Το Google Spreadsheet είναι εξαιρετικό για τη δημιουργία της λίστας σας, αλλά υπάρχουν και άλλα αποτελεσματικά εργαλεία που μπορούν να ενισχύσουν το Outreach Marketing σας, όπως το Traackr, BuzzSumo, Respona.

Ωστόσο, πριν εφαρμόσετε κάποια από τις παραπάνω τακτικές, μην ξεχάσετε να προβείτε και στην σωστή και άψογη κατασκευή ιστοσελίδας της εταιρείας για την επίτευξη των μέγιστων δυνατών αποτελεσμάτων της καμπάνιας σας Digital Marketing.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε