Web Design
αυξήστε το Engagement στο website ή το eshop σας

3 Tips για να αυξήσετε το Engagement στο website ή το eshop σας

Καθώς εξελίσσεται ο τομέας του Digital Marketing, αυξάνεται και ο ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων, καθιστώντας την κατασκευή ιστοσελίδων βασικό «όπλο» για την εδραίωση της επιχείρησή σας στο χώρο. Για να σας μάθει το κοινό σας και να αλληλοεπιδράσετε μαζί του, το Blog, είναι μια καλή ευκαιρία. Πώς θα αυξήσετε το Engagement του blog σας για να διασφαλίσετε ότι μεγιστοποιείτε την αποτελεσματικότητα του νέου περιεχομένου που δημιουργείτε; Ακολουθήστε τις παρακάτω τακτικές!

1.Αποστολή ειδοποιήσεων μέσω Email στο Blog Ένας από τους καλύτερους τρόπους επικοινωνίας με τους υπάρχοντες χρήστες σας είναι μέσω Email. Τα Blog σας δίνουν σχετικό και χρήσιμο περιεχόμενο. Εκτός από τη βελτιστοποίηση των blog σας για λέξεις-κλειδιά για SEO, η αποστολή τους μέσω Email στο κοινό σας είναι ένα κρίσιμο στοιχείο ενός σχεδίου ενίσχυσης blog που οι εταιρείες μπορούν να χάσουν. Ένας ουσιαστικός τρόπος για να δημιουργήσετε κατάλληλη επισκεψιμότητα στο blog σας είναι να επιτρέψετε στους επισκέπτες να εγγραφούν για να λαμβάνουν ειδοποιήσεις όταν δημοσιεύετε ένα νέο άρθρο.

2. Μοιραστείτε τα blog σας στα Social Media Ο επόμενος πιο σημαντικός τρόπος για να βρείτε το ιστολόγιο σας είναι να μοιράζεστε τα blog σας στα κανάλια Social Media της εταιρείας σας, ακόμη και στους προσωπικούς σας λογαριασμούς ανάλογα με την εταιρική σας σχέση. Η κοινή χρήση του ιστολογίου σας στα Social Media διευρύνει την εμβέλεια του περιεχομένου σας και μοιράζεται το blog με άτομα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να ακολουθήσουν τον οργανισμό σας κάνοντας "μου αρέσει" ή "ακολουθώντας" τα Social Media.

3.Για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα, Blog Συχνά Συχνά πολλές εταιρείες αναρωτιούνται πόσο συχνά πρέπει να κάνουν Blog για να αρχίσουν να βλέπουν αποτελέσματα. Η απάντηση είναι ότι όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Ωστόσο, πρέπει πάντα να διασφαλίζετε ότι δημιουργείτε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για το κοινό σας. Για αρχή, θέστε ως στόχο ένα νέο άρθρο την εβδομάδα. Αυτό σας δίνει εβδομαδιαίο περιεχόμενο για να το μοιραστείτε μέσω Email και Social Media. Ταυτόχρονα, παρέχει επίσης τακτικές ενημερώσεις στον ιστότοπό σας, οι οποίες θα επηρεάσουν θετικά το SEO σας. Αφού νιώσετε άνετα με τη διαδικασία δημιουργίας περιεχομένου, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να αυξήσετε σε 6 – 8 άρθρα το μήνα. Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο, αλλά απλώς βεβαιωθείτε ότι είναι ένας εφικτός στόχος για τη δημιουργία περιεχομένου και ότι δεν θυσιάσετε την ποιότητα του περιεχομένου σας.

Όπως μπορείτε να δείτε, το blog σας δεν είναι μόνο ένα κομμάτι περιεχομένου. Αποκτά μια νέα μορφή ανάπτυξης δυνητικών πελατών μέσω των πολλών τρόπων του ιστολογίου σας για να προσφέρει αξία στο υποψήφιο κοινό. Το blog σας μπορεί να προσεγγίσει τους στόχους σας μέσω της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, του Email Marketing και των Social Media για να αυξήσει τις επισκέψεις στο website και τους νέους υποψήφιους χρήστες που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους δημιουργίας εσόδων και διατήρησης κοινού. Θυμηθείτε, εξετάστε όλους τους τρόπους για να βελτιστοποιήσετε και να ενισχύσετε τα blog σας για να έχετε τον πιο μακροπρόθεσμο και σημαντικό αντίκτυπο στον οργανισμό σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε