Web Design
τακτικές για ταχύτερη ανάπτυξη των ιστοσελίδων σας

Social Media Optimization: Εύκολες τακτικές για ταχύτερη ανάπτυξη των ιστοσελίδων σας

Το Social Media Optimization είναι μια σημαντική τεχνική που βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, τους δημιουργούς περιεχομένου και τους επαγγελματίες Social Media Marketing να αξιοποιήσουν στο έπακρο την παρουσία τους στα Social Media και να αλληλεπιδράσουν με τους χρήστες. Πώς μπορείτε λοιπόν να επιτύχετε ταχύτερη ανάπτυξη του e-shop της εταιρείας σας;

1. Δημοσιεύστε την κατάλληλη στιγμή

Για να κερδίσετε πολλά στα Social Media, πρέπει να δημοσιεύετε συνεχώς περιεχόμενο που όχι μόνο ενθουσιάζει το κοινό σας, αλλά δημοσιεύεται επίσης σε μια στιγμή που είναι πιο πιθανό να αφοσιωθεί. Η εύρεση της σωστής ώρας για δημοσίευση στα Social Media είναι σκληρή δουλειά για την κάθε εταιρεία. Η μέση ώρα δημοσίευσης που μπορεί να σας φέρει αποτελέσματα είναι 10:00 π.μ. κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη.

2. Διαμορφώστε σωστά το βιογραφικό σας

Το βιογραφικό σας στα Social Media είναι δυνητικά ένα από τα πρώτα πράγματα που βλέπει ένας νέος επισκέπτης ή δυνητικός υποψήφιος πελάτης όταν επισκέπτεται τη σελίδα του προφίλ σας. Επομένως, είναι απαραίτητο να το έχετε όσο πιο σωστά δομημένο γίνεται. Σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να περιλαμβάνονται πάντα, Ποια είναι η εταιρεία σας, Τι κάνει, ποιες αξίες πρεσβεύει, πώς μπορεί να έρθει σε επαφή με το κοινό (άλλα Social, τηλέφωνο) κ.ο.κ.

3. Βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες σας έχουν το σωστό μέγεθος

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το να επισκεφτείς ένα κοινωνικό προφίλ και οι εικόνες να μην είναι προσεγμένες. Η εμφάνιση της εταιρείας σας είναι το παν. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι οι εικόνες σας φαίνονται επαγγελματικές και το πιο σημαντικό, ότι έχουν το σωστό μέγεθος.

4. Ανεβάστε Post με έναν συγκεκριμένο ρυθμό

Δεν θέλετε να βομβαρδίζετε το κοινό σας με αναρτήσεις ασταμάτητα και επίσης δεν θέλετε να δημοσιεύετε τόσο λίγα που να ξεχνούν την παρουσία σας στα Social. Η εύρεση του βέλτιστου προγράμματος αναρτήσεων στα Social είναι απαραίτητη για την αύξηση της δέσμευσης και των συνομιλιών με την εταιρεία σας.
Ένα ενδεικτικό πλάνο είναι:

Στο Instagram, 3-7 φορές την εβδομάδα.
Στο Facebook, δημοσιεύστε 1 έως 2 φορές την ημέρα.
Στο Twitter, δημοσιεύστε από 1 έως 5 Tweets την ημέρα.
Στο LinkedIn, δημοσιεύστε από 1 έως 5 φορές την ημέρα.

5. Αναθεωρήστε τη στρατηγική σας στα Social Media

Αφιερώστε χρόνο για να εξετάσετε την τρέχουσα στρατηγική σας στα Social και σκεφτείτε τους ακόλουθους τομείς: Πετύχατε τους στόχους σας; Οι στόχοι σας στα Social εξακολουθούν να ευθυγραμμίζονται με την κυρίαρχη στρατηγική Marketing;

Εκτός από την σωστή διαχείριση των Social Media μην ξεχνάτε ότι η κατασκευή ιστοσελίδων για την επιχείρησή σας αποτελεί την βάση για κάθε καμπάνια Digital Marketing.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε