Web Design
Social Media Integration Ποιες είναι μερικές από τις σημαντικότερες στρατηγικές;

Social Media Integration Ποιες είναι μερικές από τις σημαντικότερες στρατηγικές για τις σελίδες σας;

Το Social Media Integration είναι η χρήση λογαριασμών Social Media ως επέκταση της στρατηγικής Marketing. Αυτό συνήθως επιτυγχάνεται με δύο τρόπους:

-Κατευθύνοντας το κοινό σας στα Social Media στο website σας

-Επιτρέποντας στους λογαριασμούς σας στα Social Media να έχουν εύκολη πρόσβαση στο website σας.

Μέσω αυτής της πρακτικής δίνετε στο κοινό σας περισσότερους τρόπους για να αλληλεπιδράσει με την εταιρεία σας. Δημιουργείτε περισσότερες ευκαιρίες για να μοιραστούν το περιεχόμενό σας και να προωθήσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες σας για εσάς.

Ποιες είναι μερικές από τις σημαντικότερες στρατηγικές;

Προσθέστε Social Sharing Links στις αναρτήσεις του blog σας

Αυτά είναι τα κουμπιά κοινής χρήσης στα Social Media που βλέπετε στο κάτω μέρος των περισσότερων αναρτήσεων blog. Μερικές φορές εμφανίζονται και στην κορυφή. Βοηθούν στην αύξηση της ευαισθητοποίησης για το περιεχόμενό σας, ενώ προσφέρουν στους αναγνώστες σας έναν απρόσκοπτο τρόπο να μοιράζονται το περιεχόμενό σας. Η βελτιωμένη εμπειρία χρήστη θα είναι ένα όφελος για τον website σας.

Προσθέστε κοινωνικές αναρτήσεις στον ιστότοπό σας

Ένας πολύ καλός τρόπος για να ανανεώσετε το website σας ενώ ενσωματώνετε τα Social Media είναι να συμπεριλάβετε live feeds στα Social Media στις σελίδες σας. Αυτές είναι συνήθως ζωντανές ροές των αναρτήσεών σας στα Social Media. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα επώνυμο hashtag για να προβάλλετε μια ροή αναρτήσεων από τους Followers και τους fans σας.

Δημιουργήστε μια επιλογή σύνδεσης στα Social Media

Έχετε επισκεφθεί ποτέ σε έναν ιστότοπο που σας επέτρεψε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας Google, Facebook ή Twitter; Αυτά είναι εξαιρετικά παραδείγματα κοινωνικών συνδέσεων! Δεν είναι μόνο ένας πολύ καλός τρόπος για να ενσωματώσετε τα Social Media στο website σας, αλλά είναι επίσης ο τρόπος με τον οποίο οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν να συνδέονται. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με μελέτη, το 73% των χρηστών προτιμούν να συνδέονται χρησιμοποιώντας τους λογαριασμούς τους στα Social Media.

Ενισχύστε τις καμπάνιες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με Εmail blasts

Έχετε κάποιο Giveaway στα Social Media; Ή μήπως έχετε μια δημοσκόπηση κοινού για την οποία θέλετε τις σκέψεις των χρηστών; Ίσως προσπαθείτε να συλλέξετε κάποιο περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες για μια ανάρτηση blog;

Εmail blasts είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τα προωθήσετε. Αυτό συμβαίνει όταν στέλνετε ένα μόνο Email σε ολόκληρη τη λίστα σας ζητώντας τους να ολοκληρώσουν ένα Call - To- Action.

Όπως γίνεται αντιληπτό και από τα παραπάνω, απαραίτητο για να ξεκινήσετε με οποιαδήποτε στρατηγική είναι η κατασκευή ιστοσελίδας σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε