Web Design
Πώς να δημιουργήσετε αποτελεσματικά Mobile Pop-Up Ads

Πώς να δημιουργήσετε αποτελεσματικά Mobile Pop-Up Ads

Λαμβάνοντας υπόψη ότι όλοι χρησιμοποιούμε σήμερα κινητά στην καθημερινή μας ζωή, ίσως ήρθε η ώρα να επωφεληθείτε από τα mobile apps. Σήμερα υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που έχουν αποκτήσει αρνητική γνώμη για τα Pop-Up Ads στα κινητά. Ωστόσο, αυτό μπορεί να συμβεί λόγω της κακής εμπειρίας, των κακών σχεδίων και άλλων. Εάν γνωρίζετε πώς να τα χρησιμοποιείτε σωστά, είναι χρήσιμα για να αυξήσετε τα ποσοστά μετατροπών αλλά και την λίστα email σας επίσης. Τα Pop-Up Ads είναι επίσης πολύ αποτελεσματικά για να αυξήσουν την λίστα των εγγραφών σας για το newsletter σας και να αυξήσουν το ποσοστό συμμετοχής. Η ενθάρρυνση των επισκεπτών του website σας να εγγραφούν στο newsletter σας είναι δυνατή μόνο παρέχοντας κάτι σπουδαίο και πολύτιμο.

Παρακάτω θα αναλυθούν 5 συμβουλές για τη δημιουργία αποτελεσματικών αναδυόμενων διαφημίσεων για κινητά.

Μην καταλαμβάνετε ολόκληρη τη σελίδα με Pop-Up Ads

Ας ξεκινήσουμε με την πιο σημαντική συμβουλή για διαφημίσεις για κινητά. Σύμφωνα με την νέα ενημέρωση της Google, ένα website μπορεί θα τιμωρηθεί εάν ένα banner κατά την κατασκευή ιστοσελίδας χρησιμοποιεί περισσότερο χώρο από ότι πρέπει στην οθόνη του κινητού. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να διακόψετε την εμπειρία χρήστη στο κινητό. Για παράδειγμα, αντί να χρησιμοποιείτε Pop-Up Ads σε ολόκληρη τη σελίδα και να κρύβετε το περιεχόμενό σας, χρησιμοποιήστε μόνο ένα μικρό μέρος της οθόνης. Αυτό θα σας επιτρέψει να εμφανίσετε το κύριο περιεχόμενο του website σας.

Μη χρησιμοποιήστε Pop-Up Ads στη αρχική σελίδα

Ένα άλλο μεγάλο λάθος είναι να εμφανίζονται αναδυόμενες διαφημίσεις για κινητά μόλις ο χρήστης φτάσει στο website σας. Λαμβάνοντας υπόψη τους αλγόριθμους της Google, αυτό διακόπτει απλώς την εμπειρία του χρήστη και δεν θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις μετατροπές σας. Βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του χρήστη. Δεν θα φεύγατε από ένα website εάν εμφανιζόταν ένα αναδυόμενο παράθυρο μόλις επισκεφτείτε το website; 

Ποτέ μην χρησιμοποιείτε Pop-Up Ads κατά τη φόρτωση του website σας

Θα πρέπει να εμφανίζετε τα Μobile Pop-up Ads αφού περάσει κάποιο χρονικό διάστημα. Σκεφτείτε το, εάν ένας χρήστης αφιερώσει κάποιο χρόνο μέσα στο website σας, πιθανόν να ενδιαφέρεται για κάποια από τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας.

Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να εφαρμόσετε τη διαφήμιση έτσι ώστε να φορτώνεται μόνο όταν ο χρήστης έχει φτάσει στο τέλος μιας συγκεκριμένης σελίδας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αναδυόμενα παράθυρα εξόδου για να αποτρέψετε την εγκατάλειψη του καλαθιού. Αυτοί είναι μερικοί έξυπνοι τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τα Mobile Pop-Up Ads με παραγωγικό τρόπο που θα έχουν όντως αποτελέσματα για εσάς.

Χρησιμοποιήστε ένα ισχυρό CTA για να ενεργοποιήσετε τα Pop-Up Ads σας

Χρειάζεστε Pop-up Ads συνοδευόμενα με CTA για να πετύχετε στη διαφήμιση και στο Mobile Marketing. Είναι υπέροχο να παρέχετε ένα ισχυρό και σχετικό CTA που θα εμφανίζεται σε κάθε σελίδα στο website σας. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό έχετε περισσότερες πιθανότητες να καταφέρετε να αυξήσει τα click καθώς και τις μετατροπές σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε