Web Design
Γιατί το Mobile Marketing κρίνεται χρήσιμο για την στρατηγική σας;

Γιατί το Mobile Marketing κρίνεται χρήσιμο για την στρατηγική του website σας;

Το Mobile Marketing είναι η «IT» μέθοδος διαφήμισης. Καθώς οι Millennials και οι Gen Z'ers κάνουν τα πάντα στα τηλέφωνά τους και βασικά είναι πάντα με τα τηλέφωνά τους, είναι αναπόφευκτα το καλύτερο μέρος για να προωθήσετε τα προϊόντα σας. Το Mobile Marketing περιλαμβάνει γενικά τη χρήση πλατφορμών Marketing για κινητά, όπως μηνύματα κειμένου, MMS, Email και πλατφόρμες Social Media για τη διαφήμιση του προϊόντος, των αγαθών και των υπηρεσιών σας.

1. Οι χρήστες περνούν αρκετό χρόνο στα κινητά

Τρεις ώρες είναι ο ελάχιστος χρόνος που μπορεί να αφιερώσει ένας χρήστης στο τηλέφωνό του την ημέρα. Αυτή τη στιγμή, τα μαθήματα, meetings και οι περισσότερες ψυχαγωγικές περίοδοι πραγματοποιούνται σε κινητά τηλέφωνα, καθιστώντας το κινητό τηλέφωνο το μέρος για να προωθήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Φανταστείτε να έχετε μια διαφήμιση με μια δημοφιλή εφαρμογή βιντεοκλήσης. Το προϊόν/η υπηρεσία σας θα εμφανίζεται πολλές φορές την ημέρα από διαφορετικά σύνολα ανθρώπων. Αυτό το κοινό κυμαίνεται από εφήβους που θέλουν απλώς να κουτσομπολεύουν μέσω βιντεοκλήσης έως πολυάσχολους επιχειρηματίες που πραγματοποιούν συναντήσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά, καθιστώντας τους δυνητικούς πελάτες.

2. Το περιεχόμενο Digital Marketing είναι πιο σαγηνευτικό στις κινητές συσκευές

Η εξέλιξη και η τεχνολογική ανάπτυξη έχουν δημιουργήσει συναρπαστικά και συναρπαστικά μέσα προβολής και έχουν δώσει ισχυρά εργαλεία όπως η εικονική πραγματικότητα και η μικτή πραγματικότητα, παρέχοντάς σας έτσι τον πιο αποτελεσματικό τρόπο δημιουργίας συναρπαστικού περιεχομένου και διαφήμισης. Το Mobile Marketing μπορεί πλέον να γίνει μέσω εικόνων, βίντεο και βιντεοπαιχνιδιών.

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ειδικό διαδραστικό avatar που διαφημίζει το προϊόν σας και μπορεί να εξακολουθεί να λειτουργεί ως εκπρόσωπος εξυπηρέτησης κοινού. Δίνει στους χρήστες σας και στο πιθανό κοινό σας μια εκπληκτική εμπειρία που θα τους κάνει να επιστρέψουν για περισσότερα. Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις στο YouTube και οι χρήστες θα τις μεταδίδουν σε ροή κάθε μέρα.

3. Τα μηνύματα SMS και τα κινητά μηνύματα δεν μένουν ποτέ αδιάβαστα

Σε σύγκριση με την κανονική αλληλογραφία ή/και φυλλάδια, ο μέσος χρήστης smartphone θα ανοίξει ένα μήνυμα κειμένου τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα μετά τη λήψη του. Εναπόκειται λοιπόν σε εσάς να αφήσετε το μήνυμά σας να είναι συνοπτικό, σαγηνευτικό και να μεταφέρετε το υποτιθέμενο μήνυμα για να πετύχετε τους στόχους σας. Για να πραγματοποιηθεί σωστά αυτή η μορφή Mobile Marketing για κινητά, θα πρέπει κάποιος να κατανοήσει σωστά το πολυκαναλικό Marketing. Ανάλογα με το προϊόν/υπηρεσία που παρέχεται, θα πρέπει να διεξαχθεί μια έρευνα για να μάθετε τι ήταν πιο αποτελεσματικό για εσάς.

4. Η εταιρεία σας μπορεί να γίνει viral στα Social Media

Οι χρήστες Instagram, WhatsApp, Facebook, Twitter, LinkedIn κ.λπ. περνούν ώρα με την ώρα κάνοντας scroll σε αυτές τις πλατφόρμες και κερδίζοντας χιλιάδες Followers. Αυτό είναι ένα μέρος όπου μπορείτε να προσεγγίσετε και να μεταδώσετε σε εκατομμύρια χρήστες κάθε φορά. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να εργαστείτε τόσο σκληρά για να αποκτήσετε οι ίδιοι τους ακόλουθους.

Οι περισσότερες πλατφόρμες Social Media έχουν τη δυνατότητα να προωθήσετε τις αναρτήσεις σε μεγαλύτερο κοινό έναντι αμοιβής, να σας βοηθήσουν να το κάνετε τάση και ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τις πλατφόρμες κοινωνικών ως το Eshop. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία Marketing για κινητά.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι στην στρατηγική σας θα συμβάλλει στα βέλτιστα αποτελέσματα και η κατασκευή ιστοσελίδων σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε