MENU

NetPlanet Web DesignΚατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

History

2002
Η NetPlanet ιδρύθηκε το 2002 στο κέντρο του Πειραιά με πρωταρχικό στόχο την υψηλής ποιότητας παροχής υπηρεσιών διαδικτύου. Από το ξεκίνημά της ήρθε σε αντίθεση με τις τάσεις της εποχής δημιουργώντας εντυπωσιακά Flash Websites & 3D Animations.

2003 - 2004
Η NetPlanet απέκτησε το πρώτο Flash Video Websites στην Ελλάδα σε μια προσπάθεια της να αποδείξει ότι το Internet είναι το απόλυτο εργαλείο Marketing & Multimedia εφαρμογών και πως όλα μπορούν να συμβούν σε έναν νέο κόσμο που φαντάζει απολύτως μαγικός! Ακολουθεί κατά κανόνα το Slogan “What the web can be” της Macromedia (σημερινής Adobe) και με σκληρή δουλειά, καταφέρνει να ξεχωρίσει ανάμεσα σε εκατοντάδες ανταγωνιστικές εταιρείες.

2005 – 2006
Η απήχηση του κοινού στα πρωτοποριακά Websites που κατασκευάζουμε φέρνει την NetPlanet σε ισχύουσα θέση, γεγονός που της επιτρέπει να επεκταθεί και στην Αθήνα. Ο πρωτότυπος σχεδιασμός και η μεγάλη ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων της προτρέπουν το σύνολο τον ιδιωτικών και κρατικών φορέων εκπαίδευσης να παραδίδουν σεμινάρια για το Flash Web Design επιδεικνύοντας το www.netplanet.gr. Ταυτόχρονα η εταιρεία διευρύνει το πελατολόγιο της με μεγάλα Brand Name όπως: MAD TV, Star Channel, Heaven Music, Didi Music, The Web, Shakira, Ticket House, Terra Vibe, κ.τ.λ. αποδεικνύοντας περίτρανα την δύναμη, αλλά και την θέληση αυτής της εταιρείας να επιτύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει από την ίδρυση της.

2007-2008
Η επικράτηση του διαδικτύου έχει σαν αποτέλεσμα την απόφαση και δημιουργία νέων πρωτοποριακών διαδικτυακών εφαρμογών. Το Mailing List, NetPlanet iCMS & το FireFoX Robot είναι μερικές από αυτές, οι οποίες στο πέρασμα του χρόνου γίνονται τα απόλυτα εργαλεία Marketing των εταιρειών που τις χρησιμοποιούν. Παράλληλα και έχοντας μια ξεχωριστή αγάπη για την μουσική, η NetPlanet αποκτά το δικό της διαδικτυακό ραδιόφωνο, Athens Music Station.

2009 – Έως σήμερα
Η ανάθεση έργων από την Αυστραλία, Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτο, Ινδίες, κτλ φέρνουν την εταιρεία σε θέση να δημιουργήσει γραφεία πωλήσεων σε διάφορες περιοχές ανά τον κόσμο, διατηρώντας πάντα την παραγωγική της μονάδα στην Ελλάδα. Παράλληλα, η εταιρεία επεκτείνεται και στην δημιουργία Mobile & Social Media εφαρμογών και μπορεί πλέον να παρέχει λύσεις και στους πιο απαιτητικούς πελάτες της.

Δείτα τα τελευταία νέα μας

 • Ευχετήριες κάρτες από τη NetPlanet!
  Ευχετήριες κάρτες από τη NetPlanet!
  Διαδώστε το χαρούμενο πνεύμα των εορτών με την πιο εντυπωσιακή, ευχετήρια κάρτα και χαρίστε χαμόγελα στους φίλους, τους συνεργάτες και τους πελάτες σας! Η NetPlanet δημιούργησε μία συλλογή από πρωτότυπες...
 • Έξυπνα tips για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω του Web!
  Έξυπνα tips για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω του Web!
  Γειά σας! Στο σημερινό επεισόδιο του Web Next, θα μοιραστούμε μαζί σας μερικά έξυπνα tips που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρηση σας στο Internet...
 • Πως θα μετατρέψετε τους επισκέπτες του e-shop σας σε μελλοντικούς σας πελάτες;
  Πως θα μετατρέψετε τους επισκέπτες του e-shop σας σε μελλοντικούς σας πελάτες;
  Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας online επιχείρησης και ήδη έχετε ξεκινήσει να καταστρώνετε τη στρατηγική marketing μετά την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, προσπαθήστε να φανταστείτε το εξής σενάριο: