Web Design
TikTok: Πώς να αυξήσετε τους Followers της σελίδας σας

TikTok: Πώς να αυξήσετε τους Followers της σελίδας σας δωρεάν, εύκολα και αποτελεσματικά

Μην ξεγελιέστε από τα websites που προσπαθούν να σας πουλήσουν real Followers του TikTok. Μπορείτε να αυξήσετε τους πραγματικούς Followers TikTok δωρεάν και με ειλικρινή τρόπο.

Καθορίστε το κοινό-στόχο σας
Δεν μπορείτε να είστε τα πάντα για όλους τους χρήστες. Γνωρίστε το κοινό σας και θα ξέρετε πώς να τραβήξετε την προσοχή του. Να είστε συγκεκριμένοι. Τι τους αρέσει και τι όχι; Το να έχετε μια σαφή ιδέα για το ποιο είναι το κοινό-στόχος σας θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε το περιεχόμενό σας στην For You Page. Η σελίδα FYP αυτή είναι η σελίδα στην οποία «προσγειώνεστε» όταν ανοίγετε το TikTok.

Μάθετε τι ενδιαφέρει το κοινό σας.
Δεν ξέρετε με τι ασχολούνται; Απλά ρωτήστε τους! Χρησιμοποιήστε τα άλλα Social Media για να ρωτήσετε τους Followers σας τι είδους περιεχόμενο θα ήθελαν να δουν στο TikTok. Οι δημοσκοπήσεις και οι ερωτήσεις του Instagram μπορούν να το κάνουν πολύ ελκυστικό και να τους ενημερώσουν ότι έχετε ένα TikTok που πρέπει να ακολουθήσουν.

Εξετάστε τον ανταγωνισμό
Δεν είναι επίσης κακή ιδέα να ελέγξετε παρόμοιους δημιουργούς και επιχειρήσεις στον κλάδο σας. Εφόσον μοιράζεστε ένα παρόμοιο κοινό, είναι σαν δωρεάν έρευνα!

Έρευνα Gen Z
Λάβετε υπόψη ότι το TikTok είναι το μέρος όπου κάνουν παρέα πολλοί Gen Zers, δηλαδή όσοι είναι κάτω των 30 ετών. Εάν το κοινό-στόχος σας ανήκει στους κάτω των 30, τότε οι πιθανότητές σας να το προσεγγίσετε στο TikTok είναι πολύ καλύτερες. Αλλά μην ανησυχείτε, διότι το ηλικιακό group της πλατφόρμας έχει διευρυνθεί αρκετά και περιλαμβάνει πλέον και μεγαλύτερες ηλικίες. Όλο και περισσότεροι χρήστες άνω των 30 ετών συμμετέχουν στο πάρτι TikTok, οπότε μην μείνετε μακριά αν έχετε και ένα λίγο μεγαλύτερο κοινό.

Συμμετέχετε σε challenges
Τα chalenges είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο TikTok και μπορούν να εκτοξεύσουν τον αριθμό των Followers σας στα ύψη. Αν δεν ξέρετε τι είναι πρόκληση, είναι όταν ζητάτε από τους χρήστες να κάνουν ή να δοκιμάσουν κάτι. Αλλά μπορούν πραγματικά να είναι οτιδήποτε: Οι προκλήσεις τεχνικά μπορούν να συμβούν σε οποιοδήποτε πλατφόρμα, αλλά είναι πιο δημοφιλείς στο TikTok.

Χρησιμοποιήστε hashtags
Τα hashtags βοηθούν το περιεχόμενό σας στο TikTok να γίνει ορατό από περισσότερους χρήστες που σας ακολουθούν ήδη. Δημιουργούνται εύκολα, μπορούν να αναζητηθούν και έχουν ακόμη γίνει ένα αποτελεσματικό εργαλείο Marketing για οργανισμούς και επιχειρήσεις καθώς και για μέσους δημιουργούς TikTok. Τα hashtags σας βοηθούν ακόμη με τον αλγόριθμο της σελίδας TikTok For You. Η χρήση του σωστού hashtag θα βοηθήσει τους χρήστες που δεν σας ακολουθούν ήδη να βρουν το περιεχόμενό σας.

Δημοσιεύστε όταν το κοινό σας είναι συνδεδεμένο
Φυσικά, αυτό που δημοσιεύετε έχει σημασία. Αλλά το πότε το δημοσιεύετε είναι εξίσου σημαντικό. Η καλύτερη στιγμή για να δημοσιεύσετε περιεχόμενο στα Social Media; Όταν το κοινό σας είναι συνδεδεμένο! Πώς μπορείτε να το καταλάβετε αυτό; Με εναλλαγή σε λογαριασμό TikTok Pro. Αυτή η δωρεάν αναβάθμιση σάς παρέχει πρόσβαση στο TikTok Analytics, συμπεριλαμβανομένων των μετρήσεων του προφίλ σας και των πληροφοριών δεδομένων που θα σας βοηθήσουν να βρείτε την καλύτερη στιγμή για ανάρτηση.

Ωστόσο, εκτός από την προσέλκυση Followers TikTok μην αμελήσετε την κατασκευή ιστοσελίδων της εταιρείας σας, η οποία θα αποτελέσει τη βάση για τη στρατηγική σας Digital Marketing.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε