Web Design
αποκτήστε περισσότερους Followers στη σελίδα σας στο Instagram

Πώς να αποκτήσετε περισσότερους Followers στη σελίδα σας στο Instagram

Ξεκινάτε από τα Social Media ή απλώς προσπαθείτε να δημιουργήσετε την online εταιρεία σας; Πιθανότατα αναρωτιέστε πώς να αποκτήσετε περισσότερους Followers στο Instagram. Και όχι, δεν εννοούμε την αγορά Followers ή τη χρήση ρομπότ. Αυτά τα κόλπα μπορεί να ενισχύσουν τον αριθμό των Followers σας για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά δεν θα σας κάνουν τη χάρη μακροπρόθεσμα.

Ακολουθούν 4 Tips

1.Έχετε μια στοχαστική στρατηγική Marketing στο Instagram

Αν θέλετε να είστε αποτελεσματικοί στα Social Media, χρειάζεστε ένα σαφές σχέδιο.

Η απόκτηση περισσότερων Followers στο Instagram είναι ένας εξαιρετικός στόχος εκκίνησης. Αλλά οι Followers μόνοι τους δεν θα δημιουργήσουν έναν επιτυχημένο λογαριασμό στο Instagram. Ο στόχος σας πρέπει να αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου που συνδέεται με τη στρατηγική της επιχείρησής σας και τους στόχους Social Marketing.

Σκεφτείτε τους λόγους για τους οποίους θέλετε περισσότερους ακόλουθους στο Instagram. Τι πραγματικά ελπίζετε να καταφέρετε; Ίσως θέλετε να αυξήσετε το Brand Awareness, να ενισχύσετε τις πωλήσεις προϊόντων και το traffic στο website σας.

2.Καθορίστε το κοινό στόχο σας

Κάντε στον εαυτό σας μερικές ερωτήσεις σχετικά με το ποιον προσπαθείτε να προσεγγίσετε: Πού ζουν; Πότε και πώς χρησιμοποιούν το Instagram; Ποια είναι τα σημεία αδυναμίας και οι προκλήσεις τους; Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περιεχόμενο για να συνδεθείτε με τα άτομα στο Instagram που είναι πιο πιθανό να σας ακολουθήσουν.

3.Δημιουργήστε μια συνεπή ιστορία και αισθητική εταιρείας Ίσως θέλετε να δείξετε πώς κατασκευάζεται το προϊόν σας ή να παρουσιάσετε τους υπαλλήλους σας. Μια φιλόδοξη εταιρεία μπορεί να προβάλλει τον τρόπο ζωής ή τα επιτεύγματα του κοινού σας. Ανεξάρτητα από το τι θέλετε, είναι σημαντικό να διατηρήσετε μια σταθερή φωνή, προσωπικότητα και εμφάνιση. Οι αναρτήσεις σας θα πρέπει να είναι εύκολα αναγνωρίσιμες με μια ματιά.

4.Βελτιστοποιήστε το bio και το προφίλ σας στο Instagram

Τα δύο τρίτα των επισκέψεων στο επαγγελματικό προφίλ Instagram προέρχονται από μη ακόλουθους. Εάν το bio και το προφίλ σας τους πείσουν να κάνουν κλικ στο κουμπί παρακολούθησης, αυτοί οι επισκέπτες μπορεί να γίνουν ακόλουθοι.

Το προφίλ σας περιλαμβάνει τα πεδία του ονόματος, username, το website σας και το bio σας.

Το bio σας μπορεί να αποτελείται από έως και 150 χαρακτήρες, επομένως αξιοποιήστε το στο έπακρο. Μεταφέρετε την ταυτότητα της εταιρείας σας και δείξτε στους νέους επισκέπτες γιατί πρέπει να σας ακολουθήσουν. Τι είδους περιεχόμενο μπορούν να περιμένουν;

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι εκτός από τη σωστή διαχείριση των Social Media, απαραίτητο για την εδραίωση της εταιρείας στα στον τομέα του Digital Marketing είναι η κατασκευή ιστοσελίδων σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε