Web Design
Modular Marketing  για την ιστοσελίδα της εταιρείας σας

Modular Marketing Τι είναι και γιατί είναι χρήσιμο για την ιστοσελίδα της εταιρείας σας;

Modular Marketing είναι μια σχετικά νέα έννοια που έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια. Είναι η διαδικασία διάσπασης των προσπαθειών Marketing σε μικρότερα, πιο διαχειρίσιμα κομμάτια.

Η ιδέα πίσω από το Modular Marketing είναι να διευκολύνει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, συμπεριλαμβανομένων των Marketer, των πωλητών, του λειτουργικού προσωπικού, ακόμη και των χρηστών να συνεργαστούν πιο αποτελεσματικά.

Μερικά οφέλη του Modular Marketing είναι ότι επιτρέπει στους επαγγελματίες του Marketing να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνουν καλύτερα, ενώ τους παρέχει επίσης τα εργαλεία που χρειάζονται για να συνεργαστούν πιο αποτελεσματικά.

Καθώς οι επιχειρήσεις αναπτύσσονται, συχνά αγωνίζονται να συμβαδίσουν με τις απαιτήσεις του κοινού τους και των πιθανών χρηστών που θα συμπεριληφθούν στο κοινό τους. Εδώ είναι χρήσιμο το Modular Marketing.

Ποια είναι τα οφέλη του Modular Marketing

-Μπορείτε εύκολα να δείτε ποια μέρη της καμπάνιας σας λειτουργούν και ποια όχι. Αντί να προσπαθείτε να διορθώσετε κάτι που δεν έχει χαλάσει, μπορείτε να εστιάσετε στη βελτίωση αυτού που λειτουργεί.

-Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την κλίμακα με βάση αυτό που λειτουργεί καλύτερα για την επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, αν ένα μέρος της καμπάνιας σας αποκτά έλξη, αλλά ένα άλλο όχι, θα μπορούσατε να εστιάσετε περισσότερους πόρους στο επιτυχημένο μέρος και λιγότερο στο αποτυχημένο.

-Μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικές εκδόσεις μιας λειτουργικής μονάδας προτού τη διαθέσετε σε ολόκληρη την καμπάνια, ώστε να γνωρίζετε τι λειτουργεί καλύτερα για το κοινό σας προτού ξοδέψετε πολύ χρόνο ή χρήμα σε αυτήν.

-Σας επιτρέπει να δημιουργείτε πιο ελκυστικό περιεχόμενο που οι χρήστες θα θέλουν πραγματικά να παρακολουθούν (ή να ακούν) ξανά και ξανά στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης.

- Το Modular Marketing διευκολύνει τους υπαλλήλους σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού - από τους αντιπροσώπους πωλήσεων έως τους αντιπροσώπους εξυπηρέτησης κοινού - να δημιουργήσουν το δικό τους περιεχόμενο χωρίς να χρειάζονται έγκριση από ανώτερους σε κάθε βήμα.

-Είναι εύκολο να αναθέσετε σε τρίτους τις πωλήσεις και το Marketing . Μπορείτε να προσλάβετε διαφορετικούς ειδικούς σε διαφορετικούς τομείς και να τους αφήσετε να εργαστούν χωριστά ή μαζί. Θα εξακολουθούν να μπορούν να συντονίζουν τις προσπάθειές τους επειδή έχουν έναν στόχο στο μυαλό τους - την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι η κατασκευή ιστοσελίδων σας αποτελεί τη βάση για οποιαδήποτε πρακτική θέλετε να εφαρμόσετε στο Digital Marketing

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε