Web Design
Facebook: Πώς να μειώσετε τον φόρτο εργασίας στη σελίδα σας

Facebook: Πώς να μειώσετε τον φόρτο εργασίας στη σελίδα σας με ένα αυτόματο Poster

Οι Marketers των Social Media έχουν μεγάλες λίστες υποχρεώσεων. Δημιουργούν αναρτήσεις, διαχειρίζονται καμπάνιες, αλληλεπιδρούν με τους ακόλουθους και δημοσιεύουν πολύ περιεχόμενο. Και αυτό το τελευταίο βήμα είναι συχνά το πιο χρονοβόρο. Εκτός, φυσικά, αν χρησιμοποιούν μια αυτόματο Poster του Facebook.

Τα αυτόματα Posters επιτρέπουν στους επαγγελματίες του Marketing να προγραμματίζουν εκ των προτέρων πληρωμένο και οργανικό περιεχόμενο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούν να βελτιώσουν τη στρατηγική τους και να παραμείνουν στην κορυφή των ημερολογίων περιεχομένου τους.

Τι είναι το αυτόματο Poster του Facebook;

Πρόκειται για ένα εργαλείο που δημοσιεύει δημοσιεύσεις στο Facebook σε προκαθορισμένη ώρα. Υπάρχουν πολλά εργαλεία αυτόματης ανάρτησης στο Facebook για να διαλέξετε και το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα. Αλλά ανεξάρτητα από το εργαλείο που θα επιλέξετε, βεβαιωθείτε ότι καλύπτει τρία βασικά χαρακτηριστικά:

  • Δημοσιεύστε τώρα ή προγραμματίστε αναρτήσεις για το μέλλον.
  • Δημοσιεύστε σε πολλές σελίδες, ομάδες και προφίλ Facebook ταυτόχρονα.
  • Μοιράζεστε όλους τους τύπους περιεχομένου: Κείμενο, συνδέσμους, εικόνες και βίντεο

Ποια είναι τα τρία βασικά οφέλη από τη χρήση ενός αυτόματου Poster στο Facebook.

Εξοικονόμηση χρόνου

Ας υποθέσουμε ότι διαχειρίζεστε μια στρατηγική μάρκετινγκ στο Facebook για μια διαδικτυακή εταιρεία ρούχων. Πρέπει να δημοσιεύετε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας πολλές φορές την ημέρα. Έχετε επίσης πολλές Ομάδες και Σελίδες Facebook και έναν παγκόσμιο ακόλουθο σε διαφορετικές ζώνες ώρας.

Δημοσιεύστε την καλύτερη στιγμή

Όλοι γνωρίζουμε ότι η καλύτερη ώρα για ανάρτηση στο Facebook είναι μεταξύ 8:00 π.μ. και 12:00 μ.μ. κάθε Τρίτη και Πέμπτη. Ωστόσο, ανάλογα με το κοινό και την τοποθεσία σας, η καλύτερη ώρα για ανάρτηση για τον λογαριασμό σας μπορεί να είναι 11 μ.μ. ή 5:30 π.μ. Αντί να ξυπνάτε νωρίς ή να μένετε ξύπνιοι μέχρι αργά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν αυτόματο εκδότη, ώστε να μην χάνετε κανέναν ύπνο.»

Δημοσιεύστε με συνέπεια

Η συνέπεια είναι το κλειδί για την αύξηση της αφοσίωσης στο Facebook.

Όταν εμφανίζεστε με συνέπεια στη ροή του κοινού σας, είναι πιο πιθανό να αλληλεπιδράσουν μαζί σας. Αυτή η δέσμευση λέει στον αλγόριθμο του Facebook ότι το περιεχόμενό σας αξίζει να μοιραστείτε. Στη συνέχεια, η πλατφόρμα σας ανταμείβει με υψηλότερη οργανική εμβέλεια.

Εκτός από τη σωστή διαχείριση των Social Media, μην ξεχνάτε ότι βάση για την καμπάνια σας αποτελεί η κατασκευή ιστοσελίδας σας.

Share on Social Media
Σας κάλυψε αυτό το άρθρο;
Συνεχίστε να ενημερώνεστε