MENU

Web Design+More Than a Website!

Διαδικτυακό Marketing

Διαδικτυακό MarketingΕκδήλωση Ενδιαφέροντος

Έχει αποδειχτεί ότι στις μέρες μας, όλο και περισσότεροι επαγγελματίες & ιδιώτες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές τους αγορές, αλλά και να ερευνήσουν για νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τις προσωπικές ή εταιρικές τους ανάγκες.

Το νούμερο των ανθρώπων αυτών αυξάνεται συνεχώς και αποδεικνύεται σαφέστατα ότι το Internet μπορεί με τις κατάλληλες προϋποθέσεις να χρησιμοποιηθεί σαν ένα δυνατό εργαλείο Marketing, το οποίο μπορεί να απογειώσει τις πωλήσεις μιας εταιρείας χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερα μεγάλες οικονομικές δαπάνες.

Η NetPlanet μπορεί να αναλάβει το Διαδικτυακό Marketing της επιχείρησής σας και να διευρύνει τις πωλήσεις σας, χρησιμοποιώντας εξολοκλήρου διαδικτυακές εφαρμογές με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Μερικές από τις λύσεις που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι και οι παρακάτω:

Search Engine Optimization (SEO) σε στατικές, δυναμικές & Flash ιστοσελίδες

Η NetPlanet έχοντας αναπτύξει το δικό της σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (NetPlanet iCMS) έχει καταφέρει να επικοινωνεί εύκολα και γρήγορα με την Google API, Google Image, Google Translate, Google Maps, Facebook API, Mobile SMS Servers, κτλ.

Παράλληλα με το αυτοματοποιημένο SEO το NetPlanet iCMS παρέχει μοναδικές λύσεις Tag & Caption για να μπορεί η εταιρεία σας να διαχειρίζεται αυτόνομα διαφορετικές λέξεις κλειδιά για σελίδες, προϊόντα, φωτογραφίες & βίντεο.

Με αυτό τον τρόπο παρέχουμε στους πελάτες μας μοναδικές λύσεις βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας τους στις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Στις περιπτώσεις δυναμικών ιστοσελίδων κατασκευασμένες εξολοκλήρου σε Flash η NetPlanet παρέχει στους πελάτες της την διαδικτυακή εφαρμογή FireFoX Robot. Το FireFoX είναι ένα Robot to οποίο επικοινωνεί με το NetPlanet iCMS και αναλαμβάνει την αυτόματη καταχώρηση όλων των δεδομένων μιας δυναμικής ή στατικής Flash ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Κατασκευή ιστοσελίδων Facebook, Twitter, κτλ. (Social Networks Web Design)

“Οι Έλληνες είναι πρωταθλητές του Facebook” σύμφωνα με την TNS η οποία κατατάσσει την χώρα μας στην Πέμπτη θέση παγκοσμίως στην χρήση των Social Networks!

Στην NetPlanet δίνουμε μεγάλη έμφαση στις εταιρικές ιστοσελίδες κατασκευασμένες αποκλειστικά για το Facebook, Twitter, You Tube, κτλ.

Ο Στόχος μας είναι να προβάλουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας κατασκευάζοντας μια επαγγελματική ιστοσελίδα η οποία θα ξεχωρίζει ανάμεσα στην πλειοψηφία των ερασιτεχνικών ιστοσελίδων που υπάρχουν σήμερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ζητήστε μας να σας δείξουμε δείγματα επαγγελματικών ιστοσελίδων στο Facebook.Εκμεταλλευτείτε την εξειδίκευση της NetPlanet και πρωτοπορήστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας!

Εφαρμογές Κινητής Τηλεφωνίας (Mobile Applications)

Η ολοένα και περισσότερο χρήση των Smart Phones στην χώρα μας δημιουργεί την ανάγκη για κατασκευή ιστοσελίδων σε Mobile εκδόσεις ή την δημιουργία αυτόνομων Mobile εφαρμογών.

Η NetPlanet  εξειδικεύεται στις Mobile εφαρμογές κατασκευασμένες για λειτουργικά συστήματα Android (Google) & iPhone (Apple).

Για τις εταιρείες που έχουν στην κατοχή τους μια πλήρη δυναμική ιστοσελίδα κατασκευασμένη με NetPlanet iCMS η κατασκευή Mobile έκδοσης της ιστοσελίδας τους πραγματοποιείται εύκολα και με χαμηλότερο κοστολόγιο.

Το NetPlanet iCMS υποστηρίζει πλήρως τις Mobile εκδόσεις μιας ιστοσελίδας με την χρήση του iCMS Mobile Plug-in. Σχεδιάζουμε έξυπνα το Mobile Layout της ιστοσελίδας, το συνδέουμε με το NetPlanet iCMS και με αυτό τον τρόπο έχετε μόνιμα αναβαθμισμένη την Mobile έκδοση, παράλληλα και σύμφωνα με τις αναβαθμίσεις που πραγματοποιούνται στην κανονική σας ιστοσελίδα.

Η NetPlanet κατασκευάζει Mobile εφαρμογές για μεγάλες εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου & κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing της εταιρείας μας.

News Letters Campaigns

Δημιουργώντας το κατάλληλο διαφημιστικό Email μπορούμε να στοχεύσουμε σε νέους πελάτες και νέες αγορές τις οποίες μέχρι σήμερα δεν μπορούσαμε να προσεγγίσουμε εξαιτίας των πολυδάπανων ταχυδρομικών αποστολών.

Για την σωστή προώθηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας η NetPlanet χρησιμοποιεί αποκλειστικά το Mailing List (www.mailinglist.gr) το οποίο είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή η οποία κατασκευάζεται από εμάς και είμαστε σε θέση να κάνουμε τις απαραίτητες τροποποιήσεις ανάλογα πάντα με τις ανάγκες της δικιάς σας επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Mailing List παρακαλούμε κάντε Click στο παρακάτω Link: www.mailinglist.gr

Google Campaigns

Διαφημιστείτε έξυπνα και στοχευόμενα χρησιμοποιώντας την διασημότερη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως για την προβολή σας και την NetPlanet για την διαχείριση της διαφημιστική σας καμπάνιας.

Η εταιρεία μας παρακολουθεί και είναι εγγεγραμμένη σε όλα τα σεμινάρια της Google που αποσκοπούν στην καλύτερη και σωστή εκμάθηση της υπηρεσίας Google AdWords.

Επιλέξτε λοιπόν την NetPlanet για την διαχείριση της διαφημιστικής σας καμπάνιας στοχεύοντας στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Διαδικτυακά Trick

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι διαφημιστικές εταιρείες για να προωθήσουν ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία επιλέγουν να κατασκευάσουν ένα έξυπνο Email το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει από ένα απλό Flash Card μέχρι και πολυμήχανα Video Clips.

Στην NetPlanet μπορούμε να σχεδιάσουμε και να αναπτύξουμε ακόμα και την πιο εξελιγμένη ιδέα και να μετατρέψουμε τα σχέδια σας σε πραγματικότητα.

Η εμπειρία μας στην συμπίεση Flash Video (FLV) και στην δημιουργία Flash Scripts μας καθιστά ικανούς να δημιουργήσουμε το απόλυτο Mini Website  ανάλογα πάντα με το διαθέσιμο Budget της εταιρείας σας.

Radio & TV Spots

Η NetPlanet συνεργάζεται με τους πιο αξιόπιστους σκηνοθέτες, φωτογράφους, ηχολήπτες αλλά και Dj’s και είναι σε θέση να κατασκευάσει τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά διαφημιστικά Spots ή Samples.

Η NetPlanet διαθέτει δικό της Studio ηχογραφήσεων καθώς και High Definition τηλεοπτικό εξοπλισμό για την μείωση του κόστους παραγωγής και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.


Ενδιαφέρομαι για: Διαδικτυακό Marketing


Δείτε τα τελευταία έργα μας

Δείτα τα τελευταία νέα μας

 • Ευχετήριες κάρτες από τη NetPlanet!
  Ευχετήριες κάρτες από τη NetPlanet!
  Διαδώστε το χαρούμενο πνεύμα των εορτών με την πιο εντυπωσιακή, ευχετήρια κάρτα και χαρίστε χαμόγελα στους φίλους, τους συνεργάτες και τους πελάτες σας! Η NetPlanet δημιούργησε μία συλλογή από πρωτότυπες...
 • Έξυπνα tips για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω του Web!
  Έξυπνα tips για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας μέσω του Web!
  Γειά σας! Στο σημερινό επεισόδιο του Web Next, θα μοιραστούμε μαζί σας μερικά έξυπνα tips που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε την επιχείρηση σας στο Internet...
 • Πως θα μετατρέψετε τους επισκέπτες του e-shop σας σε μελλοντικούς σας πελάτες;
  Πως θα μετατρέψετε τους επισκέπτες του e-shop σας σε μελλοντικούς σας πελάτες;
  Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας online επιχείρησης και ήδη έχετε ξεκινήσει να καταστρώνετε τη στρατηγική marketing μετά την κατασκευή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, προσπαθήστε να φανταστείτε το εξής σενάριο: